کنکور کارشناسی ارشد 89
مدیر انجمن: rosa_127
Re: کنکور کارشناسی ارشد 89
سلام عزیز ممنون از انتقادت . من فرمایش شما و همه دوستان کپی رایتی رو کاملا قبول دارم و خودم هم از کپی رایت دفاع می کنم . اما ...(چک میل کنین)
پارسه هم می دونه که دوستان پشت همو خالی نمی کنن و امیدورام کمی سیاست بازاری خودش رو تغییر بده .
پارسه هم می دونه که دوستان پشت همو خالی نمی کنن و امیدورام کمی سیاست بازاری خودش رو تغییر بده .
- SADRA
- کاربر متوسط

- محل اقامت: از این به بعد رشت...تا خدا واسه فردا چی بخواد!
- تماس:
حق باتويه برادر يه سوال ساده تا حالا شده از كار و زندگيت بزني بري نونوايي يكي بياد به خاطر آشناييش بدون صف نون بگيره بره؟؟؟Hamed-Arshad نوشته شده:می دونم که این پست جاش اینجا نیست و می تونید منتقلش کنید.دوست عزیز اینکه هدف شما کمک به بچه هاست قابل تحسینه؛ آرزوی همه ما اینه که همه بچه ها رایگان بهترین جزوه ها رو داشته باشن؛mamad_msp نوشته شده:آموزش مجازی (دانشگاه های داخل مثل علم و صنعت و ...) مخصوصا برای مراجع کتاب و دانشگاه ها و مئسسات مثل ... کاملا این کار حلال است
ولی تاسف برانگیزه که بدیهیات رو با قاطعیت نقض می کنی؛
مگه توی کشورهای پیشرفته که آموزش مجازی دانشگاه هاشون از نظر تعداد و کیفیت قابل مقایسه با ایران نیست کتابها کپی رایت ندارن؟! که دانشجوهاشون برای خرید کتاب از هزینه های کمکی دانشگاه ها استفاده می کنن؟!
.
یا علی
ديدي روي نون جوش شيرين ميريزن 2 برابر قيمت ميفروشن
ديدي ويندوز رايت ميكنن
آره منم دزد نيستم بدمم مياد از اين كار اما مردم رو دزد كردن..نميخوام سياسي حرف بزنم..اما اين واقعيتيه...كشور ايران همه دزدن....همه.همه..همه(1% استثان هست)
يه دليل سلده خود تو هم از ويندوز 500 تومني استفاده ميكني نه 150 دلاري درسته؟؟؟؟
در مورد كتاب ها و جزوات.ژارسه فروش نداره.اما خدا ميدونه چقدر سر همين كلاهاي ميليوني اساتيد كلاسها رو ....بي خيال
شما درست ميگي.
اما راجب دوست من ..جزواتي خريده حالا به عنوان زكات قبوليش داره به كسايي كه بهش نياز دارن ميده..اين نه بهپارسه مربوطه نه به من نه به ت...
تند رفتم ببخشيد..از بحث بيرون زديم.شرمنده.
علي يارتون
انجمن علمی کامپبوتر دانشگاه آزاد لاهیجان1389
Science Computer Association of Lahijan
http://scal.orq.IR
Science Computer Association of Lahijan
http://scal.orq.IR
سلام بچه ها من معدل کاردانی مو یادم رفته الانم چیزی دستم نیست باخبرشم چکارکنم؟
نه تو حرف می زنی نه من
اما یکدیگر را می فهمیم
از چشمایمان
" فهمیدن با زبان
ارزانی حیوانات..."
اما یکدیگر را می فهمیم
از چشمایمان
" فهمیدن با زبان
ارزانی حیوانات..."
دوستان کسی میدونه برای درس نظریه زبان ها از کتاب "پیتر لینز" تا چه فصلی باید بخونیم؟
در قفس کـــــــــه باشی دیگر شیـــــــــر یا قنـــــــــاری بودنت مهم نیســـــــــت.
آزادی یـــــــــک دنیـــــــــاست پراز حرفـــــــــای نگفتـــــــــه.
در کشـــــــــور مـــــــــن آزادی فقط نام یک میدان است.
نظر شخصیه من اینه که اصلاً به کتاب و عناوینش نگاه نکن !!eli نوشته شده:دوستان کسی میدونه برای درس نظریه زبان ها از کتاب "پیتر لینز" تا چه فصلی باید بخونیم؟
همانطوری که خودتون اطلاع داری درس نظریه یه درس گمراه کننده ای هست!!!!!!!!!!! و شما هم باید به این درس با شیوه خاص خودش وارد بشی..
بیشترین درصد خطا توی درس نظریه مربوط به بچه هایی هست که فکر می کنند کاملاً به این درس تسلط دارند در حالی که نکات بسیار ریز و گمراه کننده ای در سوالات کنکور قرار داده می شه که براحتی داوطلب دچار اشتباه و یه نمره منفی می گیره!!
راه کار من :
1- به بودجه بندی و تست های سالیان اخیر از کتاب گسترش علوم پایه توجه داشته باشید
2- بعضی از پاسخ های کتاب گسترش علوم پایه اشتباه هستند!
3- برای درس نظریه بسیار بسیار بسیار تست کار کن!!! و تا وقتی که تست بسیار حل نکنی یعنی هیچ کاری نکردی!
با سلام
من خودم چند روز پيش يه كتاب ديدم كه واقعا خوب بود با نام "نظريه زبان ها و ماشين ها" مال ابراهيم اكبري كه داخلش پر مثال هست
من خودم هم اين ترم درس دارم استاد ما هم از روي ullman درس ميده چون استاد خودش تو آمريكا آلمن بوده داره از روي جزوه آلمن كه تو آمريكا بهش تدريس كرده از روي تدريس ميكنه كه نه ميشه گفت خوبه نه ميشه گفت بد هست ولي از اين درس خوشم مياد مثل بازي ميمونه و شبيه تست هوش ميمونه ما تو كلاس به جاي درس آدم فكر ميكنه يه چيزي شبيه بازي و رياضي ميكنه ولي وقت به آخر كلاس ميرسيم استاد ميگه درس امروز اين بود و درس تموم شد آدم نميدونه اصلا چطوري وقت گذشت
من خودم چند روز پيش يه كتاب ديدم كه واقعا خوب بود با نام "نظريه زبان ها و ماشين ها" مال ابراهيم اكبري كه داخلش پر مثال هست
من خودم هم اين ترم درس دارم استاد ما هم از روي ullman درس ميده چون استاد خودش تو آمريكا آلمن بوده داره از روي جزوه آلمن كه تو آمريكا بهش تدريس كرده از روي تدريس ميكنه كه نه ميشه گفت خوبه نه ميشه گفت بد هست ولي از اين درس خوشم مياد مثل بازي ميمونه و شبيه تست هوش ميمونه ما تو كلاس به جاي درس آدم فكر ميكنه يه چيزي شبيه بازي و رياضي ميكنه ولي وقت به آخر كلاس ميرسيم استاد ميگه درس امروز اين بود و درس تموم شد آدم نميدونه اصلا چطوري وقت گذشت
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
با آرزوی موفقیت برای کلیه دوستان عزیز کنکوری
فکر کردم اگر اینو بدونید شاید بهتر باشه و در مورد انتخاب گرایشات خودتون تصمیم آخر گرفته بشه !
ظرفیت های پذیرش دانشگاههای سراسری در كنكور کارشناسی ارشد 89
مهندسی كامپیوتر:
نرم افزار کامپیوتر: 281
معماری کامپیوتر: 186
هوش مصنوعی: 205
الگوریتم و محاسبات: 13
مهندسی فناوری اطلاعات (IT) :
تجارت الكترونیك: 148
شبكه های كامپیوتری: 51
امنیت اطلاعات: 6
مهندسی فناوری اطلاعات: 44
منبع: موسسه نصیر
فکر کردم اگر اینو بدونید شاید بهتر باشه و در مورد انتخاب گرایشات خودتون تصمیم آخر گرفته بشه !
ظرفیت های پذیرش دانشگاههای سراسری در كنكور کارشناسی ارشد 89
مهندسی كامپیوتر:
نرم افزار کامپیوتر: 281
معماری کامپیوتر: 186
هوش مصنوعی: 205
الگوریتم و محاسبات: 13
مهندسی فناوری اطلاعات (IT) :
تجارت الكترونیك: 148
شبكه های كامپیوتری: 51
امنیت اطلاعات: 6
مهندسی فناوری اطلاعات: 44
منبع: موسسه نصیر
حرف های شما کاملا درست، ولی تست زنی مرحله دوم کار هستش. اول از همه باید روی خود درس و محتواش تسلط پیدا کرد و فهمید و بعد رفت سراغ تست زنی. کتاب لینز به همراه تمریناتش هم اولین و بهترین منبع درسی برای این درس هستش که تمام اساتید معرفی کردن.mojtabapc نوشته شده:نظر شخصیه من اینه که اصلاً به کتاب و عناوینش نگاه نکن !!eli نوشته شده:دوستان کسی میدونه برای درس نظریه زبان ها از کتاب "پیتر لینز" تا چه فصلی باید بخونیم؟
همانطوری که خودتون اطلاع داری درس نظریه یه درس گمراه کننده ای هست!!!!!!!!!!! و شما هم باید به این درس با شیوه خاص خودش وارد بشی..
بیشترین درصد خطا توی درس نظریه مربوط به بچه هایی هست که فکر می کنند کاملاً به این درس تسلط دارند در حالی که نکات بسیار ریز و گمراه کننده ای در سوالات کنکور قرار داده می شه که براحتی داوطلب دچار اشتباه و یه نمره منفی می گیره!!
در قفس کـــــــــه باشی دیگر شیـــــــــر یا قنـــــــــاری بودنت مهم نیســـــــــت.
بله دوستان همونطوری که خانم مهندس میگن کتاب باید اول مطالعه بشه و منبعی هم که گفتن کاملاً درسته ( پیتر لینز )eli نوشته شده:حرف های شما کاملا درست، ولی تست زنی مرحله دوم کار هستش. اول از همه باید روی خود درس و محتواش تسلط پیدا کرد و فهمید و بعد رفت سراغ تست زنی. کتاب لینز به همراه تمریناتش هم اولین و بهترین منبع درسی برای این درس هستش که تمام اساتید معرفی کردن.mojtabapc نوشته شده:نظر شخصیه من اینه که اصلاً به کتاب و عناوینش نگاه نکن !!eli نوشته شده:دوستان کسی میدونه برای درس نظریه زبان ها از کتاب "پیتر لینز" تا چه فصلی باید بخونیم؟
من به شخصه با همه درسها یه جور برخورد نمی کنم و فکر می کنم گاهی باید یه خورده بیشتر از کم در مورد بعضی از دروس خاص بود !
باز هم می گم که این اینها تنها پیشنهاد من هستند و ممکنه دوستان با روش ها و شیوه های دیگر نتایج به مراتب بهتری بگیرند و هر کس با توجه به شناختی که از خودش داره بهتر می دونه چه روشی مناسب و بازدهی بهتری داره.
اصلاً هر کدام از دوستان اگر مایل بودند می تونند شیوه درس خوندن خودشون را در مورد دروس بگن و اینکه چطوری و از روی چه کتاب یا جزوه ای می خونند !
کتاب نظریه مهندس آرمان مهر بخش انتشارات گسترش علوم پایه (مقسمی اینا ) کتاب خوبی
نمیشه انگشت زد؟
با سلام
دوستان اونقدر منو ترسوندين از انگليسي كه داشتم سكته ميكردم 1 هفته تمام لغت حفظ كردم ولي فكر كنم واقعا بيخودي بود بابا من سوالات كنكورهاي سال گذشته رو ميزنم حداقل 20% ميزنم حتي يادم نيست مال كدوم سال بود 80% زدم بابا اين كه اصلا به لغت ربط نداره همش متن هست بعد از متن هم يه 4 يا 5 سوال ميدن درباره متن كه به متن نگاه كن جواب بده راحت
به نظرم فقط بايد روي رياضي و نظريه زبان و معماري و طراحي الگوريتم و كمي كامپايلر تمركز كرد چون بقيه درسهارو همه ميزنن مخصوصا ساختمان و سيستم عامل كه من تمومشون كرد واقعا كشك ترين درس فكر كنم درس زبانهاي برنامه سازي هست كه تو عرض 3 روز تموم كردم كه اين درس رو شك نكين همه بالاي 80% ميزنن ولي واقعا اين سوالات مدار منطقي طراح سوال از كجاش در مياره
خيلي خيلي سخت هستن سوالات مدار و معماري هم نميدونم هرچي نگاه ميكنم نميتونم بزنم
كسي كتاب خوب ميدونه براي معماري من از كتابها راهيان ارشد و مقسمي و پوران نگاه مي كنم ولي بازم نميتونم تست بزنم
در مورد رياضي هم همه دارن به ساختمان گسسته و آمار نگاه مي كنن اگه كسي وقت كرد به محاسبات عددي هم نگاه كنه كه ميشه زد ولي واقعا رياضي مهندسي ول كنين كه واقعا اگه وقت بزارين بيخودي هست اصلا نميشه چيزي زد سوال ميدن در حد المپيك و المپياد و نجومي خيلي خيلي سخت هست ولي ساختمان گسسته رو ميشد زد از اصل لانه كبوتر تقريبا هميشه سوال مياد حالا تا اينجا كه پيشرفتم من اين مسائل پيش اومد كه گفتم حالا برم جلوتر ببينم چي پيش مياد
دوستان اونقدر منو ترسوندين از انگليسي كه داشتم سكته ميكردم 1 هفته تمام لغت حفظ كردم ولي فكر كنم واقعا بيخودي بود بابا من سوالات كنكورهاي سال گذشته رو ميزنم حداقل 20% ميزنم حتي يادم نيست مال كدوم سال بود 80% زدم بابا اين كه اصلا به لغت ربط نداره همش متن هست بعد از متن هم يه 4 يا 5 سوال ميدن درباره متن كه به متن نگاه كن جواب بده راحت
به نظرم فقط بايد روي رياضي و نظريه زبان و معماري و طراحي الگوريتم و كمي كامپايلر تمركز كرد چون بقيه درسهارو همه ميزنن مخصوصا ساختمان و سيستم عامل كه من تمومشون كرد واقعا كشك ترين درس فكر كنم درس زبانهاي برنامه سازي هست كه تو عرض 3 روز تموم كردم كه اين درس رو شك نكين همه بالاي 80% ميزنن ولي واقعا اين سوالات مدار منطقي طراح سوال از كجاش در مياره
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
سلام دوستان
یه چند تا کتاب میگم اگه کسی خونده نظرش رو در مورد اونا بگه
خواهش میکنم کاملا منطقی نظرتون رو بگین
پایگاه داده مقسمی
معماری کامپیوتر مقسمی
مدار منطقی پوران
معماری پوران
کامپایلر پوران
نظریه زبانها پوران
زبانهای برنامه سازی جعفر نژاد
خیلی ممنون
راستی اگه کتاب دیگه ای در مورد این درسای بالا خوندین که خیلی خوب بوده لطفا معرفی کنین
یه چند تا کتاب میگم اگه کسی خونده نظرش رو در مورد اونا بگه
خواهش میکنم کاملا منطقی نظرتون رو بگین
پایگاه داده مقسمی
معماری کامپیوتر مقسمی
مدار منطقی پوران
معماری پوران
کامپایلر پوران
نظریه زبانها پوران
زبانهای برنامه سازی جعفر نژاد
خیلی ممنون
راستی اگه کتاب دیگه ای در مورد این درسای بالا خوندین که خیلی خوب بوده لطفا معرفی کنین
چه فاجعه ای است که باطل به دستی عقل را شمشیر می گیرد و به دستی شرع را سپر!
علی شریعتی مزینانی
علی شریعتی مزینانی
پایگاه مقسمی خوبه
معماری مقسمی خوبه راهیان ارشد بهتره
مدار منطقی راهیان بهتره
کامپایلر پوران خوبه
نظریه زبانها مقسمی بهتره
زبانهای برنامه سازی جعفر نژاد خوب نیست ولی چاره ای هم نیست!
سیستم عامل(جدید) وگسسته پوران خوبه
معماری مقسمی خوبه راهیان ارشد بهتره
مدار منطقی راهیان بهتره
کامپایلر پوران خوبه
نظریه زبانها مقسمی بهتره
زبانهای برنامه سازی جعفر نژاد خوب نیست ولی چاره ای هم نیست!
سیستم عامل(جدید) وگسسته پوران خوبه
نمیشه انگشت زد؟