کمک فوری

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
masoud-h

کمک فوری

پست توسط masoud-h » جمعه 2 اسفند 1387, 4:51 pm

سلام
من کمک میخوام اما نمیدونم از کی باید کمک بگیرم
من کاردانی آموزش زبان از دانشگاه علمی کاربردی گرفتم بعد یه سال کارشناسی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب قبول شدم !اما متاسفانه به ما گفتن که ترم اول هم خودمون انتخاب واحد کنیم اما هیچ راهنمایی به من نشده !از این دانشگاه حالم به هم میخوره !دانشگاه ورامین رو رفتم دیدم درسته تو ثبت نام پدر دانشجوهاشونو در آوردن اما واسه انتخاب واحد خیلی خوب عمل کردن حالا من نمیدونم چیکار کنم ؟به نظر شما میتونم انتقالی بگیرم ترم یک!یا همه ی درسا و همه ی ترما رو مهمان بگیر اصلا دلم نمیخواد برم این دانشگاه که امکانات نداره!از محرومیتهای دانشگاه علمی کاربردی خواستم راحت شم افتادم گیر این دانشگاه مزخرف!میشه به صورت امر جنسی به من کمک کنید باید زود انتخاب واحد کنم!احمق ها حتی نگفتن که من چند واحد باید بر دارم حتی نگفتن هر درس چند واحد داره!از اولشم از اسم تربیت معلم بدم میومد!حالا میفهمم که حق داشتم

این رو یکی از دوستام نوشته که همین دیروز رفت برای ثبت نام در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب ( آموزش زبان انگلیسی)
دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه یا همین جا بگه که چه جوری انتخب واحد کنه یا اینکه از طریق ایمیل به من خبر بده
m_masoud110@yahoo.com
من خودم رشتم کامپیوتر هستش که اصلا چنین مشکلی رو نداشتم معمولا ترم اول رو دانشگاه واحد میده یا اگر هم نده حد اقل میگه چه در س هایی رو میتونید بر دارید در صورتی که واحد تهران جنوب هیچ کاری نکردش و فقط پول شهریه ترم رو پیش پیش گرفتش
دانشگاه آزاد فقط پئل رو میشناسه
واحد تهران جنوب واقعا افتضاح هستش khk:

آواتار کاربر
پیر کاردانی
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: قطعه ای از بهشت

Re: کمک فوری

پست توسط پیر کاردانی » جمعه 2 اسفند 1387, 7:16 pm

masoud-h نوشته شده:سلام
من کمک میخوام اما نمیدونم از کی باید کمک بگیرم
من کاردانی آموزش زبان از دانشگاه علمی کاربردی گرفتم بعد یه سال کارشناسی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب قبول شدم !اما متاسفانه به ما گفتن که ترم اول هم خودمون انتخاب واحد کنیم اما هیچ راهنمایی به من نشده !از این دانشگاه حالم به هم میخوره !دانشگاه ورامین رو رفتم دیدم درسته تو ثبت نام پدر دانشجوهاشونو در آوردن اما واسه انتخاب واحد خیلی خوب عمل کردن حالا من نمیدونم چیکار کنم ؟به نظر شما میتونم انتقالی بگیرم ترم یک!یا همه ی درسا و همه ی ترما رو مهمان بگیر اصلا دلم نمیخواد برم این دانشگاه که امکانات نداره!از محرومیتهای دانشگاه علمی کاربردی خواستم راحت شم افتادم گیر این دانشگاه مزخرف!میشه به صورت امر جنسی به من کمک کنید باید زود انتخاب واحد کنم!احمق ها حتی نگفتن که من چند واحد باید بر دارم حتی نگفتن هر درس چند واحد داره!از اولشم از اسم تربیت معلم بدم میومد!حالا میفهمم که حق داشتم

این رو یکی از دوستام نوشته که همین دیروز رفت برای ثبت نام در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب ( آموزش زبان انگلیسی)
دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه یا همین جا بگه که چه جوری انتخب واحد کنه یا اینکه از طریق ایمیل به من خبر بده
m_masoud110@yahoo.com
من خودم رشتم کامپیوتر هستش که اصلا چنین مشکلی رو نداشتم معمولا ترم اول رو دانشگاه واحد میده یا اگر هم نده حد اقل میگه چه در س هایی رو میتونید بر دارید در صورتی که واحد تهران جنوب هیچ کاری نکردش و فقط پول شهریه ترم رو پیش پیش گرفتش
دانشگاه آزاد فقط پئل رو میشناسه
واحد تهران جنوب واقعا افتضاح هستش khk:

سلام
دوست عزیز
من نفهمیدم زیاد چی گفتی بس که ناراحن نوشتی
بابا آزاد و علمی کاربردی فقط به مرکزش برمیگرده.
اما نظرم اینه اگه مهمان میدن به هر جا که دوست داری مهمان بگیری.
چون با روحیه ای که در نوشته هات هست فکر نکم بتونی ترم اول دوام بیاری.
واسه انتخاب واحدم تجربه نشون داده آمار بگیری از یکی دو تا از ترم بالایی ها بهت کمک می کنن.
از ما همین بر اومد.
یا علی

==
ها حالا که دوباره خوندم بهتر فهمیدم.
اگه شما منظورت مشکله رفیقت بود که همونی که گفتم.
اما اگه مشکل خودته که بازم همونی که گفتم البت با بچه های ترم بالا کامپیوتر صحبت کن.
یا سری به همین تاپیک چارت درسای دانشگاه ها بزن.
ببین واسه ترم 1 چی دوست داری برداری.
زیادم ناراحت نباش.
باید واسه از این بدتراش خم به ابر نیاری.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری

تا تلاشی دیگر
یا علی

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

Re: کمک فوری

پست توسط farshidshd » چهارشنبه 7 اسفند 1387, 4:42 pm

فکر نکنم ترم یک بتونی انتقالی یا مهمان بگیری
باید انتخاب واحد کنی و همانطوری کهن دوست عزیزمون گفتن از یه ترم بالایی مشورت بگیر تا کمکت کنه یا همون کارشناس رشتت ازش کمک بگیر

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

قفل شده