سلام
من مدرک کاردانی دارم و می خواستم در دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه تحصیل بدم اگه کسی در مورد
این دانشگاه و شرایط قبولی و کیفیت و همچنین زمان آزمون کاردانی به کارشناسی این دانشگاه اطلاعاتی داره
بگه ممنون میشم
کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی
مدیر انجمن: مهيار
-
Re: کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی
دوست عزیز شما چرا پست های قبل رو نمیخونی؟!mohammad 24 نوشته شده:سلام
من مدرک کاردانی دارم و می خواستم در دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه تحصیل بدم اگه کسی در مورد
این دانشگاه و شرایط قبولی و کیفیت و همچنین زمان آزمون کاردانی به کارشناسی این دانشگاه اطلاعاتی داره
بگه ممنون میشم
در مورد این موضوع فکر کنم بالای 10 صفحه صحبت شده و باز شما این سوال رو مطرح کردی!
یکبار دیگه: مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی همانند سایر دانشگاهها معتبر می باشد و زیر نظر وزارت علوم قرار دارد و کنکور این دانشگاه از طریق سازمان سنجش برگزار میشود که این موضوع دلیلی محکم بر معتبر بودن مدارک علمی کاربردی هستش.
و شما با مدارک کاردانی و یا کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی قادر خواهید بود برای ادامه تحصیل در تمام دانشگاههای داخل و خارج کشور ادامه تحصیل دهید.
و مدارک دانشگاه جامع علمی کاربردی قابل ترجمه برای خارج از کشور نیز میباشند و از نظر شهریه همانند دوره های شبانه دولتی میباشد و از دانشگاه آزاد خیلی کم هزینه تر هستش.
و یک نکته دیگر اینکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی به دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل در صورت درخواست و ارائه طرح کارآفرینی وام خوداشتغالی از سوی وزارت علوم اعطا میشود که این وام تا حدود 30 میلیون میباشد و فقط مختص دانشجویان علمی کاربردی میشود و به هیچ دانشگاه دیگری غیر از علمی کاربردی این وام تعلق نمیگیرد.
دفترچه کنکور علمی کاربردی پاییز هر سال میاد و زمان کنکور هم در فصل زمستان میباشد.
اینگونه سوالات را در تاپیک "سوالات شما در مورد علمی کاربردی" مطرح کنید.