ببخشید من دقیقا نمیدونم دانشگاه علمی کاربردی چه طوریه .
دانشگاه جامع علمی کاربردی
مدیر انجمن: fatemi
-
setare_shab
- کاربر ساده

دانشگاه جامع علمی کاربردی
سلام
یعنی مثل دانشگاه ازاد باید شهریه بدیم یا نه . در کل یه توضیحی در موردش بدین مثلا با مدرکش میشه ادامه تحصیل داد؟
Re: دانشگاه جامع علمی کاربردی
فرقی نداره فقط سیستم عامل و ذخیره بازیابی نداره 
مدرکش هم وزارت علوم میده مثل دولتی

مدرکش هم وزارت علوم میده مثل دولتی
- mehdi-dardesar
- کاربر متوسط

- محل اقامت: تهران
- تماس:
شهریه باید بدی ولی نه مثل آزاد نصف شهریه آزا شایدم کمترsetare_shab نوشته شده:سلام
ببخشید من دقیقا نمیدونم دانشگاه علمی کاربردی چه طوریه .![]()
یعنی مثل دانشگاه ازاد باید شهریه بدیم یا نه . در کل یه توضیحی در موردش بدین مثلا با مدرکش میشه ادامه تحصیل داد؟
مدرک هم وزارت علوم میده هر جا بخوای ادامه تحصیل بدی مشکلی نداره
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست
تاوان پریدن با بعضی هاست
-
setare_shab
- کاربر ساده

خیلی ممنون که راهنمایی کردید . یه سوال دیگه هم داشتم که اگه الان من ثبت نام کنم برای علمی کاربردی بعد اگه توی سراسری پذیرفته بشم و بخوام برم سراسری مشکل که پیش نمیاد
بازم ممنون بابت راهنمایی
بازم ممنون بابت راهنمایی
- mehdi-dardesar
- کاربر متوسط

- محل اقامت: تهران
- تماس:
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیادsetare_shab نوشته شده:خیلی ممنون که راهنمایی کردید . یه سوال دیگه هم داشتم که اگه الان من ثبت نام کنم برای علمی کاربردی بعد اگه توی سراسری پذیرفته بشم و بخوام برم سراسری مشکل که پیش نمیاد
بازم ممنون بابت راهنمایی
سقوط
تاوان پریدن با بعضی هاست
تاوان پریدن با بعضی هاست
-
setare_shab
- کاربر ساده

مرسی اقا مهدی دستتون درد نکنه

سلام. من یه سوال درباره علمی کاربردی پودمانی دارم.دفترچه کارشناسی پودمانی 92-91 کی میاد؟
ضمنا من کاردانی پودمانی حسابداری مالی خوندم اما میخوام کارشناسیمو مهندسی نقشه برداری بخونم. میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا من کاردانی پودمانی حسابداری مالی خوندم اما میخوام کارشناسیمو مهندسی نقشه برداری بخونم. میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانش فقط میتونه پیوسته را انتخاب کنه و ناپیوسته برای دیپلم نظری رشته های تجربی و ریاضی و .... هستش .
از شانس بد رشته کامپیوتر تو دفترچه فقط ناپیوسته می گیره و دیپلم فنی و کاردانش رشته کامپیوتر نمیتونه شرکت کنه. میشه رشته های دیگه که تو دفترچه پیوسته دارن انتخاب کرد ولی شانس قبولی کمه چون اولویت با اونایی که دیپلم مرتبط با اون رشته دارن. مثلاً رشته الکترونیک قسمت پیوسته داره. ولی نمیدونم این نرم افزار کامپیوتر چرا پذیرش پیوسته نگرفته . شاید تو دفترچه اشتباه کردن!!!!!!!!!!
از شانس بد رشته کامپیوتر تو دفترچه فقط ناپیوسته می گیره و دیپلم فنی و کاردانش رشته کامپیوتر نمیتونه شرکت کنه. میشه رشته های دیگه که تو دفترچه پیوسته دارن انتخاب کرد ولی شانس قبولی کمه چون اولویت با اونایی که دیپلم مرتبط با اون رشته دارن. مثلاً رشته الکترونیک قسمت پیوسته داره. ولی نمیدونم این نرم افزار کامپیوتر چرا پذیرش پیوسته نگرفته . شاید تو دفترچه اشتباه کردن!!!!!!!!!!