سلام من سوالاتی دارم در باره تعداد شرکت کننده ها توی آزمون های آزمایشی موسسات و آزمون اصلی
اول اینکه کسی میدونه امسال تو رشته کامپیوتر چند نفر شرکت کننده هست؟ یا پارسال چند نفر بودن؟ من واسه پارسال تا 35000 نفر رو خبر دارم اما اینکه بیشتر از این هم هستند؟
بعدش اینکه همه داوطلبایی که توی پارسه، مدرسان شریف، ماهان، تابا و ... دو رقمی میارند یه جورایی داوطلب رتبه دو رقمی توی آزمون اصلی هستند. حالا با توجه با هامعه آماری شانس واسه کدوم ها بیشتره؟ ما توی آخرین آزمون پارسه 1630 تا شرکت کننده داشتیم. آیا کسی از تعداد شرکت کننده های موسسات فوق اطلاعی داره؟
البته با توجه به اینکه یه سری هم بدون اینکه توی موسسه ای شرکت کنند دو رقمی و حتی تک رقمی میارن. شما نمیدونید چند درصد از بچه های زیر 100 توی آزمون اصلی به هیچ موسسه ای وابسته نبودند؟ یا چند درصد از بچه های پارسه بودند؟ و یا مدرسان شریف؟ و یا غیره؟
جامعه آماری موسسات و آزمون سراسری و تلاش داوطلبان دو رقمی
مدیر انجمن: rosa_127
- arashmanteghi
- کاربر معمولي

- محل اقامت: چالوس
- تماس:
جامعه آماری موسسات و آزمون سراسری و تلاش داوطلبان دو رقمی
زرتشت: خدمت به خلق وظیفه نیست ، نوعی لذت است زیرا به سلامتی و خوشی شما می افزاید.
Re: جامعه آماری موسسات و آزمون سراسری و تلاش داوطلبان دو رقمی
دوست من این حرفتون رو قبول ندارم بیشتر افرادی که تو موسسات هم ثبت نام کردن سیاه لشگرن
چون از دوستای خودم تو بینشون هست. امسال60 هزار نفر خواهند بود حدود55 هزار نفر سیاهی
لشگر تشریف دارن. و به ترازهای موسسات نباید زیاد اهمیت بدی. یادتون باشه افراد تک رقمی که
تو سایت هستن بیشترشون نزدیک به 70 درصدشون تو کلاسهای کنکور نمی رفتن.
چون از دوستای خودم تو بینشون هست. امسال60 هزار نفر خواهند بود حدود55 هزار نفر سیاهی
لشگر تشریف دارن. و به ترازهای موسسات نباید زیاد اهمیت بدی. یادتون باشه افراد تک رقمی که
تو سایت هستن بیشترشون نزدیک به 70 درصدشون تو کلاسهای کنکور نمی رفتن.
برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (ع) یک صلوات بفرستید.
- arashmanteghi
- کاربر معمولي

- محل اقامت: چالوس
- تماس:
Re: جامعه آماری موسسات و آزمون سراسری و تلاش داوطلبان دو رقمی
این حرف شما البته درست هست اما همه افراد موسسات که سیاهی لشکر نیستند. 95% سیاهی لشکرند. اوم 5% از درصد های دروسی که جواب میدند معلومه چیزی بارشونه . مثلا یه یارویی که رتبه یک داشته توی آزمونی 93% برنامه نویسی زده و 81% تخصصی. اینم سیاهی لشکر هست یعنی؟ رقابت هم بین همیناست دیگه! همین 5% 5% جمع که شدن میشن هون 5 هزار نفری که سیاهی لشکر نیستن
اما این 60 هزار نفری که گفتید خیلی زیادند. مطمئنا فقط نرم افزار نیستند. درسته؟
فکر میکنم امسال سطح بچه ها خیلی بالا باشه.
در مورد بچه های تک رقمی پارسال موافقم حتی رتبه 5 پارسال که دوستم هست معتقد آزمون های آزمایشی آدم رو تنبل میکنه
حالا شما نمیدونی چند درصد از بچه های دو رقمی پارسال توی موسسات نبوند؟
اما این 60 هزار نفری که گفتید خیلی زیادند. مطمئنا فقط نرم افزار نیستند. درسته؟
فکر میکنم امسال سطح بچه ها خیلی بالا باشه.
در مورد بچه های تک رقمی پارسال موافقم حتی رتبه 5 پارسال که دوستم هست معتقد آزمون های آزمایشی آدم رو تنبل میکنه
حالا شما نمیدونی چند درصد از بچه های دو رقمی پارسال توی موسسات نبوند؟
زرتشت: خدمت به خلق وظیفه نیست ، نوعی لذت است زیرا به سلامتی و خوشی شما می افزاید.