منظورش اینه که برای غیر انتفاعی هم کارت جداگانه باید تهیه کنیم؟
یا کارت غیرانتفاعی و روزانه یکیه؟؟
توروخدا یکی اگه مطمئه بگه
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
l منم هنوز نخریدمdisloyal نوشته شده:بچه ها کسی کارت گرفته؟تو هیچ کدوم از دفاتر پستی نیومده تو سایتم نمیشه خرید
]Nitro نوشته شده:من همون ساعت 6 ثبت نام کردم .![]()
البته یه چیز جالب این که 10 دقیقه مونده بود به 6 ، سایت برای ثبت نام باز شده بود![]()
دو تا کارت هست که یکیش همون اصلی هست برای سراسری و مراکز آموزش عالی و غیر انتفاعی و کارت بعدی کارت علاقه مندی به انتخاب رشته برای دانشگاه آزاد اسلامی هست که اگه بخواین فقط برای سراسری شرکت کنید همون کارت اولی بسه و باید تیک مربوط به دانشگاه آزاد رو از فرم ثبت نام بردارید

بله منم فک میکنم همین باید باشهkonkoorkk نوشته شده:دوستان شمایی که ترم آخر هستید این قسمت رو چی زدین؟
سال و ماه اخذ مدرک (فوق دیپلم)
آیا بزنم 91/06 ؟

golariyan نوشته شده:سلام آقا محسن پرانرژی باشید یه راهنمایی ازتون می خواستم من هدفم فقط دانشگاه شمال آمله تا حالا که دروس تخصصی (سیستم عامل و ذخیره وساختمان داده)رو خوب خوندم اندیشه رو هم خوب خوندم زبان عمومی و تخصصی رو دارم می خونم مشکلم برنامه نویسی و مداره میشه راهنماییم کنی واسه اینکه بتونم هرکدوم فقط 20 الی 30 درصد بزنم کدوم فصل هاشون رو بیشتر کار کنم
مرسی

بارها گفتم نداشتن مهر غیر ممکنه برای این کنکورdisloyal نوشته شده:بچه ها به نظرتون 100% ورودی مهر داریم یا مثل کنکور کاردانی چند سال قبل که زده بودن مهر داریم ولی برگزار نشد میکنن؟

تو دفترچه شما هم سوال نرم افزار هست هم سخت افزار که معمولا کسی سخت افزارو نمی زنهfarzin_mehr2008 نوشته شده:من هرکاری میکنم یه چیزی رو متوجه نمیشم!
من کاردانی کامپیوتر دارم. حالا میخوام نرم افزار کنکور بدم. اینجا یه کد کامپیوتر واسه ثبت نام هست که کدش210 هست. ولی مشکل اینجاست که منابع و ضریبای تخصصی نرم افزار با سخت افزار فرق داره. چجوریاس؟ چه دفترچه ای واسه تخصصی سر کنکور میدن یعنی؟ این سه تا که باهم یه کد واسه ثبت نام دارن!
barabox نوشته شده:بچه ها ببينيد درست وارد كردم شك دارم
فني مهندسي
كد موسسه 1902 - علمي كاربردي
نرم افزار كد امتحاني رو 210 زدم
درسته؟