انتخاب رشته رو انجام بدم یا نه؟

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
shabpar

انتخاب رشته رو انجام بدم یا نه؟

پست توسط shabpar » شنبه 7 شهریور 1388, 9:17 am

سلام. میخوام بدونم آیا کنکور کاردانی به کارشناسی 88 تکمیل ظرفیت داره و اگر من در مرحله اول انتخاب رشته رو انجام بدم بعدا می تونم تو مرحله تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم یا نه ؟ خیلی فوریه تا شب جوابو میخوام ممنون مشیم کمکم کنید .

آواتار کاربر
eli
مدیر نمونه سایت کارشناسی
مدیر نمونه سایت کارشناسی

Re: انتخاب رشته رو انجام بدم یا نه؟

پست توسط eli » شنبه 7 شهریور 1388, 11:31 am

shabpar نوشته شده:سلام. میخوام بدونم آیا کنکور کاردانی به کارشناسی 88 تکمیل ظرفیت داره و اگر من در مرحله اول انتخاب رشته رو انجام بدم بعدا می تونم تو مرحله تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم یا نه ؟ خیلی فوریه تا شب جوابو میخوام ممنون مشیم کمکم کنید .
دوست عزیز هنوز مشخص نیست که تکمیل ظرفیت امسال وجود داره یانه.
تا اونجایی که من اطلاع دارم اگر جایی قبول بشید دیگه نمی تونید تکمیل ظرفیت شرکت کنید ولی بازم دوستانی که دقیق‌تر اطلاع دارن پاسخ بدن.
در قفس کـــــــــه باشی دیگر شیـــــــــر یا قنـــــــــاری بودنت مهم نیســـــــــت.

آزادی یـــــــــک دنیـــــــــاست پراز حرفـــــــــای نگفتـــــــــه.

در کشـــــــــور مـــــــــن آزادی فقط نام یک میدان است.

آواتار کاربر
arashmanteghi
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: چالوس
تماس:

Re: انتخاب رشته رو انجام بدم یا نه؟

پست توسط arashmanteghi » دوشنبه 16 شهریور 1388, 2:09 am

eli نوشته شده:
shabpar نوشته شده:سلام. میخوام بدونم آیا کنکور کاردانی به کارشناسی 88 تکمیل ظرفیت داره و اگر من در مرحله اول انتخاب رشته رو انجام بدم بعدا می تونم تو مرحله تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم یا نه ؟ خیلی فوریه تا شب جوابو میخوام ممنون مشیم کمکم کنید .
دوست عزیز هنوز مشخص نیست که تکمیل ظرفیت امسال وجود داره یانه.
تا اونجایی که من اطلاع دارم اگر جایی قبول بشید دیگه نمی تونید تکمیل ظرفیت شرکت کنید ولی بازم دوستانی که دقیق‌تر اطلاع دارن پاسخ بدن.
شما مطمئنی الی خانوم؟ پارسال دوسته من امیرکبیر قبول شد توی مهر ماه (کارشناسی پیوسته) یه ترم هم خوند.اما توی بهمن ماه تکمیل ظرفیت دانشگاه تهران قبول شد.بعدش تطبیق واحد داد الان هم مشکلی نداره. البته اون میگفت چون پارسال سر قضیه انتخاب رشته در حقه شهرستانی ها ظلم شد تکمیل ظرفیت گذاشتن.
زرتشت: خدمت به خلق وظیفه نیست ، نوعی لذت است زیرا به سلامتی و خوشی شما می افزاید.

قفل شده