کی گفته من آفلاین میشم عزیزم؟B.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:بالاخره تونستم moh3en.cinema رو هم آفلاین کنم![]()
![]()
امشب رکورد زدما
بنده مثل شیر حاضرم.
ساعت کاری منو دیگه باید بدونین. زودتر از 5 صبح آفلاین نمیشم
مدیر انجمن: Parsian

کی گفته من آفلاین میشم عزیزم؟B.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:بالاخره تونستم moh3en.cinema رو هم آفلاین کنم![]()
![]()
امشب رکورد زدما

همین الان حالا یه سریم اونور زدیم ایرادی نداره که. دوستان در رابطه با بحث صحبت کنیدB.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:Moh3n.Cinema نوشته شده:کی گفته من آفلاین میشم عزیزم؟B.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:بالاخره تونستم moh3en.cinema رو هم آفلاین کنم![]()
![]()
امشب رکورد زدما
بنده مثل شیر حاضرم.
ساعت کاری منو دیگه باید بدونین. زودتر از 5 صبح آفلاین نمیشم
تسلیم آقا جان
من میرم بخوابم. الان آف بودی کی اومدی؟![]()

هرچند پارسال تا 500 گرفته بود و امسال ظرفیتا حذف شد واینا...aeolus نوشته شده:سلام دوستان، با آرزوی موفقیت برای تک تکتون
میدونم سوالم اصلا ربطی به بحث هاتون نداره... ولی من یکم استرس دارم، می خواستم نظر شما ها را بدونم.
چند درصد احتمال میدید من با رتبه 239 دانشگاه علم و فرهنگ قبول بشم؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم نظراتتون را بفرمایید.

نه دوستان دارن Recovery ي كنند خودشون رو ! آخه بعد اون تايپيك 195 صفحه اي احتياج به تمركز فكر و اعصاب و روح و روان و... دارن !!negar1989 نوشته شده:من احتمال میدم تا چند روز اینده این تاپیک کلا فراموش بشه..![]()
از دیشب تا حالا فقط 2 تا پست داشته...

اوه.اوه.roxana_b نوشته شده:خب بحث خوب نمیکنید ادم رغبت نمیکنه پست بزنه![]()
Moh3n.Cinema نوشته شده:اوه.اوه.roxana_b نوشته شده:خب بحث خوب نمیکنید ادم رغبت نمیکنه پست بزنه![]()
رکسانا؟ نه بابا.
اولا بگو چرا invis میای؟
آخه تا کسی ایده ای نده چطور بحث کنیمroxana_b نوشته شده:خب بحث خوب نمیکنید ادم رغبت نمیکنه پست بزنه![]()