تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90

آرشیو نتایج سالهای قبل کنکور را از اینجا ببینید به همراه کارنامه های سالهای قبل
قفل شده
آواتار کاربر
Moh3n II
کاربر ویژه بخش فیلم و سینما
محل اقامت: پونک
تماس:

Re: تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90

پست توسط Moh3n II » چهارشنبه 26 مرداد 1390, 11:26 pm

یکی بالاخره جواب ما رو نداد

آیا سطح علمی دانشگاه رجایی و شمسی پور تهران این قدر بالاتر از شهیدباهنر شیراز هست که ارزش داشته باشه آدم دو سال از خانه و کاشانه جدا بشه بیاد تهران یا نه ؟

و اگر این طور که دوستان گفتند رجایی نیمه اول پذیرش نداشته باشه و فقط بهمن شبانه قبول کنه آیا سطح علمی رجایی این قدر از شمسی پور تهران بالاتر هست که بهمن شبانه رجایی تهران رو بالاتر از مهر روزانه شمسی پور کسی بزنه یا نه ؟
تو رو خدا جواب بدید دیگه

باتشکر
سلام وست عزیز...
سطح رجایی بالاتر از شمسی پور هستش و معمولا انتخاب اول رتبه های خوب خواهد بود...
و کلاغ قبولی اونجا و تحصیل توش کار هر کسی نیست. سخت گیری هم اونجا زیاده
این دانشگاه با اینکه شبانه است ممکنه نیارزه اما.
شمسی پورم که کلا خوابگاه نداره دردسره...
و تجربه اي كه من تو شمسي \ور ىاشتم مي گم نه ارزش نداره شهرستاني بياى شمسي \ور اونم شيراز كه أموزشكزه خوبي داره

در کل برای اومدن تهران به نظر من فقط رجایی ارزش داره.
اونم باید خیلی جوانبو بسنجی . به هر حال دوری و خرج ها...
ضمنا من شنیدم دانشگاه شیراز که سطح خوبی داره یکی از دوستان هم صفحات پیش معرفی کرده آموزشکده شهید باهنر شیراز رو

آواتار کاربر
bahar62
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: تهران

پست توسط bahar62 » چهارشنبه 26 مرداد 1390, 11:36 pm

مائده جان عزیزم
انقدر نگران نباش ببین من چقدر خونسردم (آیکن خودکشی کردن از حرص )
بالاخره قراره هر بلایی سرمون بیاد تا هفته دیگه نهایتا مشخص می شه خانمی
حرص خوردن ندارن اینهمه سال خونمون رو تو شیشه کردن اینم روش ما که دیگه باید عادت کرده باشیم
راستی خدمت تمام دوستان عزیز من از طرفداران پروپا قرص فیلم sawبودم تمام روشهاش رو بلدم طراح سوال هم با من انگیزه کافی هم دارم dan

آواتار کاربر
yagoot
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: Mamaghangeles

پست توسط yagoot » چهارشنبه 26 مرداد 1390, 11:49 pm

Gold boy نوشته شده:سلام anex .توی بنیاد شمس خوندم که تو از تبریزی ,منم از تبریزم , از موسسات غیر انتفاعی تبریز کدومش به نظرت خوبه ؟اگه اطلاعی ازشون داری به منم بگو , دوست من سال قبل کنکور داد والان در غیرانتفاعی سراج هست میگفت خوبه ولی باید دروس عمومی رو در کوچه ارک و دروس تخصصی رو توی منجم باید بخونی.نبی اکرم هم که میترسم برم و در ضمن محیطش نسبت به دانشجوهاش خیلی کوچیکه و سایر موسسه ها هم که خیلی خیلی بد تشریف دارن حتی نباید در موردش صحبت کرد.
سلام دوست عزيز اجازه هست من راهنماييت كنم؟
اگه بخوايم موسسات غيرانتفاعي تو تبريز رو از لحاظ سطح علمي رده بندي كنيم دانشوران تو رتبه اول قرار داره_دوميش همين سراجه كه البته رقابت محسوسي با دانشوران داره تاجايي دانشجوياني كه تو سراج هستند اين موسسرو بهتراز دانشوران ميدونند_رشديه كه از پارسال شروع به پذيرش كرده سومين رده رو به خودش اختصاص ميده كه خود من هم پارسال تو تكميل ظرفيت بارتبه 9700تو اين موسسه پذيرفته شدم_
درضمن مجتمع نبي اكرم سه سالي ميشه كه براي كارشناسي ناپيوسته پذيرش نداره
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم
بازم اگه سوالي داشتي درخدمتم
ياعلي
گل را میتوان زیرپا له کرد ولی نمیتوان بوی آنرا در فضا کشت

آواتار کاربر
Mahsa01
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: یزد

پست توسط Mahsa01 » چهارشنبه 26 مرداد 1390, 11:53 pm

Mahsa01 نوشته شده:
ali_nemo نوشته شده: مهسا خانوم هنوز كه خود كشي نكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كارتون دارممممممممممممم؟
ميخوام لطف كنيد يه اطلاعاتي در مورد دانشگاههاي شهرتون واسمون بزاريد.
اسم من هم محمد هست.
راستي با چي ميخواين خود كشي كنين؟ fud:
سلام
داشتم خودکشی می کردم دیدم شما کمک خواستید گفتم یه ثوابی بکنم و بعد برم به خودکشیم برسم
این 2تا دانشگاهی که گفتم
جهاد دانشگاهی از غیر انتفاعی جواد خیلی بهتره محیطشون رو که دیدم جهاد خیلی بهتر بوده و طبق شنیده ها سطح علمی جهاد از غیرانتفاعی بالاتره
این غیرانتفاعی جواد پشتش یعنی درست پشتش یه دانشگاه علمی کاربردیه که کوچولوئه و یه قسمت از کلاسای غیر انتفاعی رو دادن به علمی کاربردی که منم همون جا درس می خوندم .از سلفش هم بگم که خوب من چند باری غذاهای غیرانتفاعی رو خوردم که اصلا دوست نداشتم بحث های زیادی بین بچه ها بود همه می گفتن گوشت گربه می کنن تو غذاهاشون.ولی در کل دانشگاه جای خوبی قرار گرفته بالا شهره و راحت میتونی از هر مسیری خودتو به اونجا برسونی.
اینم سایته غیرانتفاعی جواد که فکر می کنم توسط عوامل فتنه هک شده
http://www.javad.ac.ir/ ha: ha: ha:
غیر انتفاعی رو همون طور که محسن جان گفتن تا رتبه ی 12000 پذیرش داشته
جهاد دانشگاهی هم تا رتبه ی 9000 تا ببینیم امسال چجوریاست
اینم سایت جهاد دانشگاهی یزد
http://www.yazdjdu.ac.ir/
از جهاد دانشگاهی اشکذر هم اطلاع ندارم کامل اما اگر اطلاعاتی به دست آوردم به شما هم میگم
راستی یه دوستی پیدا کردم جدیدا که جهاد درس مسخونده واسه کارشناسیش عصری باهاش تبادل اطلاعات می کنم بازم اگه چیزه جدیدی به دست آوردم بهتون خبر میدم
ببخشید اسمتون رو اشتباه تایپ کردم محمد آقا.
واسه خودکشی هم دیگه به سنجش که فکر میکنم تک تکه سلولای عصبیم پودر میشه بعد با مرگ تدریجی میمیرم.سنجش حتی نمیذاره به مرگ طبیعی بمیریم که.
سلام
اطلاعاتی که بعد از گفتگو با دوستم به دست آوردم:
اون خودش جهاد دانشگاهی یزد قبول شده با رتبه 6000 و می گفت که یکی از دوستاش با رتبه ی 12000 همین دانشگاه قبول شده.میگفت که با جهاد دانشگاهی اشکذر زیاد تفاوتی ندارن و طبق گفته های مسئولینشون غیر انتفاعی جواد هم خوبه ولی در رده ی پایین تری قرار داره نسبت به جهاد.
و:
اساتید اونجا یه مقدار سخت گیری می کنن و اگه درس نخونی مشروط میشی.
محیط جهاد دانشگاهی یزد:
این طور که دوستم گفت ساختمونای آموزشی و... همه چیز به طور تمام و کمال داره فقط حیاط یه کوچولو داره .یعنی همه رو کردن ساختمان و حیاط و محیط بازی نداره زیاد.
رفت و آمد :
با باس یا همون اتوبوس واحد میشه هر سه دانشگاه رو رفت.
سلف:
گفت غذاهاش خوبه نسبتا
بعد گفت بهتون بگم که:
نگران نباشید انشاا... همتون قبولید.
" بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند ،
چون من که آفریده ام از عشق
جهانی برای تو! "

آواتار کاربر
yagoot
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط yagoot » چهارشنبه 26 مرداد 1390, 11:55 pm

سلام به همه دوستان
آقا محسن تو يه پستي گفتين ميشه بارتبه مثلا 800شبانه قبول شد اونم كجا؟شمسي بور(باروال دوسال قبل)
_تا اونجايي كه من ميدونم شبانه و روزانه روي هم رفته 500نفرپذيرش دارن(حداقل پارسال كه اينطور بود)امسال هم نهايتا 100نفر اضافه ميشه(البته تو خوشبينانه ترين حالت)_محسن جان داداش ميشه روشنمون كني؟نكنه منظورت دوستان تهراني بود كه با سهميه ميتونن قبول شن؟

آواتار کاربر
Moh3n II
تماس:

پست توسط Moh3n II » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 12:47 am

yagoot نوشته شده:سلام به همه دوستان
آقا محسن تو يه پستي گفتين ميشه بارتبه مثلا 800شبانه قبول شد اونم كجا؟شمسي بور(باروال دوسال قبل)
_تا اونجايي كه من ميدونم شبانه و روزانه روي هم رفته 500نفرپذيرش دارن(حداقل پارسال كه اينطور بود)امسال هم نهايتا 100نفر اضافه ميشه(البته تو خوشبينانه ترين حالت)_محسن جان داداش ميشه روشنمون كني؟نكنه منظورت دوستان تهراني بود كه با سهميه ميتونن قبول شن؟
خوب همه که شبانه روزانه نمی زنن داداش من...

مثلا شمال - یزد - اصفهان ترجیح می دن حتی با رتبه خوب بمونن غیر انتفاعی بخونن.
چون تهران شمسی پور و علم و فرهنگ خوابگاه ندارن شهرستانی معمولا نمی زنه.

اینه که سال 88 آخرین رتبه قبولی شمسی پور 890 بود که شمسی پور به تنهایی 80 نفر ظرفیت داشت...

این که چیزی نیست شبانه قوچان بالای 1000 هم قبول شده بود

آواتار کاربر
yagoot
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط yagoot » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 1:02 am

Moh3n.Cinema نوشته شده:
yagoot نوشته شده:سلام به همه دوستان
خوب همه که شبانه روزانه نمی زنن داداش من...

مثلا شمال - یزد - اصفهان ترجیح می دن حتی با رتبه خوب بمونن غیر انتفاعی بخونن.
چون تهران شمسی پور و علم و فرهنگ خوابگاه ندارن شهرستانی معمولا نمی زنه.

اینه که سال 88 آخرین رتبه قبولی شمسی پور 890 بود که شمسی پور به تنهایی 80 نفر ظرفیت داشت...

این که چیزی نیست شبانه قوچان بالای 1000 هم قبول شده بود
خوبه_افتاد الان
يه سوال ديگه ازت دارم ميذارم اون موقع كه نتايج اومد ازت بپرسم
قربانت

آواتار کاربر
Saye_Negahet
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط Saye_Negahet » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 1:52 am

maede نوشته شده:دفترچه ای تو سایت سنجش نیست که.
بچه ها این اطلاعیه رو بخونید واسه بچه ها سراسریه:
قابل توجه داوطلبان علاقمند به انتخاب كدرشته محلهاي مربوط به دانشگاههاي تربيت دبير شهيدرجايي و تربيت دبير فني و حرفه اي دختران تهران - شريعتي
1390/05/24 - 11:37
سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع مي رساند تنها كدرشته محلهاي روزانه اي كه مقابل آنها ( ويژه فرهنگيان ) درج شده است مربوط به اين گروه مي باشد و ساير كدرشته محهاي شبانه دانشگاههاي مذكور داراي پذيرش داوطلب آزاد بوده و با ضوابط وزارت علوم تحقيقات و فناوري فعاليت دارند.

خب، یعنی چی؟ به ما که مربوط نیست dan
اگه مربوطه بریم شیشه ها سازمان سنجش رو بیاریم پایین nar:

یعنی بازم سهمیه روزانه نداریم ؟؟؟؟؟؟؟ ger
اردیبهشت ماه
یعنی: زمان دلبری دختر بهار
کز تکچراغِ لاله ، چراغانی است باغ
وز غنچه های سرخ _
تک تک میان سبزه ، فروزان بود چراغ
وانگه که عاشقانه بپیچد به دلبری
بر شاخ نسترن _
نیلوفری سپید _
آید مرا به یاد که : نیلوفری منی
در خاطر منی .

آواتار کاربر
Saye_Negahet
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط Saye_Negahet » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 2:02 am

siteman نوشته شده:
m0n0m نوشته شده:
siteman نوشته شده:خاک بر سر این نظام آموزش خاک بر سر این سنجش با این کنکورش....خاک بر سر من که اومدم فنی.....خاک بر سر من که این همه خوندم......خاک بر سر منوباز هم خاک....
poo poo poo
چرا ترش کردی داداش. این شتره خاک بر سر فعلا در خونه هممون خوابیده. poo بیخیال درست میشه. تازه شما که رتبه خوبی داشتی داداش goll
معلوم نیست که آخه زیر2000هزار هم شد رتبه....تازشم معلوم نیس درست باشه اگه بیشتر بشه چی؟ khk: بابا من از این میسوزم که250تومن کلاس ریاضی دادم دریغ از یک تست khk: بخاطر همین میگم خاک برسر من...

ای بابا دوست عزیز من چی بگم که 6 ماه روی ریاضی وقت گذاشتم ، اولین سوال رو داشتم حل می کردم نامردا نذاشتند به جواب برسم !!!!! من که یادش می افتم دلم آتیش میگیره !
اردیبهشت ماه
یعنی: زمان دلبری دختر بهار
کز تکچراغِ لاله ، چراغانی است باغ
وز غنچه های سرخ _
تک تک میان سبزه ، فروزان بود چراغ
وانگه که عاشقانه بپیچد به دلبری
بر شاخ نسترن _
نیلوفری سپید _
آید مرا به یاد که : نیلوفری منی
در خاطر منی .

MAZIARSP

پست توسط MAZIARSP » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 2:50 am

سلام دوستان عزیز
خیلی اتفاقی چشمم به چندتا مطلب از دوستان افتاد . گفتم که بهتره که جواب بدم و یک اطلاع رسانی بکنم.
اون دسته از دوستانی که به فکر اصفهان هستن باید بگم که درسته که اصفهان چندتا دانشگاه داره ولی روی هر کدوم که ریز بشین و تحقیق کنی مشکلات خاصی دارن.

از جهاد دانشگاهی اش گرفته تا صفاهان و سپاهان و اونی که اسمش اشرفی هست.

جهاد دانشگاهی که زیر نظر دانشگاه صنعتی بوده ، مکانش تغییر کرده به خمینی شهر > بیرون از اصفهان
که شخص بنده که اصفهانی باشم رتبه زیر 100 میشد هم اونجا نمیرفتم . 2 ساعت از مرکز شهر راهه تازه توی این 2 ساعت که اتوبوس های درون شهری شمارا میبرن کلی توی خیابونا وای میسه . اعصابتون داغون میشه. تازه این هیچی بچه های اونجا میگن خیلی استاد های گیری داره . طرف ریاضی کاربردی را کاردانی با 17 پاس کرده حالا رفته ریاضی مهندس انداختنش .!!!! درسش خیلی خوبه ، آمار هم همینطور

صفاهان هم که شبیه به دبیرستانه ، از بس کوچیکه ، سطح علمیش خوبه به نسبت ولی بچه بازی شده چون زیقیلی کاردانی ها هم با شما میان ! مکان : سه راه سیمین هست که بازم دوره .
کلا یا از طرف شمال دور هستند یا از جنوب کاری هم به مرکز بودن شما نداره . جنوبی ترین و شمالی ترین هستند.

سپاهان هم که توی سپاهان شهر هست ، آخرین ایستگاه سپاهان شهر . مشکل اینه که همه ی این دانشگاه ها با مسیر حمل و نقل عمومی تردد دارن و شما راهی به غیر از استفاده از اتوبوس و تاکسی های عمومی ندارین.

اشرفی هم که معروفه ، حتما تحقیق کنین و برین هم خانوما هم آقایون .
این اشرفی یه برتری داره اونم اینه که : مدرکش University هست و مثل بقیه Collage نمیخوره. (واسه اونایی که میخوان واسه ادامه برن اونور)
اشرفی هم اگه اشتباه نکنم سپاهان شهر هستش.

بعدی میشه شاهین شهر که میشه دوباره خارج از اصفهان منتها از شمال.
البته یه چیزی را باید بگم دوستان دقت کنین اصفهان شمالش پایین شهره و جنوبش بالا شهره ! حواستون باشه !

یه دانشگاه هم هست به نام علامه نایینی که خب اصلا جای نام گذاری نداره بهتره تحقیق کنین.
رسما یه مهد کودک بوده شده دانشگاه و خوابگاه و اینام کلا بیخیال باید بشین.

دانش پژوهان هم فک کنم باشه برای این مقطع که اون چندتا شعبه داره و خب بیشتر تو شهر هستن و از نظر مکانی بهتره .

از نظر سطح علمی هم که جهاد دانشگاهی خب خیلی خوبه ، ولی اگه بتونین دوووم بیارین .

نهایت دقت را داشته باشید .
موفق باشید goll

آواتار کاربر
Moh3n II
تماس:

پست توسط Moh3n II » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 3:36 am

Saye_Negahet نوشته شده:
maede نوشته شده:دفترچه ای تو سایت سنجش نیست که.
بچه ها این اطلاعیه رو بخونید واسه بچه ها سراسریه:
قابل توجه داوطلبان علاقمند به انتخاب كدرشته محلهاي مربوط به دانشگاههاي تربيت دبير شهيدرجايي و تربيت دبير فني و حرفه اي دختران تهران - شريعتي
1390/05/24 - 11:37
سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع مي رساند تنها كدرشته محلهاي روزانه اي كه مقابل آنها ( ويژه فرهنگيان ) درج شده است مربوط به اين گروه مي باشد و ساير كدرشته محهاي شبانه دانشگاههاي مذكور داراي پذيرش داوطلب آزاد بوده و با ضوابط وزارت علوم تحقيقات و فناوري فعاليت دارند.

خب، یعنی چی؟ به ما که مربوط نیست dan
اگه مربوطه بریم شیشه ها سازمان سنجش رو بیاریم پایین nar:

یعنی بازم سهمیه روزانه نداریم ؟؟؟؟؟؟؟ ger

نه خیر این مطلب برای کنکور سراسری است نه کارانی به کارشناسی...
هرچن شهید رجایی 2 سالی هست روزانه نمی گیره

آواتار کاربر
ali_nemo
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط ali_nemo » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 3:48 am

Mahsa01 نوشته شده:
Mahsa01 نوشته شده:
ali_nemo نوشته شده: مهسا خانوم هنوز كه خود كشي نكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كارتون دارممممممممممممم؟
ميخوام لطف كنيد يه اطلاعاتي در مورد دانشگاههاي شهرتون واسمون بزاريد.
اسم من هم محمد هست.
راستي با چي ميخواين خود كشي كنين؟ fud:
سلام
داشتم خودکشی می کردم دیدم شما کمک خواستید گفتم یه ثوابی بکنم و بعد برم به خودکشیم برسم
این 2تا دانشگاهی که گفتم
جهاد دانشگاهی از غیر انتفاعی جواد خیلی بهتره محیطشون رو که دیدم جهاد خیلی بهتر بوده و طبق شنیده ها سطح علمی جهاد از غیرانتفاعی بالاتره
این غیرانتفاعی جواد پشتش یعنی درست پشتش یه دانشگاه علمی کاربردیه که کوچولوئه و یه قسمت از کلاسای غیر انتفاعی رو دادن به علمی کاربردی که منم همون جا درس می خوندم .از سلفش هم بگم که خوب من چند باری غذاهای غیرانتفاعی رو خوردم که اصلا دوست نداشتم بحث های زیادی بین بچه ها بود همه می گفتن گوشت گربه می کنن تو غذاهاشون.ولی در کل دانشگاه جای خوبی قرار گرفته بالا شهره و راحت میتونی از هر مسیری خودتو به اونجا برسونی.
اینم سایته غیرانتفاعی جواد که فکر می کنم توسط عوامل فتنه هک شده
http://www.javad.ac.ir/ ha: ha: ha:
غیر انتفاعی رو همون طور که محسن جان گفتن تا رتبه ی 12000 پذیرش داشته
جهاد دانشگاهی هم تا رتبه ی 9000 تا ببینیم امسال چجوریاست
اینم سایت جهاد دانشگاهی یزد
http://www.yazdjdu.ac.ir/
از جهاد دانشگاهی اشکذر هم اطلاع ندارم کامل اما اگر اطلاعاتی به دست آوردم به شما هم میگم
راستی یه دوستی پیدا کردم جدیدا که جهاد درس مسخونده واسه کارشناسیش عصری باهاش تبادل اطلاعات می کنم بازم اگه چیزه جدیدی به دست آوردم بهتون خبر میدم
ببخشید اسمتون رو اشتباه تایپ کردم محمد آقا.
واسه خودکشی هم دیگه به سنجش که فکر میکنم تک تکه سلولای عصبیم پودر میشه بعد با مرگ تدریجی میمیرم.سنجش حتی نمیذاره به مرگ طبیعی بمیریم که.
سلام
اطلاعاتی که بعد از گفتگو با دوستم به دست آوردم:
اون خودش جهاد دانشگاهی یزد قبول شده با رتبه 6000 و می گفت که یکی از دوستاش با رتبه ی 12000 همین دانشگاه قبول شده.میگفت که با جهاد دانشگاهی اشکذر زیاد تفاوتی ندارن و طبق گفته های مسئولینشون غیر انتفاعی جواد هم خوبه ولی در رده ی پایین تری قرار داره نسبت به جهاد.
و:
اساتید اونجا یه مقدار سخت گیری می کنن و اگه درس نخونی مشروط میشی.
محیط جهاد دانشگاهی یزد:
این طور که دوستم گفت ساختمونای آموزشی و... همه چیز به طور تمام و کمال داره فقط حیاط یه کوچولو داره .یعنی همه رو کردن ساختمان و حیاط و محیط بازی نداره زیاد.
رفت و آمد :
با باس یا همون اتوبوس واحد میشه هر سه دانشگاه رو رفت.
سلف:
گفت غذاهاش خوبه نسبتا
بعد گفت بهتون بگم که:
نگران نباشید انشاا... همتون قبولید.
ممنون مخصوصا از جمله ي آخرت يه لحظه يه آرامشي بهم داد.
براي شرروع كردن هيچ موقع دير نيست يا علي بگوووووووو

آواتار کاربر
vahidshami
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط vahidshami » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 3:49 am

سلام با این درصدها میشه امیدوار بود زیر 7هزار میارم
معارف:23
ادبیات:23
زبان:10
ریاضی:سفید
زبان تخصصی:10
مدار:7
برنامه سازی:2
دروس تخصصی:30

آواتار کاربر
vahidshami
کاربر ساده
کاربر ساده

تو رو خدا جواب بدین

پست توسط vahidshami » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 3:57 am

سلام با این درصدها میشه امیدوار بود زیر 7هزار میارم
معارف:23
ادبیات:23
زبان:10
ریاضی:سفید
زبان تخصصی:10
مدار:7
برنامه سازی:2
دروس تخصصی:30
gsg

آواتار کاربر
yosefi1988
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: زیر آسمون خدا

پست توسط yosefi1988 » پنج‌شنبه 27 مرداد 1390, 4:22 am

Persian_Lover نوشته شده:اقا yosefi1988 من 15 این ماه دفترچمو ارسال کردم ولی هنوز جوابی نیومده gld
معمولا تا اعزام چند وقت طول می کشه؟
با این وضع باید خودمو اماده کنم و وسایلو جمع کنم ... کچل کنم khk:
زیاد عجله نکن اونجا از سازمان سنجش هم بد تره 3 الی 4 ماه طول میکشه و باید 2تا نامه از سازمان وظیفه عمومی بیاد جلوی در خونتون یکی برگ سبز یکی هم معروف به برگ سفید

تو برگ سبز اطلاعات شخصیت نوشته شده یکی دو هفته بعدش هم برگ سفید میاد که نوشته کی و کجا باید بری که فوق دیپلم به بالا اول ماههای زوج اعزام میشن
همیشه تنهایی , توانایی می آورد.

تراختور محبوب دلها

http://ab1group.mihanblog.com

قفل شده