free_rockboy نوشته شده:سلام . خوندم. نه الان- همون يك سال پيش كه تاپيك را زده بود.hamed_kafshgiry نوشته شده:سلام دوست عزیزfree_rockboy نوشته شده:خيلي ممنون-
حالا آقا مهيار شما اگه خودت رتبت به سجاد و خيام نميرسيد- به ترتيب اولويتت رو كدوم يكي از اينا (يا اگه غير انتفاعي ديگه هم هست و من نگفتم) ميزدي؟
در ضمن اگه اطلاعي از وضع خوابگاه كه دارن يا نه- داري ممنون ميشم بگي
شما یه بار این تاپیک رو از اول تا صفحه 3 ( نه تا آخرش) مرور کنی، جواب سؤالت رو می گیری
یا حق
ميدونم كاملا دسته بندي كرده،اما الان 1 سال از اون تاريخ گذشته و شايد دوستمون آقا مهيار مثل خاوران كه حرف جديد داشت الانم نظر جديدتري بده.
ممنونم
سلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان عزیز و اون عزیزانی که موسسات مشهد رو قرار واسه ادامه تحصیل انتخاب کنند
راستش پارسال یه سری اطلاعات من واسه موسسات مشهد البته یه سری خاص قرار دادم از جمله یه رتبه بندی از لحاظ کیفی .
تا پارسال موسسات مشهد , 3 تای اول , به این شکل بود که : سجاد - خیام - خاوران
بعد از اینکه موسسه خاوران جاشو عوض کرد و به جایی نقل مکان کرد واسه خودشون بود ( و نه اجاره ای ) . متاسفانه این مسئله همزمان شد با شروع ترم مهر سال 87 و وقتی یه سری دانشجوها وضع موسسه که در حال ساخت بود ( به قول اینایی که کار ساختمونی میکنن تو مرحله سفت کاری بود ) رو دیدند از وضعش اعلام نارضایتی کردند . حتی با توجه به اینکه به ورودیهای جدید 16 واحد داده بودند ( یا 17 تا درست یادم نیست ) نسبت به جاهایه دیگه ازشون 60 تومان اضافه تر گرفته بودند ( البته ظاهرا این مبلغ واسه ترمهای دیگشون منظور شده ) و این باعث نارضایتی دو چندان و البته انصراف بعضی از دانشجوها شد . علی ایها حال ظاهرا یه مدتیه که وضعش بهتر شده . اساتید همون اساتید گذشته اند و البته کادر جوون تر و با انرژی تر به این موسسه اضافه شده . وضع موسسه بهتر شده از لحاظ ساختمانی فقط از نظر مسافتی فرق کرده . ساختمان جدید دقیقا داخل کوچه ای قرار گرفته که رو به رو کوچه موسسه خیام . اما همه اینا رو گفتم که با چشم باز انتخابهاتون رو انجام بدین .
اما چیزی که من پیشنهاد میکنم به عنوان نظر شخصی اینه
سجاد
خیام
خاوران
سلمان
بهار
اقبال
توس
خراسان
اسرار
مطهر
فردوس
در مورد 4 موسسه آخر من اطلاعات زیادی ندارم میتونید طبق فاصله از محل سکونتتون انتخاب کنید
پارسال تکمیل ظرفیت موسسات زیر گرفتن
خاوران ( به خاطر انصرافی یه تعدادش و گرفت و مابقی هم ظرفیت اضافی بود که بتونن یه کلاس رو ببندد به عنوان ورودی جدید )
خراسان
مطهر
اسرار
فردوس
به هر حال بازم میگم این نظر شخصیه منه اگه کسی اطلاعاتی داره که اینارو نقض میکنه اینجا بذاره تا همه دوستان استفاده کنند . من خیام , خاوران , اقبال , توس رو از نزدیک دیدم و حتی سر کلاسهای خیام و خاوران هم نشستم که اینچنین نظری دادم .
دوستان در مورد شهریه پرسیده بودند لازم دونستم اینم بگم که :
شهریه ترم اول واسه ما 340000 معادل 18 واحد تئوری- آزمایشگاهی-عملی تموم شد .
موسسه خیام هیچ کدوم از واحدهای درسی که به همراهش باید کلاس عملی هم داشته باشرو ارائه نمیده به نوعی اصلا درس کارگاهی نداره . ظاهرا هم همون مبلغ رو میگیره اما بعد از پی گیریهای بچه های این موسسه بهشون گفتن که ما به تفاوتش رو بهشون بر میگردونن . مابقی موسسات تا جایی که من میدونم یا کارگاه دارن یا اگه ندارن جای دیگه کارگاه هاشون برگذار میشه ( البته به جز این 3 تای آخر که پارسال اضافه شد و من اطلاعاتی در موردشون ندارم ) .
در هر حال امیدوارم اطلاعاتی که واسه دوستان گذاشتم مفید به فایده واقع شده باشه .
بازم سئوالی داشتید در خدمت هستم
موفق و پیروز باشید