تغییر رشته از تجربی به فنی

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی پیوسته بپردازید

مدیر انجمن: fatemi

قفل شده
serin

تغییر رشته از تجربی به فنی

پست توسط serin » پنج‌شنبه 17 آذر 1390, 1:32 pm

دوستان سلام
امان از تجارب بد و انتخاب غلط!
من رشته دبیرستانی م تجربی بوده منتها چون علاقه ای به رشته م نداشته م پیش رو نخوندم
حالا مشکل من اینه که چون پیش رو نخوندم باید دیپلم فنی داشته باشم و بتونم در سما کامپیوتر بخونم تا قبل از سال 89 گرفتن دیپلم کامپیوتر خیلی ساده تر بود الان مشکل شده به نوعی دروس شون بیشتر شده بنظرتون چه رشته ای از زیر گروه کامپیوتر رو انتخاب کنم تا راحت دیپلم بگیرم دوستان فنی خواهش میکنم راهنمایی م کنید... رشته برنامه نویسی رو خواستم انتخاب کنم ولی گفتن مشکل شده بنظرتون دیپلم گرافیک رایانه خوبه؟ اگر این دپیلم رو داشته باشم میتونم بدون کنکور کاردانی نرم افزار رو بخونم و اینکه میتونم بعد ها کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟
من رایانه کار درجه 2 رو مدرکش رو دارم نیازی هست دوباره امتحانش رو بدم ؟

اصلاً پیشنهاد شما دوستان چیه؟ باید هر چه زودتر مشکلم رو حل کنم و هر جور شده مهر سال آینده سما ثبت نام کنم.

nasserak
کاربر معمولي
کاربر معمولي

Re: تغییر رشته از تجربی به فنی

پست توسط nasserak » یک‌شنبه 4 دی 1390, 3:24 pm

serin نوشته شده:دوستان سلام
امان از تجارب بد و انتخاب غلط!
من رشته دبیرستانی م تجربی بوده منتها چون علاقه ای به رشته م نداشته م پیش رو نخوندم
حالا مشکل من اینه که چون پیش رو نخوندم باید دیپلم فنی داشته باشم و بتونم در سما کامپیوتر بخونم تا قبل از سال 89 گرفتن دیپلم کامپیوتر خیلی ساده تر بود الان مشکل شده به نوعی دروس شون بیشتر شده بنظرتون چه رشته ای از زیر گروه کامپیوتر رو انتخاب کنم تا راحت دیپلم بگیرم دوستان فنی خواهش میکنم راهنمایی م کنید... رشته برنامه نویسی رو خواستم انتخاب کنم ولی گفتن مشکل شده بنظرتون دیپلم گرافیک رایانه خوبه؟ اگر این دپیلم رو داشته باشم میتونم بدون کنکور کاردانی نرم افزار رو بخونم و اینکه میتونم بعد ها کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟
من رایانه کار درجه 2 رو مدرکش رو دارم نیازی هست دوباره امتحانش رو بدم ؟

اصلاً پیشنهاد شما دوستان چیه؟ باید هر چه زودتر مشکلم رو حل کنم و هر جور شده مهر سال آینده سما ثبت نام کنم.
سلام دوست عزیز goll
خب با وضعیت شما که خود منم سر همین تغییر یه سال موندم
چند تا حرکت باید بزن تا مشکلت حل شه
به شمارم بزنگ تا بت بگم چیکار کنی
09195723002
شرمنده goli
سرما خورم خیلی زیاده نمیتونم تایپ کنم بعدا سر فرصت تو یه تاپیک میگم مراحلشو bale
به ستاره شدن فك نكن چون ستاره فقط يه نقطه ست

قفل شده

بازگشت به “کنکور کاردانی پیوسته ( فنی و حرفه ای )”