لطفا راهنماییم کنید (خیلی مهم)

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
mohammad hasani

لطفا راهنماییم کنید (خیلی مهم)

پست توسط mohammad hasani » یک‌شنبه 17 مهر 1390, 9:30 pm

سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد یکی از رشته های مهندسی دانشگاه سراسری هستم . می خواهم در کنار و یا پس از اتمام تحصیل در این رشته ام رشته ی پزشکی را هم بخوانم .آیا قانون سازمان سنجش و آموزش کشور این اجازه را به من میدهد ؟چگونه و با چه شرایطی ؟
آیا امسال میتوانم در کنکور دانشگاه آزاد و یا سراسری شرکت کنم ؟ در ضمن متولد 1368 هستم و خدمت سربازی هم نرفتم .
متشکرم

siteman
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: karaj
تماس:

Re: لطفا راهنماییم کنید (خیلی مهم)

پست توسط siteman » یک‌شنبه 17 مهر 1390, 9:55 pm

mohammad hasani نوشته شده:سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد یکی از رشته های مهندسی دانشگاه سراسری هستم . می خواهم در کنار و یا پس از اتمام تحصیل در این رشته ام رشته ی پزشکی را هم بخوانم .آیا قانون سازمان سنجش و آموزش کشور این اجازه را به من میدهد ؟چگونه و با چه شرایطی ؟
آیا امسال میتوانم در کنکور دانشگاه آزاد و یا سراسری شرکت کنم ؟ در ضمن متولد 1368 هستم و خدمت سربازی هم نرفتم .
متشکرم
من فقط اینو میدونم که تو 2 دانشگاه روزانه نمیتونین هم زمان تحصیل کنین و اینکه تو دفترچه نوشته اگه مثلا میخاین سراسری شرکت کنین نباید در مقاطع بالاتر شرکت کرده باشین....از لحاظ خدمتی هم میتونی بری دفاتر پلیس+10 و یه امار بگیری...که بعید میدونم اجازه بدن بتونی از معافیت تحصیل کنی....
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند

جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip

mojtaba64
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: لطفا راهنماییم کنید (خیلی مهم)

پست توسط mojtaba64 » سه‌شنبه 19 مهر 1390, 1:43 am

سلام

به صورت کلی شما نمی تونید از امکانات دولتی 2 بار در یک مقطع تحصیلی استفاده کنید.

من لیسانس اقتصاد از دانشگاه روزانه دارم. نمی تونم مثلا در رشته کامپیوتر کارشناسی دولتی (روزانه) شرکت کنم. البته می تونم شرکت کنم ولی روزانه نمی تونم انتخاب کنم. ولی ارشد رو می تونم استفاده کنم...

حالا نمی دونم اینی که گفتم ربطی به مشکل شما داره یا نه؟! گفتم شاید کمکی کنه ...

قفل شده