از آقاي مقسمي انتظار نداشتم!س138

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده

نظرتون چيه؟

موافقم
6
46%
مخالفم
7
54%

مجموع رأی ها: 13

آواتار کاربر
مهيار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
محل اقامت: هورا
تماس:

Re: از آقاي مقسمي انتظار نداشتم!س138

پست توسط مهيار » شنبه 5 مرداد 1387, 7:02 pm

دوست عزيز لطفا با صفسته بافي افكار بچه ها رو تشويش نكنيد اولا مي خوام بدونم آيا تويه يه عبارت postfix پرانتز وجود داره يا نه ؟ اين سئوال رو اول شما پاسخ بديد (البته با توجه به كتاب ليپ شوتز كه خودتون خونديد) از اونجايي كه همه جواب اين سئوالو مي دونن واسه خود من غير منطقيه كه تويه يه عبارت postfix كه اصلا پرانتز قرار نميگيره چطوري ايشون اومده پرانتز قرار داده بر فرض هم كه اين يه علامت نگهبان باشه و از اونجايي كه ميدونم شما حتما تا به حال يه عبارت postfix رو حل كرديد (حالا به هر روشي) ميخوام بدونم آيا عبارات postfixi كه شما حل كرديد آيا پرانتز داشته يا نه ؟ اصلا يه عبارت postfix ميتونه پرانتز بگيره ؟ شايد اطلاعات من كم باشه به هر حال فكر نمكنم كه اين مسائل كوچيك به كتاب رفرنس بستگي داشته باشه چون آقاي مقسمي يا آقايه يوسفي كه از خودشون كتاب تاليف نميكنند و صد در صد مطالبشون با استناد به همين كتاب رفرنسه . آيا به نظر شما اين غير منطقي نيست كه اشخاصي كه شهرت بسيار زيادي در ايران دارند بيان مطلبي بر خلاف كتاب رفرنس سر كلاسهاشون بيان كنند واقعا باعث تعجبه !!!!!!

آواتار کاربر
rosa_127
مدیر انجمن
مدیر انجمن
محل اقامت: Tehran
تماس:

پست توسط rosa_127 » شنبه 5 مرداد 1387, 8:11 pm

انتظار چنين طرز صحبت كردن با طرز فكري كه داريد دور از انتظار نيست و با اين رفتارتون دليلي براي پاسخگويي به سوالات شما نمي بينم؛ با اين حال براي آخرين بار جهت درك بهتر اين موضوع و خاتمه دادن به اين تاپيك به سوالاتتون پاسخ مي دم؛ هر چند كه قصد من به هيچ وجه قانع كردن شما نيست چرا كه اگر اصرار به نظر شخصيتون نداشتيد، با توضيحات زيادي كه دوستان در اين باره گذاشته بودن علت صحيح بودن كليد سنجش رو متوجه مي شديد.
آيا تويه يه عبارت postfix پرانتز وجود داره يا نه ؟
براي محاسبه عبارتهاي Postfix با استفاده از الگوريتم رفرنس اصلي در انتهاي عبارت يك پرانتز به عنوان علامت نگهبان به منظور رسيدن به نتيجه نهايي قرار داده مي شود.
ميخوام بدونم آيا عبارات postfixi كه شما حل كرديد آيا پرانتز داشته يا نه ؟
بله پرانتز داشته.
دليل اينكه اين مسئله به قول خودتون به اين كوچكي رو متوجه نمي شيد جاي تعجب داره؛ مهم اين نيست كه من و شما چطوري تست حل مي كنيم؛ مهم اينه كه الگوريتم هاي رفرنس اصلي به چه روشي مسائل رو حل مي كنن.
چون آقاي مقسمي يا آقايه يوسفي كه از خودشون كتاب تاليف نميكنند
بهتر بود قبل از اعلام نظرتون متوجه مي شديد كتب اساتيد مقسمي و يوسفي علاوه بر كتاب ليپ شوتز از كتب ديگري مثل كتاب هورويتز نيز استفاده كردن؛ انتظار نداريد كه اين كتب تمامي نكات همه رفرنسها رو پوشش بده؛ چرا كه كتاب ليپ شوتز به تنهايي 501 صفحه است.
به نظر شما اين غير منطقي نيست كه اشخاصي كه شهرت بسيار زيادي در ايران دارند بيان مطلبي بر خلاف كتاب رفرنس سر كلاسهاشون بيان كنند واقعا باعث تعجبه !!!!!!
و باعث تعجب بيشتره كه شما از اين موضوع تعجب مي كنيد.
در مورد عدم اعتماد صد در صد به مباحث تدريسي موسسات كنكور بحث بسيار شده و مطمئنا انتظار نداريد كه من شخصا براي هر كاربر اين موضوع رو توضيح بدم.
براي اينكه جواب سوالتونو بگيريد :

كافيه تستهاي سيستم عامل هر سال كنكور سراسري رو تطبيق بديد با نكات كتاب استاد مقسمي؛
كافيه فكر كنيد به موضوع تغيير رفرنسهاي برنامه نويسي 86 و معارف 87؛
موضوع يك تست خيلي كوچكتر از تغيير رفرنسهاست؛ شما الان تعجب مي كنيد كه چرا نكته يك تست به شما گفته نشده؛ اگر سرجلسه متوجه مي شديد زبانهايي كه چندين ماه براي يادگيري، كلاسهاي اساتيدي كه به قول شما شهرت بسيار دارند، رو مي رفتيد و سرجلسه با زبانهايي روبرو مي شديد كه اين اساتيد حتي احتمال طرح شدنشون رو هم مطرح نكردن، چه واكنشي نشون مي داديد؟

در هر حال اينكه نكاتي كه در رفرنس اصلي هست ولي به شما تدريس نشده دليل بر اشتباده بودن كليد سنجش نيست.
اميدوارم بعد از اين قبل از ارسال هر پست اطلاعاتتون رو كامل كنيد تا با اعلام نظر شخصيتون باعث منحرف شدن ذهن دوستان ديگه نشيد.

در انتها از تاكيد مي كنم شخصا براي استاد مقسمي احترام بسيار قائلم و زحمات ايشون غيرقابل انكار و شايسته قدرداني بسيار است؛ ولي اين دليلي بر اين نيست كه ايشون هيچ وقت و در مورد هيچ تستي اشتباه نكنن و تمامي كتبشون بدون كاستي و بهترين باشه.
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران

آواتار کاربر
مهيار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تماس:

پست توسط مهيار » شنبه 5 مرداد 1387, 8:34 pm

دوست عزيز من از شما عذر مي خوام نمخواستم ناراحتتون كنم نظر شما براي من محترمه و من به نظر شما احترام ميذارم اما من قانع نشدم و هنوز سر حرف خودم هستم اعتراض هم كردم . به هر حال تا بعد از اعلام كليد نهايي هم صبر ميكنم . باز هم از لهن تند پستم از شما عذر مي خوام .موفق باشيد

آواتار کاربر
مهيار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تماس:

پست توسط مهيار » یک‌شنبه 6 مرداد 1387, 10:32 am

دوستان عزيز بياين از كنار اين سئوال 138 ساختمان بگذريم من كه ديگه در مورد اين سئوال حرف نميزنم و تا اعلام كليد نهايي صبر ميكنم با اين سئوال نه كسي رتبه تك رقمي مياره نه نفر آخر كنكور ميشه اميدوارم همه موفق باشيد و اين چند روزي كه تا اعلام نتايج موندرو صرف تحقيق براي انتخابهايي كه ميخواين بكنيد قرار بديد . و اگر باعث آزرده شدن كسي شدم ازش عذر مي خوام

witty
محل اقامت: تهران
تماس:

پست توسط witty » شنبه 12 مرداد 1387, 12:51 pm

[quote="mehdi_matrix"]از استاد مقسمي ديگه انتظار نداشتم.
دوستان خودتون در مورد [b]سوال 138[/b] نظر بدين:

اگه شرط مقدار نهايي رو ،وجود داشتن تنها يك مقدار تو استك بدونيم،خيلي از مواقع از جمله در هنگامي كه اولين متغير داخل استك قرار ميگيره،تعداد عناصر داخل استك يكي است،كه با در نظر گرفتن شرط فوق بايد مقدار نهايي به دست اومده باشه كه اين طور نيست.

پس راه حل ارائه شده قرار دادن علامت نگهبان در پايان عبارت مورد نظره ،و وقتي برنامه اين مقدار نگهبانو بخونه مقدار نهايي تو پشته قرار داره.

اما در تعريف مقدار نگهبان داريم كه اين علامت يا مقدار بايد طوري تعيين شه كه توي عبارت اصلي از اون استفاده نشده باشه و مقدار منحصر به فردي باشه.((مثلا تو وارد كردن نمرات يه دانشجو،مقدار نگهبان يكي از اعداد منفي در نظر گرفته ميشه،چون تو نمره ،عدد منفي وجود نداره و حداقل نمره ،صفره))خوب چي بهتر از اين كه مقدار نگهبانو يكي از پرانتز ها انتخاب كنيم((به اين دليل كه پرانتز مطلقا تو عبارت پسوندي استفاده نميشه))

[b][color=darkred]با تمام احترامي كه براي آقاي مقسمي قائلم ولي با اين كه خودشون به طراح سوالات دولتي ايراد ميگيرند كه اين شخص فقط از عبارات كپي برداري محض ميكنه،خودشون به نظر ميرسه تو اين دام افتادند و فقط به نوشته زير شبه كد نوشته شده داخل صفحه 249 اكتفا كردند،در صورتي كه حتي خود توضيح شبه كد و همچنين صفحه 250 همان كتاب گفته هاي من رو تصديق ميكنه.[/color][/b]

در آخر اميد وارم طراح سوال گزينه 3 را كه صحيح ترين گزينه ميونه ساير گزينه هاست به عنوان كليد زده باشه.
در صورتي كه مايل به ديدن صفحات 249و250 باشيد و به گفته هاي فوق قانع نشده باشيد ميتونم اونا رو تو پست بذارم.
قضاوت با خودتون.[/quote]

آواتار کاربر
mona_k
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط mona_k » سه‌شنبه 15 مرداد 1387, 5:37 pm

من نمی دونم اقای مقسمی چه جوری تدریس میکنن شاید به نظر ایشون که باید گفت استاد خوبی هم هستن این طور باشه که پرانتز نداره اما کتب مرجع که همه مبنای اصلی این درس قرار میدن و بزرگان این درسند و همه هم اینو میدونن پرانتز باید در انتها باشه که نشون بده استک خالیه ما حتی تو خود دانشگاه هم به این روش حل میکردیم امیدوارم سنجش همچنان سر حرفش بمون و کلید رو تغییر نده
خدا کنه دوستانی که با کلید سنجش موافقن دلایل قانع کننده و کافی خودشون رو به سایت سنجش فرستاده باشن تا اونهام کلید رو تغییر ندن و مطمئن باشن کلیدشون درست بوده

آواتار کاربر
SaRa_p
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط SaRa_p » سه‌شنبه 15 مرداد 1387, 10:16 pm

سنجش چند روز وقت داده بود که اگر به نظر کلیدی "اشتباه" هستش "اعتراض" کنیم دیگه والا نگفته بود که اگه به نظرتون کلیدی درسته لطف کنید تائیدیه واسه درستی سوالات بفرستید،ما رو با خبر کنید که یه وقت اشتباهی خدایی نکرده کلیدی رو عوض نکنیم!!!!

آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: فعلا ایران

پست توسط reza-1365 » یک‌شنبه 14 مهر 1387, 12:19 am

سلام به تمام دوستان عزیز

دوستان بسه دیگه من خسته شدم تو این کنکور نبودم ولی شما به این مقسمی میخ کردین از اقای مقسمی انتظار

نداشتیم خودت خوب می خونتی به مقسمی چه بابا بسه حوصله همه رو بردین از اقای مقسمی انتظار نداشتین چه خبر

حتی اونی هم که مقسمی رو نمی شناسه و رشته اش زنبور داری میاد یه نظر می ده یکی می گه فلان سوال بهمان بوده

یکی رو تدریس اشکال میزاره. بسه بابا جمع کنید این کاسه و کوزه ها و این تایپیک مسخره رو که کدوم کسی زده از اقای

مقسمی انتظار نداشتیم مقسمی یه اشتباهی زده تو سیستم عاملش تو از روی منبع اصلی می خونده مقسمی داره

میلیونی میلیونی کتابهاش رو واسه ازاد می فروشه اینها بعد از 4 ماه اومدن نوشتن مقسمی فلان بهمان نه اون نه سنجش

به حرف شما یه دیگه بعد از این مدت هم ارزش نمی زاره فقط مقسمی غلط هاش رو درست می کنه

این تایپیک قفل و بزودی حذف خواهد شد.

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تبريز شهر اولين ها

پست توسط kanan » یک‌شنبه 14 مهر 1387, 11:04 am

با سلام
اولا دوست عزيز اين تاپيك خيلي وقته تاريخ انقضاش گذشته اين بحث خيلي وقته تمام شده
دوما دوست عزيز رضا جان چرا اينقدر عصبي فشارت مثل اينكه بالاست ميخوايي يه چاقو بدم سرشو ببر اونوقت فكر كنم قضيه حله

قفل شده