در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
nasserhekmati
- کاربر معمولي

- محل اقامت: K A R A J
توسط nasserhekmati » دوشنبه 3 بهمن 1390, 6:13 pm
hana_1024 نوشته شده:فقط خواستم بگم که همه تقصیرها رو نندازین گردن این و اون
در مورد اون جمله آخرتون هم همین کافیتونه:
فنچمو هر وقت محلش نمی زاشتم قفسو می شکوند!!!!

ما که از کسی گلگی نکردیم که بخواییم تقصیرشو بندازیم گردنش
هنا برو گذا بخور
هنا ...
سه جمله براي موفقيت: دانستن بيش از ديگران - كار كردن بيش از ديگران - انتظار كمتر از ديگران
ويليام شكسپيرܓ✿
-
hana_1024
- کاربر معمولي

- محل اقامت: Karaj
توسط hana_1024 » دوشنبه 3 بهمن 1390, 6:23 pm
nasserhekmati نوشته شده:hana_1024 نوشته شده:فقط خواستم بگم که همه تقصیرها رو نندازین گردن این و اون

هنا برو گذا بخور
هنا ...
امیدوارم!!!!!
ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است.............ما بر آنیم که این ذکر جهانی بشود
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ
وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد
اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ
اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا
صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
-
nasserhekmati
- کاربر معمولي

توسط nasserhekmati » دوشنبه 3 بهمن 1390, 6:25 pm
hana_1024 نوشته شده:nasserhekmati نوشته شده:hana_1024 نوشته شده:فقط خواستم بگم که همه تقصیرها رو نندازین گردن این و اون

هنا برو گذا بخور
هنا ...
امیدوارم!!!!!
خالی نبند امین امیدوار دوستمه تو امیدوار نیستی
هنا معلومه گذا نخوردی ها

سه جمله براي موفقيت: دانستن بيش از ديگران - كار كردن بيش از ديگران - انتظار كمتر از ديگران
ويليام شكسپيرܓ✿
-
siteman
- كاربر عالي

- محل اقامت: karaj
-
تماس:
توسط siteman » دوشنبه 3 بهمن 1390, 8:40 pm
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
-
mohsen6492003
- کاربر معمولي

- محل اقامت: تهران
-
تماس:
توسط mohsen6492003 » دوشنبه 3 بهمن 1390, 8:48 pm
nasserhekmati نوشته شده:mohsen6492003 نوشته شده:nasserhekmati نوشته شده:
با اجازه از بزرگترای فروم
تو ترم بعدی کلا این درس ها رو داری
مدار منطقی 3 واحد
ساختمان داده 3واحد
سیستم عامل 3 واحد
ریاضی 2 واحد2
ساختمان گسسته 2 واحد
اندیشه اسلامی 2 واحد
مهندسی نرم افزار 3 واحد
مهندسی اینترنت 3 واحد
براتون از الان انتخاب واحد کردن استاداتون هم معلومه
چهار تا گروهه که روزهای دوشنبه سه شنبه چهار شنبه پنج شنبه و جمعه کلاس دارن ولی از این روزا کلا 3 روز باید بیایید دانشگاه بستگی داره تو چه گروهی بیفتید
نمی خوام بترسونمت ولی خدا بهت صبر بده ازم نپرس چرا میای خودت متوجه میشی
این درس هایی که گفتی برات تطبیق می زنن اگه ریز نمرات تو بیاری حله

حتی درس های کاردانی رو،مثل ساختمان و سیستم عامل؟اصلا مگه همه شما ها تو کاردانی ساختمان و سیستم عامل نداشتین؟
-
nasserhekmati
- کاربر معمولي

توسط nasserhekmati » دوشنبه 3 بهمن 1390, 9:08 pm
ما هم تو کاردانی داشتیم
اره این سه تا درس و تطبیق میزنن
نگران نباش
ويليام شكسپيرܓ✿
-
siteman
- كاربر عالي

-
تماس:
توسط siteman » دوشنبه 3 بهمن 1390, 9:25 pm
nasserhekmati نوشته شده:ما هم تو کاردانی داشتیم
اره این سه تا درس و تطبیق میزنن
نگران نباش
میخام شاهکار جدید رو که البته خیلی کار داره ولی گفتیم یه رونمایی ازش بکنیم...
راسی سلام ناصر جون چطولی جیگر

شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
-
nasserhekmati
- کاربر معمولي

توسط nasserhekmati » دوشنبه 3 بهمن 1390, 9:48 pm
این ترم هم چشم به هم زدیم تمام شد.
ازاون روز اول که اولین جلسه مباحث ویژه وقتی میر فتاحی روز اول کلی درس داد و گفت تازه روز اول بهتون کم گفتم.
از اون روز اول که رفتیم آموزش و خراب کاری کردیم.
این ترم به من خیلی خوش گذشت.
دوستای خوبی پیدا کردیم که همه حتی با کارهای که باعث شد ناراحت بشم ولی یه درسی بهم دادن که دیگه این اشتباهات را دوباره تجربه نکنم.
دوستانی که هیچ وقت دوستی ها رو به شمارش نینداختن و دوستانی که بی منت همیشه لطف داشتن و دوستانی که همیشه روی لطف ما حساب کردن و امیدوارم تونسته باشم از شرمندگی شون در بیام.
به نظر من این دانشگاه سطح علمیش از دانشگاه قبلیم بیشتر بود چون این دانشگاه رفیق هایی مثل شما دارم که همیشه چه درسی و چه غیر درسی هوای هم دیگه رو داریم.
یکی از دوستام امروز حرف خوبی زد تو دانشگاه باید اندازه که درس می خونی تفریحم کنی وگرنه به ترم سوم هم نمیرسه که از درس زده می شی با اینکه محدودیت زیادی تو تفریحات داشتیم ولی بهترین لحظات رو با دوستام داشتم امیدوارم این روند ادامه بدیم تا هر وقت گفتن دوره کارشناسی تون چه جوری گذشت لبخند بزنیم نه مثل من که از دوره کاردانیم فقط چند تا دوست باقی مونده و همین
سرتون رو درد نیارم اگه یه باردیگه فرم نظر سنجی اساتید رو بذارن جلوم بازم به هموشون همون نمراتی رو میدم که قبلا دادم چون استادای این ترم هر چقدر هم بد نمره دادن ولی یه درس خوبی بهمون دادن بستگی داره هر کی بخواد چحوری از این موضوع درس بگیره
امیدوارم این فروم باعث بشه بچه ها به هم نزدیک تر و صمیمی تر بشن اگه کسی هم از نقل قول هایی که بهشون دادم ناراحت نشده باشن هیچ وقت منظور بدی نداشتم و امیدوارم از من به دل نگرفته باشن
دعا می کنم همیشه شاد و موفق باشید
ناصر حکمتی
خداحافظ
ويليام شكسپيرܓ✿
-
siteman
- كاربر عالي

-
تماس:
توسط siteman » دوشنبه 3 بهمن 1390, 10:07 pm
nasserhekmati نوشته شده:این ترم هم چشم به هم زدیم تمام شد.
ازاون روز اول که اولین جلسه مباحث ویژه وقتی میر فتاحی روز اول کلی درس داد و گفت تازه روز اول بهتون کم گفتم.
دوستای خوبی پیدا کردیم که همه حتی با کارهای که باعث شد ناراحت بشم ولی یه درسی بهم دادن که دیگه این اشتباهات را دوباره تجربه نکنم.
دوستانی که هیچ وقت دوستی ها رو به شمارش نینداختن و دوستانی که بی منت همیشه لطف داشتن و دوستانی که همیشه روی لطف ما حساب کردن و امیدوارم تونسته باشم از شرمندگی شون در بیام.
به نظر من این دانشگاه سطح علمیش از دانشگاه قبلیم بیشتر بود چون این دانشگاه رفیق هایی مثل شما دارم که همیشه چه درسی و چه غیر درسی هوای هم دیگه رو داریم.
یکی از دوستام امروز حرف خوبی زد تو دانشگاه باید اندازه که درس می خونی تفریحم کنی وگرنه به ترم سوم هم نمیرسه که از درس زده می شی با اینکه محدودیت زیادی تو تفریحات داشتیم ولی بهترین لحظات رو با دوستام داشتم امیدوارم این روند ادامه بدیم تا هر وقت گفتن دوره کارشناسی تون چه جوری گذشت لبخند بزنیم نه مثل من که از دوره کاردانیم فقط چند تا دوست باقی مونده و همین
سرتون رو درد نیارم اگه یه باردیگه فرم نظر سنجی اساتید رو بذارن جلوم بازم به هموشون همون نمراتی رو میدم که قبلا دادم چون استادای این ترم هر چقدر هم بد نمره دادن ولی یه درس خوبی بهمون دادن بستگی داره هر کی بخواد چحوری از این موضوع درس بگیره
امیدوارم این فروم باعث بشه بچه ها به هم نزدیک تر و صمیمی تر بشن اگه کسی هم از نقل قول هایی که بهشون دادم ناراحت نشده باشن هیچ وقت منظور بدی نداشتم و امیدوارم از من به دل نگرفته باشن
ناصر حکمتی
خداحافظ
من از دوستان گلم عذر خواهی میکنم....
باز این ناصر جان احساساتی شدن و اومدن اینجا ابراز دلتنگی میکنن
ناصر من اسمس بازی میکنم تو چیکار میکنی؟

-
rezahdi
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط rezahdi » دوشنبه 3 بهمن 1390, 10:47 pm
نمره های ریاضی هم از راه رسید
مثله این که نمره ها رو نمودار نبرده و فقط هر کسی کمتر از 10میشده رو 10 داده رفته ...
این دفعه نگین سره کاریه و شوخی شهرستانی هست و ... که بی جواب نمیزارم !

تو را آغوش میگیرم ~ تنم سرریز رویا شه ~ جهان قد یه لالایی ~ توی آغوش من جا شه
تو را آغوش میگیرم ~ هوا تاریکتر میشه ~ خدا از دستهای تو ~ به من نزدیکتر میشه
زمین دور تو میگرده ~ زمان دست تو افتاده ~ تماشا کن، سکوت توعجب عمقی به شب داده
تمامه خونه پر میشه از این تصویر رویایی ~ تماشا کن تماشا کن ، چه بی رحمانه زیبایی
-
samiii
- کاربر معمولي

توسط samiii » سهشنبه 4 بهمن 1390, 12:43 am
siteman نوشته شده:nasserhekmati نوشته شده:این ترم هم چشم به هم زدیم تمام شد.
ناصر حکمتی
خداحافظ
من از دوستان گلم عذر خواهی میکنم....
باز این ناصر جان احساساتی شدن و اومدن اینجا ابراز دلتنگی میکنن
ناصر من اسمس بازی میکنم تو چیکار میکنی؟

حالا نمیخوادگریه کنیداقای حکمتی خودتون رو کنترل کنید

دلم پراست...
پر..پره..پر..
انقدر که اضافه اش ازچشمانم سرریز میشود.......
-
samiii
- کاربر معمولي

توسط samiii » سهشنبه 4 بهمن 1390, 12:44 am
سلام..بچه ها چندشدین ریاضی رو؟؟
دلم پراست...
پر..پره..پر..
انقدر که اضافه اش ازچشمانم سرریز میشود.......
-
siteman
- كاربر عالي

-
تماس:
توسط siteman » سهشنبه 4 بهمن 1390, 10:50 am
نمیدونم این کرل کوفتی چش شده که عکس نمیده بهم ...
حیفم اومد اینی رو که ساختم نذارم...ازش پرینت اسکن کردم کیفیت نداره ولی دیدنش خالی از لطف نیست دعا کنید مشکلش درس بشه...
قسمت که نشد شهادتی بریم مشهد تو حرمش...
حد اقل بریم هیئت...
التماس دعا دوستان

-
siteman
- كاربر عالي

-
تماس:
توسط siteman » سهشنبه 4 بهمن 1390, 11:21 am
samiii نوشته شده:سلام..بچه ها چندشدین ریاضی رو؟؟
ما که 12 شدیم...
تو چن شدی امید وارم قبول شده باشی
این استاد کوفتی اندیشه هم که رد اعتراض زده

گفتیم تا برفا آب نشده پاتوق برفی رجا هم بسازیم