نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی 91 (سراسری و آزاد)
-
- کاربر ساده
- محل اقامت: ahvaz
Re: نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی 91 (سراسری و آزاد)
اگه همونه چرا پارسال هم نمره کل بود هم رتبه ؟
سلامshell69 نوشته شده:نمره کل همون رتبه هستش؟
محسن جان تاپیک کارنامه رو نمیزنی که بذاریم؟
نه نمره کل همون رتبه نیست در واقع بر اساس نمره کل رتبه به دست میاد که هر چی نمره کل بیشتر رتبه بهتری به دست میاد و برعکس
-
- کاربر ساده
- محل اقامت: ahvaz
پ چرا رتبه رو نزدن؟؟؟؟؟BIST نوشته شده:سلامshell69 نوشته شده:نمره کل همون رتبه هستش؟
نه نمره کل همون رتبه نیست در واقع بر اساس نمره کل رتبه به دست میاد که هر چی نمره کل بیشتر رتبه بهتری به دست میاد و برعکس
این کارشون یعنی چی؟؟؟؟؟
معلوم نیست کارای اینا شاید چون کنکور مشترک بوده و.... به هر حال باتوجه به نمره کل میشه رتبه رو حدودا تشخیص دادshell69 نوشته شده:پ چرا رتبه رو نزدن؟؟؟؟؟BIST نوشته شده:سلامshell69 نوشته شده:نمره کل همون رتبه هستش؟
این کارشون یعنی چی؟؟؟؟؟
-
- کاربر ساده
نمره کل من شده 2538
رتبه حدود چند میشه !؟
و اینکه نوشته
آخرين رتبه قبولي 1156 رتبه داوطلب 51 دقیقا یعنی چی !؟
یعنی من چندمین نفر بودم که تو یونی مربوطه قبول شدم؟
اصلا این کارنامه غیر از درصدامون چیز دیگه ای هم برا گفتن داره غیر از همون مثلا رتبه کل ؟
رتبه حدود چند میشه !؟
و اینکه نوشته
آخرين رتبه قبولي 1156 رتبه داوطلب 51 دقیقا یعنی چی !؟
یعنی من چندمین نفر بودم که تو یونی مربوطه قبول شدم؟
اصلا این کارنامه غیر از درصدامون چیز دیگه ای هم برا گفتن داره غیر از همون مثلا رتبه کل ؟
آخرین ویرایش توسط full_of_empty در پنجشنبه 20 مهر 1391, 6:11 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
باتوجه به سال قبل زیر400full_of_empty نوشته شده:نمره کل من شده 2538
رتبه حدود چند میشه !؟
پارسال نمره کل 2444 رتبه ش شده 328BIST نوشته شده:باتوجه به سال قبل زیر400full_of_empty نوشته شده:نمره کل من شده 2538
رتبه حدود چند میشه !؟
ولی نمیشه کنکور امسال رو با پارسال مقایسه کرد
خب الان کارنامه رو دادن بخندیم یا گریه کنیم همین کارنامه رو آزاد داده بود دیگه.
به جا این کارا تکمیل ظرفیتو بزارن
امسال نزارن سازمان سنجشو رو سرشون خراب میکنم پارسالیا رفتن بدون کنکور دانشگاه تو تکمیل دارن حال میکنن خیلی مسخره اس اگه امسال نزارن. اگه اجرا میشه باید هر سال اجرا بشه
به جا این کارا تکمیل ظرفیتو بزارن
امسال نزارن سازمان سنجشو رو سرشون خراب میکنم پارسالیا رفتن بدون کنکور دانشگاه تو تکمیل دارن حال میکنن خیلی مسخره اس اگه امسال نزارن. اگه اجرا میشه باید هر سال اجرا بشه
اینم کارنامه من
این خدا خدا میکردم که رتبه م مشخص بشه ولی اینا امسال فقط می خوان حال ما رو بگیرن! آخه این چه کاریه! بابا من می خوام بدونم تو کشور رتبه م چند شده.کسی اگه میدونه به من بگه رتبه م چنده؟nar:
این خدا خدا میکردم که رتبه م مشخص بشه ولی اینا امسال فقط می خوان حال ما رو بگیرن! آخه این چه کاریه! بابا من می خوام بدونم تو کشور رتبه م چند شده.کسی اگه میدونه به من بگه رتبه م چنده؟nar:
تبریک میگم با این نمره کل 4327 یا نفر اولی یا حداقل تک رقمی هستیmhd-kvn نوشته شده:اینم کارنامه من
حالا چرا زنجان می تونستی بری شمسی پور!!!
ممنونsalman_r نوشته شده:تبریک میگم با این نمره کل 4327 یا نفر اولی یا حداقل تک رقمی هستیmhd-kvn نوشته شده:اینم کارنامه من
راستش دیدم اولا شمسی پور اموزشکده ست و زنجان دانشگاه ثانیا آمار امکانات و خوابگاه رو در آوردم که دیدم بازم وضع زنجان بهتره. واسه ثبت نام هم که رفته بودم از دانشگاش خیلی خوشم اومد. واقعا بزرگه. از نظر سطح علمی و اساتید هم چیزی از شمسی پور کم نداره. در ضمن تا اونجایی که من اطلاع دارم اعتبار مدرکی دانشگاه بالاتر از یه آموزشکده فنی و حرفه ایه.
و اما مهمترین نکته شمسی پور نرکده ست!!!!!!!!!!
آخه وقتی تو انتخاب اولش شده رتبه 3 چطوری تو کشور میشه رتبه یک!!!!salman_r نوشته شده:تبریک میگم با این نمره کل 4327 یا نفر اولی یا حداقل تک رقمی هستیmhd-kvn نوشته شده:اینم کارنامه من
از اونجایی که تو انتخاب چهارم و هفتم رتبتون شده 6، میشه گفت رتبه کشوریتون همون 6 تا 10 میشه. البته تا 10 رو محض اطمینان گفتم وگرنه احتمال 90 درصد همون 6 هستین.
ما فرصت برابری برای نابرابر بودن داریم.
مرکز دانلود کتاب های تخصصی رشته کامپیوتر: http://ebook.sabalantech.ir
مرکز دانلود کتاب های تخصصی رشته کامپیوتر: http://ebook.sabalantech.ir
mhd-kvn نوشته شده:اینم کارنامه من
دادا دمت گرم!
برنامه درسیت رو میگی که چند ساعت در روز میخوندی؟اینکه از کی شروع کردی
یا از چه کتاابایی استفاده کردی؟گسترش علوم پایه یا ...؟
من سال دیگه کنکور دارم از الان دارم میخونم
نمیدونم چرا بیشتر بچه ها ریاضی رو سفید میزنن