دارالفنون تو ساختمون های دانشگاه فنی و حرفه ای قدس مستاجر بود ،
الان رفته ساختمون قدیمی غزالی رو گرفته
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
اگه میتونید این دانشگاه ها رو نزنید ، چون سطح استاداش و امکانات دانشگاهش که واقعاً بده ،
دارالفنون که مستاجر بود ، تازه یه ساختمون رو خریدن
دانشگاه مستاجر بود؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

والله منم غیر انتفاعی هارو همه رو نمی شناسم.barabox نوشته شده:غير انتفاعي سمنان بهترينش كدومه آقا محسن؟
شبانه يا روزانه مگه داريم تو سمنان؟
من كه نديدم
سلام
بچه ها من اولین باره تو این کنکور دولتی شرکت کردم
من کاردانیم رو تو دانشگاه ازاد رشته معماری گرفتم ایا الان میتونم رشته کامپیوتر رو انتخاب کنم یا یه رشته دیگه غیر از معماری
در ضمن دانشگاه دولتی رو میگم نه ازاد
خواهش میکنم راهنماییم کنید
به نظر من دارالفنون دانشگاه خوبیه فقط برنامه ریزیش خیلی ضعیفه طوری که همه ما رو 5 ترمه کرد فکر کنم این ماجرا واسه همه رشته های ورودی 89 هم اتفاق افتادهparsian نوشته شده:آره
الان رفته ساختمون قدیمی غزالی رو گرفته

moh3en_f1 نوشته شده:به نظر من دارالفنون دانشگاه خوبیه فقط برنامه ریزیش خیلی ضعیفه طوری که همه ما رو 5 ترمه کرد فکر کنم این ماجرا واسه همه رشته های ورودی 89 هم اتفاق افتادهparsian نوشته شده:آره
الان رفته ساختمون قدیمی غزالی رو گرفته![]()
در کل اگه مجبور شدید، دارالفنون رو به عنوان آخرین انتخاب قرار بدید و نه بیشتر

عوضش استاد هستن اونجا یه استاد درپیت پیدا نمیکنی همون اساتید دانشگاه تبریز میان بهت درس میدن[/quote]Moh3n II نوشته شده:ترک هام که چه کاراریی که نمی کننjavad_dam نوشته شده:آقا مهدی نمیدونم درجریانی یانه ولی خواستی بری نبی اکرم اینو بدونی بد نیس:
پارسال ترم اول 175 تومن اضافه گرفتن ازشون بابت آوردن استادای دکتر
آموزشکده ای که من خوندم دولتی بود ولی مستاجر بودMoh3n II نوشته شده:
دانشگاه مستاجر بود؟؟؟؟؟؟اگه میتونید این دانشگاه ها رو نزنید ، چون سطح استاداش و امکانات دانشگاهش که واقعاً بده ،
دارالفنون که مستاجر بود ، تازه یه ساختمون رو خریدن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Meti نوشته شده:آموزشکده ای که من خوندم دولتی بود ولی مستاجر بودMoh3n II نوشته شده:
دانشگاه مستاجر بود؟؟؟؟؟؟اگه میتونید این دانشگاه ها رو نزنید ، چون سطح استاداش و امکانات دانشگاهش که واقعاً بده ،
دارالفنون که مستاجر بود ، تازه یه ساختمون رو خریدن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با ایران آشنا شو عزیزم
منم حرف های Meti رو تایید می کنم...javad_dam نوشته شده:عوضش استاد هستن اونجا یه استاد درپیت پیدا نمیکنی همون اساتید دانشگاه تبریز میان بهت درس میدنMoh3n II نوشته شده:ترک هام که چه کاراریی که نمی کننjavad_dam نوشته شده:آقا مهدی نمیدونم درجریانی یانه ولی خواستی بری نبی اکرم اینو بدونی بد نیس:

سلام یه خبر خوب , امسال دانشگاه رجا و دارالفنون قزوین هم سخت افزار میگیرنMoh3n II نوشته شده:دانشگاه خوب و معتبر داریم ولی به ماها ندادن فعلا
مال از ما بهترونه که رفتن دبیرستان کنکور سراسری دادن اگه خوب بخونن قبول می شن
منم حرف های Meti رو تایید می کنم...javad_dam نوشته شده:عوضش استاد هستن اونجا یه استاد درپیت پیدا نمیکنی همون اساتید دانشگاه تبریز میان بهت درس میدنMoh3n II نوشته شده:ترک هام که چه کاراریی که نمی کننjavad_dam نوشته شده:آقا مهدی نمیدونم درجریانی یانه ولی خواستی بری نبی اکرم اینو بدونی بد نیس: