سلام من رتبه م 1438 شده من خیلی خوب خونده بودم کنکورو هم خوب دادم ولی واقعاً نمیدونم چرا رتبه م این شده!!!
اهل زنجان هستم به نظرتون میشه که
شبانه زنجان دربیام. خواهش میکنم راهنماییم کنید.
انتخابامو به این ترتیب زدم:
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || دانشگاه زنجان || (روزانه)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || مجتمع اموزش عالي بناب || (روزانه)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || دانشگاه زنجان || (شبانه)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي تهران || (شبانه)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || مجتمع اموزش عالي بناب || (شبانه)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || دانشگاه گلستان گرگان || (روزانه)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || دانشگاه غيرانتفاعي علم وفرهنگ تهران || (غير انتفاعي)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي روزبه زنجان || (غير انتفاعي)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي علامه رفيعي قزوين || (غير انتفاعي)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي رجاقزوين || (غير انتفاعي)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي غزالي قزوين || (غير انتفاعي)
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي صائب ابهر || (غير انتفاعي)