mostafa01 نوشته شده:سلام دوباره به همه دوستان
اينجا كه از ديروز بعدظهر نت قطع بود! نتونستم بيام! از همه ي دوستان عذر خواهي مي كنم.
با تشكر از همه دوستان و alban جان عزيز!
خوب مثل اينكه ترم بالايي ها پيش دستي كردند!تازه ساختن 89!
ترم بالايي ها از Joomla! 1.5 - Open Source Content Management. Developed By Mambolearn.com
استفاده كردند!
ولي فونت و صفحه ش با مرورگراي مختلف فرق داره! (يعني ضايع است براي يه مهندس نرم افزار) چون طراحي سايت نشان دهنده بار علمي اعضا ومدير اونه!
خوب بريم سر ساخت و گفت گو:
ما بايد بهتر و سريع عمل كنيم
دوستان نظر سنجي مي كنيم! فقط خواهشن دليلتونم رو بگيد!
دومين و هاست مجاني يا پولي؟
cms استفاده كنيم يا نه؟ اگه آره كدوم رو پيشنهاد مي كنيد (php-nuck, data life,joomla,...)
(از نظر امنيت و امكانات)
از froum استفاده كنيم يا نه؟ اگه آره (ipt , phpbb,vBulletin,...)
(از نظر امنيت و امكانات)
در صورت استفاده از انجمن به صورت ساب دومين باشه! يا ساب دايركتوري؟
اين انجمن عضو از خارج دانشگاه داشته باشه ؟
و...
-----------------------------------
سلام منم نرم افزارم گروه 1
سایت بچه های دانشگاه رو دیدم خیلی تابلو که جوملاست حتی تو کد نویسیاشم به خودشون زحمت ندادن جوملا هارو خذف کنن و سایتشون خیلی مشکل داره.
1. هاست و دومین پولی بهتره . هاست و دامین از من ما خودمون داریم مجانی بهتون میدم.
2.استفاده از cms بهتره واسه base کارمون بعد خودمون رو کد نویسیاش کار میکنیم چون اگه بخواییم از base سایت رو بنویسم خیلی زمان بره و جوملا 1.5 بهتره چون هم قدرتش و سرعت و امنیت و امکاناتش از بقیه بهتره و هم من کامل تمام امکانات و ماژول هاشو دارم .
3.از froum استفاده كنيم بهتره . vBulletin هم به دلیل امنیت بیشتر و سرعت و امکانات بیشتر از بقیه بهتره
4. انجمن ساب دامین مسلما بهتره
5. عضو بودن دانشجویان دانشگاه های دیگه هم تو انجمن بهتره چون می تونیم بار علمی انجمنمون رو افزایش بدیم.
در مورد مطالب علمی و آموزشی سایتمون هم هیچ نگران نباشید من یه عالمه کتاب و مطلب دارم .
سایتمون باید از نظر محتوا شایسته یک دانشجوی مهندسی باشه .کلا تک باشه و یک منبع خوب برای انجام پروژه های علمی برای دانشجویان خودمون و دانشجویان دانشگا ه های دیگه باشه.