Mahsa01 نوشته شده:r69_lahij نوشته شده:yosefi1988 نوشته شده:یه مرضی افتاده به جونم تو مایه های استرس
همش فکر میکنم انتخاب رشته من ثبت نشده و روزی 3 بار چک میکنم

بعد انتخاب رشته یه کد 15 رقمی داده سیسمم بهت؟
خب اگه اینطوره حله،نگرانی به خودت راه نده

تا جایی که خبر دارم سیستم رسید 14 کاراکتری میده ها
یوسفی جان خودتو نگران نکن ریلکس باش به قول یکی از بچه ها می گفت نروسم من تا وقتی نتایج بیاد تو ریلکس باش
اره شمردم 14 کاراکتریه
رتبه شما چند بود؟
این واسه منه با رتبه 1837
::::...داوطلب گرامي انتخاب هاي شما به شكل ذيل مي باشد...::::
ترتيب اولويت کد رشته محل رشته/گرايش|| دانشگاه || دوره || (توضيحات از دفترچه راهنمامطالعه گردد)
1 1938 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || دانشگاه غيرانتفاعي علم وفرهنگ تهران || (غير انتفاعي)
2 1996 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي رجاقزوين || (غير انتفاعي)
3 2039 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي غياث الدين جمشيدكاشاني ابيك قزوين || (غير انتفاعي)
4 2031 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي علامه دهخداقزوين || (غير انتفاعي)
5 1939 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || دانشگاه غيرانتفاعي علوم وفنون مازندران || (غير انتفاعي)
6 2016 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي شهاب دانش قم || (غير انتفاعي)
7 2037 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي غزالي قزوين || (غير انتفاعي)
8 2051 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي كوثرقزوين || (غير انتفاعي)
9 1960 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي بصيرابيك || (غير انتفاعي)
10 1967 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي پارسيان استان قزوين || (غير انتفاعي)
11 2041 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي فخررازي ساوه || (غير انتفاعي)
12 2026 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي عبدالرحمان صوفي رازي زنجان || (غير انتفاعي)
13 1999 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي روزبه زنجان || (غير انتفاعي)
14 2019 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي صائب ابهر || (غير انتفاعي)
15 1971 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي پويش قم || (غير انتفاعي)
16 1975 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي تعالي قم || (غير انتفاعي)
17 1958 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي انرژي ساوه || (غير انتفاعي)
18 2011 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي سيلك كاشان || (غير انتفاعي)
19 2044 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي فن ودانش ساوه || (غير انتفاعي)
20 1993 كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم افزاركامپيوتر || موسسه غيرانتفاعي دارالفنون قزوين || (غير انتفاعي)
21 ---