اعتراض دانشجویان پذیرفته شده که نمیتوانند تکمیل ظرفیت شرکت ک

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
bahman esapor

Re: اعتراض دانشجویان پذیرفته شده که نمیتوانند تکمیل ظرفیت شر

پست توسط bahman esapor » جمعه 4 آذر 1390, 1:22 am

بچه ها ما از اول تو سری خور بودیم ما بچه های فنی از اول می بایست میرفتیم سراسری میخوندیم پارسال بلای سره بچه های کاردانی اوردن که با نا امیدی رفتن امتحان دادن تا اعتراض نمی کردند و جلوی مجلس و سازمان سنجش نمی رفتن هیچ کاری واسشون نمی کردن حلا ما کاردانی به کارشناسی بچه ها من با قبولیم رفتم ثبت نام کردم و تکمیل ظرفیت شرکت کنم باورتون نمیشه من خیلی چیزها رو از دست دادم کارم و ایندمو زندگی مو همه از دستم رفت فقط به خاطره یه اشتباه خیلی بزرگ من تو عمرم گریه نکردم حتی تو مرگ عزیزانم گریه نکردم ولی برای اولین بار گریمو در اوردن خدا خودش حقمونو بگیره من که نفرین کردم میدونم دامنشو نمیگیره چون هم بچه پول دارن هم پارتی دارن حتی پیشه خدا ای خدا تو به داده ما برس تو رو به خودت قسم

آواتار کاربر
Moh3n II
کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
محل اقامت: پونک
تماس:

Re: پیگیری مشکل بچه های تکمیل ظرفیتی در 20:30

پست توسط Moh3n II » جمعه 4 آذر 1390, 8:22 pm

به دلیل مرتبط بودن موضوع این تاپیک با تاپیک "دوستانی که نمی توانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند ادغام می شود"

eyc
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: پیگیری مشکل بچه های تکمیل ظرفیتی در 20:30

پست توسط eyc » سه‌شنبه 8 آذر 1390, 4:03 pm

با سلام به کسانی که در این تاپیک شرکت کرده و نظرات خود را بیان نموده اند
من جزء افرادی هستم که دیدم تکمیل ظرفیت برای کسانی که پذیرفته شده اند و نمیتوانند شرکت کنند روز بعدش یعنی 11/8/90 با بسیاری از دوستانم به سنجش مراجعه کردیم و اعتراض خودم رو از این مسئله بیان کردیم پس از درگیری و بحث و مکاتبات ما با سنجش بالاخره با بحث های ما با اقای یزدیانی دفتر دار معاونت سنجش و دیگر مسئولین تصمیمی گرفته شد که 70 نفری که فقط مراجعه کرده (من و دیگر دوستانم که مراجعه کردند) در مصاحبه خبر 20:30 در تاریخ 19/8 و 22/8با دکتر خدایی معاونت اماری و فنی سنجش اعلام کرد اون 70 نفر میتونن در تکمیل ظرفیت شرکت کنن ضمنا فقط اعلام کرد 70 نفر که نامه دادن که من خودم به نمایندگی 70 نفر نامه ای در دبیرخانه ثبت کردمیتونن ثبت نام کنن ضمنا اینم بگم تمام کسانی که در این تاپیک و تاپیک های مختلف گفتن اعتراض دارم و به سنجش میاییم هیچ کودومتون نیومدید و نبایدم انتظار ثبت نام در تکمیل ظرفیت را هم داشته باشید 2000 نفر تو تاپیک های مختلف گفت میاییم واسه اعتراض رو به روی سنجش اما هیچ کودوم نیومدید 70 نفری هم که اومدن اصلا در انجمن کارشناسی نیومده بودن به هر حال در نتیجه ما 70 نفری هم که اعتراض کردیم و تصمیم گرفتن هیچ غلطی نکردن و هنوزم بلاتکلیفیم

iran_text
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: اعتراض دانشجویان پذیرفته شده که نمیتوانند تکمیل ظرفیت شر

پست توسط iran_text » جمعه 11 آذر 1390, 4:18 am

اگه قرار باشه واسه 70 نفر این کارو بکنن واقعا باید اونجارو آتیش زد... این کاری که امسال سنجش کرد با جنایت هیچ فرقی نکرد
چقدر آدم شبو روز درس حوند اونا دانشگاه نرفتن چون جایه خوبی در نیمدن بعد یه مشت بیسواد رفتن بهترین دانشگاها ثبت نام کردن
هیچ ادم عاقلی این کارو نمی تونه توجیه کنه و از صمیم قلب واسه ی اونایی که این تصمیمو گرفتن بدترین هارو میخوام

قفل شده