منم نرم افزار کامپیوتر علامه نایینی قبول شدم اما اطلاعاتی در موردش ندارم اهل کجایی؟Empire neama نوشته شده:سلام
من با رتبه 10400 علامه نائینی قبول شدم
اگه کسی اونجا قبول شده یا میدونه اونجا چه خبره لطفا اطلاع بده
اسامي قبول شدگان كنكور سراسري 88
Re: اسامي قبول شدگان كنكور سراسري 88
من ایوانکی قبول شدم (نرسیده به گرمسار)البته سخت افزار ولی فکر نکنم خیلی براشون فرق بکنه چون خود دانشگاه رفتم و زیاد گیر نبودن من غرب تهرانم و آبیک بهتره این آیدی من : w_mstgdvb_hamed نوشته شده:از دوستان كسي هست كه گرمسار قبول شده باشه و بخواد با من كه كاشاني آبيك قبول شدم عوض كنه؟
من شرق تهران هستم و 1روز تول ميكشه بيام غرب تهران
خانومم هم گرمسار هستش
كسي پيدا ميشه؟؟
با سلام به دوستان
بنده هم با رتبه 5732 غیرانتفایی کاسبین قبول شدم .
من پارسال با رتبه شش هزار و خورده ای صنعتی مازندران قبول شده بودم و امسال هم که این جوری خراب شد. اصلا شانس ندارم.
امیدوارم همه دوستان موفق باشند.
بنده هم با رتبه 5732 غیرانتفایی کاسبین قبول شدم .
من پارسال با رتبه شش هزار و خورده ای صنعتی مازندران قبول شده بودم و امسال هم که این جوری خراب شد. اصلا شانس ندارم.
امیدوارم همه دوستان موفق باشند.
سلام
منم با رتبه 4149 خاوران مشهد قبول شدم
شهريه اش هم رفتم پرسيدم : ميگن 410000 تومان + 40000 بابت خدمات دهي
منم با رتبه 4149 خاوران مشهد قبول شدم
شهريه اش هم رفتم پرسيدم : ميگن 410000 تومان + 40000 بابت خدمات دهي
منم با رتبه 5600 فخر رازی ساوه نرم افزار قبول شدم.انتخب دوم بعد از علم و فرهنگ.
من به دلیل اینکه کاردانیمو تو قزوین گرفتم اصلا علاقه ای به بازگشت به این شهر نداشتم
پس بگوییم درود بر ساوه که راهش هم نصف قزوین هست
من به دلیل اینکه کاردانیمو تو قزوین گرفتم اصلا علاقه ای به بازگشت به این شهر نداشتم
پس بگوییم درود بر ساوه که راهش هم نصف قزوین هست
کاردانی : آموزشکده فنی قزوین ( شهید بابایی )
کارشناسی : غیر انتفاعی فخر رازی ساوه
کارشناسی : غیر انتفاعی فخر رازی ساوه
-
- کاربر ساده
- محل اقامت: Mashad
- تماس:
سلام
من با 2994 رتبه خیام مشهد قبول شدم
من با 2994 رتبه خیام مشهد قبول شدم
رو قبولي تو آكسفورد تمركز ميكنم شايد يك دانشگاه غير انتفاعي قبول شدم !!!
نیما راست می گه، شما اصلا برو اونجا رو ببین، مطمئن باش پشیمون می شی. مثله من و خیلیای دیگه!nimam نوشته شده:ضعیف! WTF؟! اکیپ ما تو شمسیپور از درس خون ترینها بود. برادر من 5 سال پیش در همین شمسیپور الکترونیک میخوند. زمان فارغالتحصیلی، شاگرد اول اونجا شد. البته اون که کلا درس خونه، تو تهرانجنوب هم دومین معدل بالای اونجا بود (اصلا کنکور دولتی واسه کارشناسی شرکت نکرد). من خودم رتبهام در این کنکور 11 شد. معدلم هم 16.5 هست (خیلی جالب نیست البته). رتبههای رفیقام تو اکیپمون هم: رتبه 4 امیر آ.، رتبه 22 مجتبی ز.، رتبه 93 مهدی ک.، رتبه 101 پیام ا. دو تا رتبه حدود 120 رضا ح. و رضا م. (اسامی متهمان ) و کلی دیگه بودند. همه هم بچههای شمسیپور بودیم و همه هم راهی رجایی. صد در صد اونی که میگه قزوین بهتر از شمسیپور هست، چرت و پرت میگه. سطح علمی قزوین رو نمیدونم، ولی من رو اگه بکشن از تهران بیرون نمیرم. پس اون گربه که اینو گفته، واقعا دستش از گوشت کوتاه بوده (اتفاقا از طریق یک دوستی میشناسمش، پارسه میومد).hhhhhhhh نوشته شده:همینجا اعلام میکنم من یکی رکب نخوردم و شمسی پور رو انتخاب کردم(البته بعد از رجایی) وقبول شدم اما منظورم ازرکب اینه که من دوستی در شمسی پور دارم والان هم دانشجوی اونجاست واز بچه های درسخون هم هست من ازش در مورد جو سازی که در مورد این دانشگاه شده سوال کردم که ایا راسته که ضعیف شده یا نه (( اون گفت که نه همیشه ناراضی تو همه جا هست ومعمولا از جانب بچه هایی که درس نخون هستند استادها که اکثرا در دانشگاه ها ی مطرح درس میدند ،دانشجوهای خوب هم که انتخابش می کنند فقط امکاناتش در مقایسه با دانشگاههای بزرگ خوب نیست واین مسلم که توی کاردانی به کارشناسی دانشگاه بزرگی پذیرش نداره(بجز زنجان) سابقه طولانی هم داره پس نتیجتا
به نظرمن همش جو سازی برای قبولی خودشون (دانشجوهای متوسط وضعیف ) تا دیگران این دانشگاه را درالویت قرار ندهند)) وحتی برخی در چند صفحه قبل با نوشته ای جالب نرفتن به این دانشگاه رامایه خرسندی خود قرار داده وبیان کرده که خوشحال هستم که در ان مدرسه یعنی شمسی پور قبول نشده ام ودر یکی از موسسات غیر انتفاعی غزوین قبول شده است البته قضاوت را به دوستان واگذار کرده وقطعا برای روشن شدن وضعیت این دانشگاه در اینده برای دوستانی که می خواهند دراینده انتخاب کنند اطلاعاتی در این سایت قرار خواهم داد واز اینکه الان این ÷ست را می گذارم عذر خواهی کرده وخودم را در این مسئله شریک میدانم چون خودم هم میترسیدم
تهران قبول نشومktb:
من به بند کفشم هم حساب نمیکنم که میخواین شمسیپور برین یا نه، ولی وقتی افرادی مثل من که از شمسیپور بدمون میاد و سعی میکنیم دیگران رو آگاه کنیم، یک مشت «بچه های درس نخون» مینامی، اون موقع هست که من بهم بر میخوره. همه اونایی که اون بالا نوشتم، از شمسیپور نفرت دارن. آره، خود من بعد از رجایی، شمسیپور رو زده بودم، چون اصلا دوست ندارم برم شهرستان. 2 تا از بهترین دوستای من رتبه خوبی نیاوردند و شمسیپور قبول شدند، خیلی ناراحت شدم، ولی باز اینکه تهران میمونن و اکیپ نمیپاشه، خودش خیلی خوبه. این حرفایی که زده میشه برای شما نیست که دیگه اونجا قبول شدید، برای سال بعدیاس. چه فایده داره برای شما روضه بخونیم. شما خودت میری اقبالیان، شاطریان، بادامی، دو تا داداش های صهبا (نوابیغ!)، نعمتی و... رو میبینی. امیدوارم که به مسئولای دانشکده گیر بدین و نگذارین بپیچوننتون، امیدوارم باعث بشید شمسیپور دوباره رشد کنه. جدا عرض میکنم. شمسیپور یک نشریه هم نداره! فقط دو بار «سه ماهانه» اون هم رو ورق A4 توسط انجمن علمی چاپ شده. انجمن علمی، یک زیر پله هست! خودمون رو کشتیم واسه اونجا یه اکسس پوینت خریدیم، آخرش اینقدر سنگ جلو پامون انداختن که بیخیال نصبش شدیم. آره دوست من، شمسیپور اینه! راستی، میشه بگی دقیقا کدوم استادهای شمسیپور دانشگاههای مطرح درس میدن؟ چند نفر بودن که اونا هم پریدن! خرسند و حاج رسولیها رو هم که با التماس-خواهش نگه داشتن.
من خودم برای کارآموزی، مرکز IT یک دانشگاه خفن میرفتم. هیچوفت یادم نمیره، روزی که طرف میخواست برگم رو امضا کنه، میگفت که چطور ممکنه رئیس دانشکده شما لیسانس باشه! (آخه قحطی رجال و مدیران بوده، یه دکتر گیر نیاوردن!). ما که خیلی تو اون خرابشده تحقیر شدیم، امیدوارم شما سرفراز بیای بیرون.
نیما تو هم انقدر به شاطریان گیر نده! استاد به این باحالی .
خداحافظ شمسي پور سلام بر جمشيد كاشاني.....
سلام به همه
به اونایی که قبول شدن تبریک می گم و امیدوارم بقیه هم سال بعد قبول شن
منم خدا رو شکر امسال قبول شدم.
رتبه نرم افزار : 993
شهر و دانشگاه قبولی : کرمانشاه - موسسه غيرانتفاعی جهاددانشگاهي
اولویت اولم بود.
موفق باشید
به اونایی که قبول شدن تبریک می گم و امیدوارم بقیه هم سال بعد قبول شن
منم خدا رو شکر امسال قبول شدم.
رتبه نرم افزار : 993
شهر و دانشگاه قبولی : کرمانشاه - موسسه غيرانتفاعی جهاددانشگاهي
اولویت اولم بود.
موفق باشید
- mostafa_mfi
- کاربر معمولي
- محل اقامت: گلستان ---> سبزوار
سلام دوستان
دوست من با رتبه 163 تربیت معلم سبزوار قبول شده
دوست من با رتبه 163 تربیت معلم سبزوار قبول شده
آن چیز که در جستن آنی ، آنی
salam
ما هم قبول شدیم مثلا ولی اصلا جا خوشحالی نداره چون خیلی دوره
ما هم قبول شدیم مثلا ولی اصلا جا خوشحالی نداره چون خیلی دوره
نگفتن سلاح است ،
کم گفتن طلاست ،
پر گفتن بلاست
کم گفتن طلاست ،
پر گفتن بلاست
سلام
من رجاء قزوین قبول شدم ( رتبه 1474 ).
من رجاء قزوین قبول شدم ( رتبه 1474 ).
سلام
منم با رتبه 866 غیر انتفاعی پاسارگاد شیراز قبول شدم
منم با رتبه 866 غیر انتفاعی پاسارگاد شیراز قبول شدم
سلام
منم با 800 شبانه دارالفنون بجنورد نیمه اول قبول شدم
منم با 800 شبانه دارالفنون بجنورد نیمه اول قبول شدم
- hese-gharib
- کاربر ساده
سلام.
من با رتبه 13551 نرم افزار، غیرانتفاعی لامعی گرگان قبول شدم.
من با رتبه 13551 نرم افزار، غیرانتفاعی لامعی گرگان قبول شدم.
هر وقت نتوانستی کسی را فراموش کنی، بدان هنوز تو در خاطرش هستی.
سلام
کسی نیست که اطلاعاتی درباره کاسبین شهر صنعتی البرز قزوین داشته باشه ؟
بابا این سایتم که کسی جواب منو نمی ده!
کسی نیست که اطلاعاتی درباره کاسبین شهر صنعتی البرز قزوین داشته باشه ؟
بابا این سایتم که کسی جواب منو نمی ده!