بی عدالتی و نابودی بچه های کاردانی مظلوم

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
torang

بی عدالتی و نابودی بچه های کاردانی مظلوم

پست توسط torang » جمعه 4 اردیبهشت 1388, 2:45 pm

سلام خدمت شما
بنده فارغ التحصیل رشته کامپیوتر هستم و از زمانی که مدرک کاردانی خودم رو گرفتم شروع به خواندن درس های مرتبط با کنکور کردم و روزی معادل 7 الی 8 ساعت درسهارو مطالعه می کردم که در کنکور 88 با رتبه خوب روزانه قبول بشم و پول شهریه سنگین دانشگاه آزاد که به نظر من از سطح علمی پایینی برخورداره رو ندارم. تا اینکه از یکی از بچه ها درباره خبر حذف دوره روزانه برای بچه هایی که کاردانی رو پاس کردند ودادن اون به فرهنگیان شنیدم. این خبر انقدر اعصاب مارو خورد کرده که الان نزدیک سه یا چهار روزه که لای کتابارو اصلا وا نکردیم. یعنی چی که روزانه هارو میدند به فرهنگیان؟ اون از امتحانات به اصطلاح المپیادی علمی کاربردی که سهمیه کارشناسی میده که آخرشم رتبه برتر ها باید برند شبانه بخونند اینم از کنکورش که این طور میشه مگر هر کی که وارد کارشناسی باید بشه حتما معلم باید باشه؟ خب سهمیه هایی که فرهنگیان دارند تا دلتون بخواد زیاده حالا که اینطور شده سهمیه های فرهنگیانم به ما بدنند. مگر ما چه گناهی کردیم که باید چوب ندونم کاری های اینا رو بخوریم. اه اه اه اه :x :x krn: krn: krn: :oops:. این همه تبعیضی که برای بچه های کاردانی که از فنی و حرفه ایی وارد این دانشکده ها شدند کافی نیست؟ اون از دانشکده هامون که هیچ کس نمیشناسه اون از مسابقاتمون که هیچ جا درج نمیشه تا لااقل بگیم به ما هم اهمیت می دنند. به خدا مگه این بچه هایی که از رشته ریاضی میخونند چه گلی مزنند که بچه های فنی وحرفه ایی نموتونند بزنند. به خدا یه دوره مسابقات در همون سطحی که به اونا درس میدند ومیخوانند برای بچه های ما بزارند ببینند که چطور اونا رو میترکونند. نه اسمی از ما طرح میشه نه کاری برای ما میکنند و به جای اینکه دست ما رو بگیرند دستمونو میشکونند. الهی که هر کی این کارارو میکنه به حق علی ریشه شون خشک بشه که اشک مارو درآوردند :oops:

آواتار کاربر
پیر کاردانی
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: قطعه ای از بهشت

Re: بی عدالتی و نابودی بچه های کاردانی مظلوم

پست توسط پیر کاردانی » یک‌شنبه 6 اردیبهشت 1388, 2:01 pm

سلام
منم قبول دارم .واقعا خاک تو سر ما.
فحش و خنده چهار تا بچه ... نظری رو به جون خریدیم.
بعد 3 بار کنکور دادن طرف قبول شد و ما تو بار اول.
حالا اون لیسانس میگیره و ما دیپلم پیشرفته.
به خاطر یه اعمال سهمیه بومی که 2 سال پیش اعلام کرده بودن پارسال اعمال کردن کل مملکت رو بهم ریختن و کلی سهمیه اضافه کردن.لی لی به لا لای این جماعت سوسل گذاشتن.
طرف نمیدونه دکمه پاور چیه کابل برق از پریز میکشه بیرون بعد ...
تقصیر ماست .
یادمه یکی از استادهای هنرستان کارودانش مون بهمون گفت کارو دانش و فنی رو واسه این زدن که یه عده رو از دور کنکور و کنکور بازی ندازن.
می گفت این دوره ها واسه این طراحی شده که نتونید ادامه تحصیل بدید.
و حالا.
آقا یه چهار تا نامه به نماینده مجلس بنویسید.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری

تا تلاشی دیگر
یا علی

آواتار کاربر
Sentiment
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: اراک

Re: بی عدالتی و نابودی بچه های کاردانی مظلوم

پست توسط Sentiment » یک‌شنبه 6 اردیبهشت 1388, 5:00 pm

متاسفم برای این ملت و برای این دولت..
برای هر دو.
همین.
بهارهای شگفتی در راهند، فردا گلی میشکفد که بادها را پرپر خواهد کرد.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قفل شده