بعضي وقتا خودمو لعنت ميفرستم كه چرا رفتم فني خوندم كاش ميرفتم رياضي. نگا كنيد الان بچه هاي نظري با رتبه ي 10هزارم تهران قبول شدن ! و اين خيلي خوبه من واقعا بهشون حسوديم ميشه.
به خدا دغدغه ها و الافي هايي كه ما داريمو اونا ندارن . انقدر كه به كنكور كارشناسي و كارشناسي ارشد بها ميدن يك هزارم اونم به كاردانيا و كارشناسي ناپيوسته نميدن!
آخه چرا بايد انقدر ظرفيت دولتي واسه ماها كم باشه! اونوقت مجبور باشيم بريم آزاد خداتومن پول بديم بدبخت بابا هه چه گناهي كرده كه جور مارو بكشه. كه آخرشم معلوم نيست مدركه به دردمون بخوره يا نه. هرجاام بري واسه كار ميخوان بزنن تو سرت كه مدركت آزاده ما قبول نداريم...
بچه ها باور كنيد من نميخوام انرژي منفي بدم بهتون شايدم پيش خودتون بگيد اينجا جاش نبود ولي خيلي دلم پره اينروزا ديگه دارم منفجر ميشم.
تو اين شبا خيلي دعاتون كردم. چون ميدونم وضعيت هممون شبيه همه. از خدا خواستم مارو از اين بلاتكليفي نجات بده. باور كنيد اگه هركدوم از شماهام قبول بشيد حتي اگه خودمم قبول نشم باز خيلي خوشحال ميشم از اينكه باز شما به خواستتون رسيديد...
نااميد نباشيد ايشالا هرچه زودتر جواب تكميل ظرفيت بياد و اونايي كه تو كنكور پارسال بدشانسي آوردن به حقشون برسن و اوناييم كه وضعيتشون مثل منه به لطف خدا قبول شن.