اطلاعات موسسه آموزش عالی آیندگان
مدیر انجمن: مهيار
- pesare_bahale_sharghe
- کاربر ساده
- تماس:
- pesare_bahale_sharghe
- کاربر ساده
- تماس:
- maryam banoo
- کاربر ساده
- محل اقامت: تهران
- maryam banoo
- کاربر ساده
- pesare_bahale_sharghe
- کاربر ساده
- تماس:
سلام.
حالتون خوبه؟ من تقریبا یه جا را گیر اوردم. اما هنوز ساکن نشدم.اخر ماه خالی میشه.
الان خونه یکی از همکلاسی ها هستم .
اسم و فامیل من را همه می دونن و خیلی تو دانشگاه تابلو هستم. اخه پسر تهرانی زیاد تو گروه ب نیست.
اگه میشه شما فامیلتون را بگین و یه خواهش دیگه این که اگه میشه به دخترای دانشگاه شما بگین که بیان اینجا عضو بشن. من هم به پسرا میگم.
کافی نت هم که من میام داخل شهر تنکابن بازار ولیعصر . اخه اینجا هم جوش خوبه هم جای آرومیه.
امیدوارم که بهتون و به همه ی همکلاسیهامون خوش بگذره.
موفق باشین.
حالتون خوبه؟ من تقریبا یه جا را گیر اوردم. اما هنوز ساکن نشدم.اخر ماه خالی میشه.
الان خونه یکی از همکلاسی ها هستم .
اسم و فامیل من را همه می دونن و خیلی تو دانشگاه تابلو هستم. اخه پسر تهرانی زیاد تو گروه ب نیست.
اگه میشه شما فامیلتون را بگین و یه خواهش دیگه این که اگه میشه به دخترای دانشگاه شما بگین که بیان اینجا عضو بشن. من هم به پسرا میگم.
کافی نت هم که من میام داخل شهر تنکابن بازار ولیعصر . اخه اینجا هم جوش خوبه هم جای آرومیه.
امیدوارم که بهتون و به همه ی همکلاسیهامون خوش بگذره.
موفق باشین.
سلام .
روزایه اول دانشگاه جالبه ...
واسه منم جالب بود و از همه چیز بهتر این بود که تو شهر خودم درس می خونم..........
همیشه به انتخاب اول امیدوار بودم و روش حساب باز می کنم ...
این بار هم انتخاب اول .....!!!!!!
از اینکه این محیط فراهم شد تا تعامل فکری و علمی و ... صورت بگیره خوشحالم ، امیدوارم شما هم مثل من در جهت توصعه و ترویج این سایت تلاش کنید.............
روزایه اول دانشگاه جالبه ...
واسه منم جالب بود و از همه چیز بهتر این بود که تو شهر خودم درس می خونم..........
همیشه به انتخاب اول امیدوار بودم و روش حساب باز می کنم ...
این بار هم انتخاب اول .....!!!!!!
از اینکه این محیط فراهم شد تا تعامل فکری و علمی و ... صورت بگیره خوشحالم ، امیدوارم شما هم مثل من در جهت توصعه و ترویج این سایت تلاش کنید.............
- pesare_bahale_sharghe
- کاربر ساده
- تماس:
- pesare_bahale_sharghe
- کاربر ساده
- تماس:
- maryam banoo
- کاربر ساده
- pesare_bahale_sharghe
- کاربر ساده
- تماس:
maryam banoo ارسال شده: شنبه اكتبر 20, 2007 5:55 pm موضوع ارسال:
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
می بینم که به همه ی بچه های معترض به محله دانشگاه داره خوش میگذره
خوب خدا رو شکر امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید
راستی من هنوز اسم و فامیله هیچ کدوم از شما رو نمی دونم، به نظره من بهتره هرکس عضو میشه خودشو معرفی کنه
راستی آقای ric man خوش آمدید
مرسییییی .... راستی Ice Man ....!!!
دیدن شما هم واسه ما افتخاری بود ...!! از اینکه اینجا بچه های خوبی هستن خوشحال هستم....!!!
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
می بینم که به همه ی بچه های معترض به محله دانشگاه داره خوش میگذره
خوب خدا رو شکر امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید
راستی من هنوز اسم و فامیله هیچ کدوم از شما رو نمی دونم، به نظره من بهتره هرکس عضو میشه خودشو معرفی کنه
راستی آقای ric man خوش آمدید
مرسییییی .... راستی Ice Man ....!!!
دیدن شما هم واسه ما افتخاری بود ...!! از اینکه اینجا بچه های خوبی هستن خوشحال هستم....!!!
- maryam banoo
- کاربر ساده
86/8/2
خواهش می کنم .....
راستی برای دیدن پیامهای شخصی ، بالایه صفحه کنار آیکن نیمرخ آیکنی هست که مشخص می کنه پیام شخصی دارید یه نه ............ می تونید پیام هایه جدید رو بخونید...!!!!!!!!!!!!
امروز کلاس زبان ماشین جالب بود ، سره انتخاب روز امتحان نزدیک بود کودتا بشه....!!!!!
خوابیدن بچه ها سره کلاس انقلاب هم دیدنی بود....!!!
منم که دیر کرده بودم مجبور بودم ردیف اول بشینم .......
راستی برای دیدن پیامهای شخصی ، بالایه صفحه کنار آیکن نیمرخ آیکنی هست که مشخص می کنه پیام شخصی دارید یه نه ............ می تونید پیام هایه جدید رو بخونید...!!!!!!!!!!!!
امروز کلاس زبان ماشین جالب بود ، سره انتخاب روز امتحان نزدیک بود کودتا بشه....!!!!!
خوابیدن بچه ها سره کلاس انقلاب هم دیدنی بود....!!!
منم که دیر کرده بودم مجبور بودم ردیف اول بشینم .......
کلاس
حالا دیگه داره جالب می شه ...
سر کلاس شیوه ، به جای ارائه مطلب پژوهشی ، مطالبی در رابطه با وضعیت تحصیلی و مشکلات دانشگاه ارائه شد....!!! جالب تر این بود که با حمایت استاد هم روبرو شدیم..!!!
مدت ارائه 25 دقیقه = مدت ارائه مطالب در باره مشکلات دانشگاه 20 دقیقه + مدت ارائه مطلب پژوهشی 5 دقیقه ..!!!!
راستی بالاخره دانشگاه ویدئو پرژکتور خرید.....!!!!!!!
پسر شرقی اصفهان چه خبر....!!!!!!!
مریم خانم غیبت دارید .....!!!!! کلاسها رو هم قاتی پاتی میاید ....!!!!!! گروه ب هستید...؟؟؟
سر کلاس شیوه ، به جای ارائه مطلب پژوهشی ، مطالبی در رابطه با وضعیت تحصیلی و مشکلات دانشگاه ارائه شد....!!! جالب تر این بود که با حمایت استاد هم روبرو شدیم..!!!
مدت ارائه 25 دقیقه = مدت ارائه مطالب در باره مشکلات دانشگاه 20 دقیقه + مدت ارائه مطلب پژوهشی 5 دقیقه ..!!!!
راستی بالاخره دانشگاه ویدئو پرژکتور خرید.....!!!!!!!
پسر شرقی اصفهان چه خبر....!!!!!!!
مریم خانم غیبت دارید .....!!!!! کلاسها رو هم قاتی پاتی میاید ....!!!!!! گروه ب هستید...؟؟؟