اصلا" نمی دونم چطوری باشم
قاطی کردم . . .
قاط قاط قاط
من از همون اول از کنکور شانس نیووردم، سوالا رو بلدم ولی نمیتونم سر جلسه جواب بدم
میام خونه راحت جواب میدم، نمیدونم فکر کنم روانی شدم
فکر کنم باید برم پیش یک روانشناس . . .

منم کنکور 2 سال قبل همه رو بلد بودم ولی رتبم شد 40000 یعنی روانیم؟anex نوشته شده:من نمیدونم امیدوارم باشم، نمیدونم ناامید باشم![]()
قاطی کردم . . .
قاط قاط قاط
من از همون اول از کنکور شانس نیووردم، سوالا رو بلدم ولی نمیتونم سر جلسه جواب بدم
خدا نکنه شما روانی باشید، واسه خودمم فکر کنم هنوز مطئن نشدمهyosefi1988 نوشته شده:منم کنکور 2 سال قبل همرو بلد بودم رتبم شد ولی 40000 یعنی روانیم؟anex نوشته شده:من نمیدونم امیدوارم باشم، نمیدونم ناامید باشم![]()
قاطی کردم . . .
قاط قاط قاط

بی خیال داداش شنبه رو بچسب (نا امید نباش)anex نوشته شده:خدا نکنه شما روانی باشید، واسه خودمم فکر کنم هنوز مطئن نشدمهyosefi1988 نوشته شده:منم کنکور 2 سال قبل همرو بلد بودم رتبم شد 40000 یعنی روانیم؟anex نوشته شده:من نمیدونم امیدوارم باشم، نمیدونم ناامید باشم![]()
قاطی کردم . . .
قاط قاط قاط
فکر کنم باید برم پیش یک روانشناس . . .![]()
چون باور کنید من خوره ی درس ساختمان بودم یعنی با یکی از بزرگترین اساتید ایران پاس کردم
که بالاترین نمره هم گرفتم یعنی 18 دیگه بقیه در حد 15 به پایین و حتی 50 درصد هم افتادن
چون سوالاش از کنکورم سختتر بودن، تا حالا به هیچکس 20 نداده بود
ولی تو این کنکور، از 30 سوال تخصصی فقط 2 تا ساختمان زدم
امیدوارم اینبار رتبتون 400 بشه نه 40000 و شنبه روز خوبی واستون باشه
موفق باشید .. ..

yosefi1988 نوشته شده:گفتم به این خبرگزاری ها ایمیل بدیم جواب میده خدا رو شکر
از خبرگزاری مهر تشکر میکنم به خاطر پیگیری موضوع خاک تو سر اون یکی خبرگزاری ها![]()
راستی کارمنده بود که رفت زیر تریلی 18 چرخ، فلشش پیدا شده

1.shedayat نوشته شده:سلام دوستان.
یه سوال فنی: رتبه های هر رشته برا داوطلبان همون رشته حساب می شه یا کلی هست؟ مثلا برای رشته کامپیوتر اگه کسی مثلا بیاره 5000 بین داوطلبان کامپیوتر این رتبه رو آوورده یا بین همه ی داوطلبان یا بین داوطلبان رشته فنی؟؟؟؟![]()
راستی کل شرکت کنندگان کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر چند نفر هستند؟ از کجا می شه فهمید؟![]()
اه این که شد دوتا سوالببخشید
![]()
راستی همین دو ساعت پیش که خوابیده بودم خواب دیدم جواب کنکور اومده ولی هر چی گشتم نتونستم رتبم رو ببینم آخه نمی دونستم کجاش نوشته.اه خیلی حیف شد.
خیال من برعکس شماستsajad379 نوشته شده:نمیدونم چیم شده از دیروز که گفتن نتیجه شنبه میاد
خیال میکنم قبول نمیشم....

بذا پیدا کنم برات پیغام می ذارم...راستی دادا محسن میشه شماره تلفن اندیشه اساتید رو بدی ؟ خبر داری استاد مشاوره خصوص از بیرون واسه ما میذاره ؟
سلام علیکمسلام دوستان صبح به خیر
به به شنبه چه روزیههههههههه
من كه هيچ مشكلي ندارم چون از سريازي معافم فوقش اگر قبول نشدم سال بعد مي خونم و اگر شما هم آمادگي داري و اگر هم قبول نشدي حتما بيا برا سال بعد با هم درس بخونيم موافقي؟sajad379 نوشته شده:نمیدونم چیم شده از دیروز که گفتن نتیجه شنبه میاد
البته که مخالفم ، مگه از سربازی معاف بودی باید به دل خودت درس بخونی!!!ebiker نوشته شده:من كه هيچ مشكلي ندارم چون از سريازي معافم فوقش اگر قبول نشدم سال بعد مي خونم و اگر شما هم آمادگي داري و اگر هم قبول نشدي حتما بيا برا سال بعد با هم درس بخونيم موافقي؟sajad379 نوشته شده:نمیدونم چیم شده از دیروز که گفتن نتیجه شنبه میاد