تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
-
tara&sahar
- محل اقامت: شهریار
Re: تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
آقاازاین احتمالا خیلی شنیدم
-
tara&sahar
بچه ها میدونین آخرین رتبه قبولی تو دولتی پارسال چندبوده؟
- mostafa2020
- کاربر متوسط

- محل اقامت: تهران
قبول دارم بهتر میشه ..... من احتیاط می کنم رتبه خیلی بالا نمیگمبالاتر می شه مصطفی...
جمع عمومی بالای 100 و تخصصی و برنامه نویسی جمعش بالای 80 رتبه مطمئنا زیر 200-300
از استادم حالا بپرس...
forum.bshams.ir
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
tara&sahar نوشته شده:بچه ها میدونین آخرین رتبه قبولی تو دولتی پارسال چندبوده؟
آمار پارسال به دلیل حذف دولتی ها خیلی به درد نمی خوره واسه امسال...
ولی رتبه شما خیلی خوب خواهد شد با این درصدها
-
hossein128
سلام به همه بچه های کامپیوتر
من حسین از همون روز کنکور تا الان هر روز نظرات همه دوستان رو خوندم
اول از همه من 2 سال برای این کنکور درس خوندم
و تعریف نباشه بیشتر از همه وقت گذاشتم و خودم تقریبا کنکور خوبی ندادم و واقعا متاسفم برای سازمان سنجش با این سوالای غیر استاندار
درباره قبولی بخام بگم تا 23000 همه قبول میشن و بچه های زیر 500 حتما تهران قبولن و اونایی از 500 تا 1000 هستن احتمال قبولی بسیار بالاست
از اینا همه بگذریم من یه کمکی از بچه ها برای خودم میخام تنها واحد مونده من پروژه هستش
و اگه کسی پروژه مدرسه هوشمند رو با برنامه نویسی #c و بانک sql server داره به ایمیل زیر بفرسته
mohammadi27@yahoo.comدمتون گرم
من حسین از همون روز کنکور تا الان هر روز نظرات همه دوستان رو خوندم
اول از همه من 2 سال برای این کنکور درس خوندم
درباره قبولی بخام بگم تا 23000 همه قبول میشن و بچه های زیر 500 حتما تهران قبولن و اونایی از 500 تا 1000 هستن احتمال قبولی بسیار بالاست
از اینا همه بگذریم من یه کمکی از بچه ها برای خودم میخام تنها واحد مونده من پروژه هستش
و اگه کسی پروژه مدرسه هوشمند رو با برنامه نویسی #c و بانک sql server داره به ایمیل زیر بفرسته
mohammadi27@yahoo.comدمتون گرم
بچه ها به نظرتون بهترین منبع واسه ارشد (نرم افزار) چیه؟
متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)
رتبه ي يك كنكور معلوم شد................................................hra2015@gmail.com نوشته شده:با درود و آرزوی قبولی همه
من هم از بعد از عید روزی حدودا 11 ساعت مفید میخوندم.این یک ماهه آخری اصلا ناهار و شام نمیخوردم و با صبحانه زنده بودم و حدود 5 کیلو هم وزن کم کردم
![]()
کنکور هم خیلی بد نبود گرچه یک هفته قبل از آزمون دفترچه تخصصی 89 رو حل کردم تخصصی رو 65 برنامه سازی رو 52 و مدار و 70 زده بودم اما این کنکور آنچنان خوب ندادم.
درصدهای احتمالی من هم دست پایین به این شرح هست.البته بگم تو این درصد ها یکی از سوالات درست هر درس رو تبدیل به غلط کردم بعد حساب کردم.
ادبیات 53
معارف اسلامی 62
زبان عمومی 12
زبان تخصصی نمیدونم چون کلید ندارم
ریاضی سفید
مدار منطقی 47
برنامه سازی 52
و دروس تخصصی 42
از اول هدفم قبول شدن تو باهنر شیراز ( شهر خودم) بودولی یک ماهه آخر هدفم رو به رتبه تک رقمی تغییر دادم ولی الان فکر نمیکنم در حد تک رقمی یا دو رقمی باشم. فکر میکنم هستند کسانی که درصدهایی بسیار عالی مثل رتبه های تک رقمی سال های پیش زده باشند.
![]()
در کل به نظر من کنکور بدی نبود. ذخیره و سیستم عامل درسهایی بودند که انتظار حداقل 80 درصد رو داشتم ولی سازمان سنجش بدون اطلاع قبلی سوالاتی از خارج از کتب اساتید روحانی رانکوهی و مهرداد فهیمی طرح کرده بود.سوال بنده از سازمان محترم سنجش این است که آیا منطقی است یک دانشجوی کاردانی برای آزمون کارشناسی لااقل 3 کتاب سیستم عامل و 2 کتاب رفرنس قطور ذخیره و بازیابی را مطالعه کند. اما سوالات دروس مثل ساختمان داده و برنامه نویسی کاملا خوب و هوشیارانه طراحی شده بود . سوالات مدار هم خوب بود اما تنوع سال های پیش را نداشت و مثلا از مباحثی مثل تبدیل مبنا و کدگذاری سوالی طرح نشده بود. سوالات زبان تخصصی بسیار ساده به نحوی که با کمی دانش زبان میشد حتی صد در صد سوالات را جواب داد. در مورد معارف و ادبیات سوالات متناسبی طرح شده بود گرچه سوالات ادبیات به جرات میتوان سخت ترین در چند سال گذشته اما کاملا استاندارد.
فقط موردی که بحث دیدم عده ای گفته بودند اگر کنکور سخت بوده برای همه سخت بوده و ...![]()
با کمال احترام من با این حرف موافق نیستم.اگر به جای سوالات خارج از رفرنس ذخیره سوالاتی از درون رفرنس آورده میشد قطعا کسانی بودند که به سوالات طرح شده از کتاب آقای روحانی پاسخ درست بدهند ولی کسی که نخوانده بود نمیتوانست به آن ها درست جواب دهد. لذا به نظر من با این کار حق عده ای که روی دروس سیستم عامل و ذخیره وقت گذاشته بودند پایمال شد.
به هر حال برای همه عزیزانی که زحمت کشیده بودند آرزوی موفقیت دارم.![]()
اما سوالی از اعضای محترم دارم.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ساکن شیراز هستم به نظر شما ترجیح دادن رجایی و شمسی پور تهران به باهنر شیراز و تحمل رنج دوری از خانه و کاشانه از لحاظ سطح علمی ارزش داره یا نه ؟ یعنی سطح علمی دانشگاه های رجایی و شمسی پور تهران این قدر بالاتر از باهنر شیراز هست که اگر رتبم جوری شد که احتمال قبولی بود اول تهران رو انتخاب کنم یا نه ؟![]()
![]()
![]()
![]()
باتشکر
Impossible is not Impossible because it says by itself I'm Possible
براي شرروع كردن هيچ موقع دير نيست يا علي بگوووووووو
مهسا خانوم هنوز كه خود كشي نكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Mahsa01 نوشته شده:راستی دوستان یه گله دیگه هم دارم
من رشته کاردانیم آی تی بود.چون آی تی ناپیوسته نداره در گربه ی چند هزار ساله ی من مجبور شدم بیام نرم افزار ادامه بدم
بعد میگن چرا جوونه میره خودکشی آخه مگه راهه دیگه ای هم واسه آدم میذازن؟
هی میخام خونمو کثیف نکنم مگه میذارن؟
نمیذارن دیگه
من كارتون دارممممممممممممم؟
ميخوام لطف كنيد يه اطلاعاتي در مورد دانشگاههاي شهرتون واسمون بزاريد.
اسم من هم محمد هست.
راستي با چي ميخواين خود كشي كنين؟
براي شرروع كردن هيچ موقع دير نيست يا علي بگوووووووو
من سال 83 فارغ التحصیل شدم .منم فنی حرفه ای کامپیوتر بودم .خیلی قبول شدن سخت بود و من هم به اجبار رفتم علمی کاربردی .اصلا انصاف نیست .mojhgan_jo0n نوشته شده:مهسا جان منم به درد تو دچارم بخاطر ظرفيتاي پايين منم رفتم علمي كاربردي كاردانيMahsa01 نوشته شده:دوستان میدونید به چی فکر می کردم؟
به این فکر می کردم که سال 87 که از هنرستان فارغ التحصیل شدم و دیپلمم رو گرفتم توی هنرستان ما کلا 40 نفر رشته کامپیوتر بودن پا شدیم رفتیم کنکور دادیم همش 3 یا 4 نفرمون قبول شدن از بس که ظرفیت واسه فنی ها پایین بود.حالا فنی های جدید رو نگاه کنید همه قبول میشن اگه واسه ما ظرفیت میذاشتن که من نمیرفتم علمی کاربردی![]()
![]()
الانم که وضعمون اینه و هزاران هزار توقع خانواده و اطرافیان و از همه مهم تر آینده ی مبهممون
ما که گناه داریم
من با همشون قهرم
حتی لیاقت ندارن شیشه هاشونو بشکونم
آخه این عدالته؟
اینجاست که این جمله توی ذهنم تداعی میشه:
آیا کسی هست مرا یاری کند؟
![]()
![]()
![]()
غير انتفاعي هم نداشت
-
tara&sahar
من میدونم که رتبم زیر هزار میشه ولی شریعتی که محال با این درصداقبول شم درسته؟الکی امیدوارنشم،مگه نه؟
-
tara&sahar
هیشکی به اندازه من که نخونده،ازشهریورتموم زندگیم رو تعطیل کردم آخرشم بااین درصدای افتض...
حالاچه خاکی توسرم کنم نمیدونم
حالاچه خاکی توسرم کنم نمیدونم
-
tara&sahar
کاش یکی جوابم رو میداد

- mostafa2020
- کاربر متوسط

- محل اقامت: تهران
اخه الان نمیشه دقیق پیش بینی کرد که شما شریعتی قبول میشی یا نهtara&sahar نوشته شده:کاش یکی جوابم رو میداد![]()
تو که این همه صبر کردی یه هفته دیگه صبر کن رتبه ها بیاد اون موقع قطعی میشه گفت شریعتی قبولی یا نه
آخه اینجا سازمان سنجش
نیست خو . .
یک هفته دیگر نتایج
یک هفته دیگر نتایج
متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)
سلامali_nemo نوشته شده: مهسا خانوم هنوز كه خود كشي نكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كارتون دارممممممممممممم؟
ميخوام لطف كنيد يه اطلاعاتي در مورد دانشگاههاي شهرتون واسمون بزاريد.
اسم من هم محمد هست.
راستي با چي ميخواين خود كشي كنين؟
داشتم خودکشی می کردم دیدم شما کمک خواستید گفتم یه ثوابی بکنم و بعد برم به خودکشیم برسم
این 2تا دانشگاهی که گفتم
جهاد دانشگاهی از غیر انتفاعی جواد خیلی بهتره محیطشون رو که دیدم جهاد خیلی بهتر بوده و طبق شنیده ها سطح علمی جهاد از غیرانتفاعی بالاتره
این غیرانتفاعی جواد پشتش یعنی درست پشتش یه دانشگاه علمی کاربردیه که کوچولوئه و یه قسمت از کلاسای غیر انتفاعی رو دادن به علمی کاربردی که منم همون جا درس می خوندم .از سلفش هم بگم که خوب من چند باری غذاهای غیرانتفاعی رو خوردم که اصلا دوست نداشتم بحث های زیادی بین بچه ها بود همه می گفتن گوشت گربه می کنن تو غذاهاشون.ولی در کل دانشگاه جای خوبی قرار گرفته بالا شهره و راحت میتونی از هر مسیری خودتو به اونجا برسونی.
اینم سایته غیرانتفاعی جواد که فکر می کنم توسط عوامل فتنه هک شده
http://www.javad.ac.ir/
غیر انتفاعی رو همون طور که محسن جان گفتن تا رتبه ی 12000 پذیرش داشته
جهاد دانشگاهی هم تا رتبه ی 9000 تا ببینیم امسال چجوریاست
اینم سایت جهاد دانشگاهی یزد
http://www.yazdjdu.ac.ir/
از جهاد دانشگاهی اشکذر هم اطلاع ندارم کامل اما اگر اطلاعاتی به دست آوردم به شما هم میگم
راستی یه دوستی پیدا کردم جدیدا که جهاد درس مسخونده واسه کارشناسیش عصری باهاش تبادل اطلاعات می کنم بازم اگه چیزه جدیدی به دست آوردم بهتون خبر میدم
ببخشید اسمتون رو اشتباه تایپ کردم محمد آقا.
واسه خودکشی هم دیگه به سنجش که فکر میکنم تک تکه سلولای عصبیم پودر میشه بعد با مرگ تدریجی میمیرم.سنجش حتی نمیذاره به مرگ طبیعی بمیریم که.
" بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند ،
چون من که آفریده ام از عشق
جهانی برای تو! "
چون من که آفریده ام از عشق
جهانی برای تو! "