انتخاب رشته رو انجام بدم یا نه؟
مدیر انجمن: rosa_127
انتخاب رشته رو انجام بدم یا نه؟
سلام. میخوام بدونم آیا کنکور کاردانی به کارشناسی 88 تکمیل ظرفیت داره و اگر من در مرحله اول انتخاب رشته رو انجام بدم بعدا می تونم تو مرحله تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم یا نه ؟ خیلی فوریه تا شب جوابو میخوام ممنون مشیم کمکم کنید .
Re: انتخاب رشته رو انجام بدم یا نه؟
دوست عزیز هنوز مشخص نیست که تکمیل ظرفیت امسال وجود داره یانه.shabpar نوشته شده:سلام. میخوام بدونم آیا کنکور کاردانی به کارشناسی 88 تکمیل ظرفیت داره و اگر من در مرحله اول انتخاب رشته رو انجام بدم بعدا می تونم تو مرحله تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم یا نه ؟ خیلی فوریه تا شب جوابو میخوام ممنون مشیم کمکم کنید .
تا اونجایی که من اطلاع دارم اگر جایی قبول بشید دیگه نمی تونید تکمیل ظرفیت شرکت کنید ولی بازم دوستانی که دقیقتر اطلاع دارن پاسخ بدن.
در قفس کـــــــــه باشی دیگر شیـــــــــر یا قنـــــــــاری بودنت مهم نیســـــــــت.
آزادی یـــــــــک دنیـــــــــاست پراز حرفـــــــــای نگفتـــــــــه.
در کشـــــــــور مـــــــــن آزادی فقط نام یک میدان است.
آزادی یـــــــــک دنیـــــــــاست پراز حرفـــــــــای نگفتـــــــــه.
در کشـــــــــور مـــــــــن آزادی فقط نام یک میدان است.
- arashmanteghi
- کاربر معمولي

- محل اقامت: چالوس
- تماس:
Re: انتخاب رشته رو انجام بدم یا نه؟
شما مطمئنی الی خانوم؟ پارسال دوسته من امیرکبیر قبول شد توی مهر ماه (کارشناسی پیوسته) یه ترم هم خوند.اما توی بهمن ماه تکمیل ظرفیت دانشگاه تهران قبول شد.بعدش تطبیق واحد داد الان هم مشکلی نداره. البته اون میگفت چون پارسال سر قضیه انتخاب رشته در حقه شهرستانی ها ظلم شد تکمیل ظرفیت گذاشتن.eli نوشته شده:دوست عزیز هنوز مشخص نیست که تکمیل ظرفیت امسال وجود داره یانه.shabpar نوشته شده:سلام. میخوام بدونم آیا کنکور کاردانی به کارشناسی 88 تکمیل ظرفیت داره و اگر من در مرحله اول انتخاب رشته رو انجام بدم بعدا می تونم تو مرحله تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم یا نه ؟ خیلی فوریه تا شب جوابو میخوام ممنون مشیم کمکم کنید .
تا اونجایی که من اطلاع دارم اگر جایی قبول بشید دیگه نمی تونید تکمیل ظرفیت شرکت کنید ولی بازم دوستانی که دقیقتر اطلاع دارن پاسخ بدن.
زرتشت: خدمت به خلق وظیفه نیست ، نوعی لذت است زیرا به سلامتی و خوشی شما می افزاید.