با درود و آرزوی قبولی همه
من هم از بعد از عید روزی حدودا 11 ساعت مفید میخوندم.

این یک ماهه آخری اصلا ناهار و شام نمیخوردم و با صبحانه زنده بودم و حدود 5 کیلو هم وزن کم کردم
کنکور هم خیلی بد نبود گرچه یک هفته قبل از آزمون دفترچه تخصصی 89 رو حل کردم تخصصی رو 65 برنامه سازی رو 52 و مدار و 70 زده بودم اما این کنکور آنچنان خوب ندادم.
درصدهای احتمالی من هم دست پایین به این شرح هست.البته بگم تو این درصد ها یکی از سوالات درست هر درس رو تبدیل به غلط کردم بعد حساب کردم.
ادبیات 53
معارف اسلامی 62
زبان عمومی 12
زبان تخصصی نمیدونم چون کلید ندارم
ریاضی سفید
مدار منطقی 47
برنامه سازی 52
و دروس تخصصی 42
از اول هدفم قبول شدن تو باهنر شیراز ( شهر خودم) بود

ولی یک ماهه آخر هدفم رو به رتبه تک رقمی تغییر دادم ولی الان فکر نمیکنم در حد تک رقمی یا دو رقمی باشم. فکر میکنم هستند کسانی که درصدهایی بسیار عالی مثل رتبه های تک رقمی سال های پیش زده باشند.
در کل به نظر من کنکور بدی نبود. ذخیره و سیستم عامل درسهایی بودند که انتظار حداقل 80 درصد رو داشتم ولی سازمان سنجش بدون اطلاع قبلی سوالاتی از خارج از کتب اساتید روحانی رانکوهی و مهرداد فهیمی طرح کرده بود.

سوال بنده از سازمان محترم سنجش این است که آیا منطقی است یک دانشجوی کاردانی برای آزمون کارشناسی لااقل 3 کتاب سیستم عامل و 2 کتاب رفرنس قطور ذخیره و بازیابی را مطالعه کند. اما سوالات دروس مثل ساختمان داده و برنامه نویسی کاملا خوب و هوشیارانه طراحی شده بود . سوالات مدار هم خوب بود اما تنوع سال های پیش را نداشت و مثلا از مباحثی مثل تبدیل مبنا و کدگذاری سوالی طرح نشده بود. سوالات زبان تخصصی بسیار ساده به نحوی که با کمی دانش زبان میشد حتی صد در صد سوالات را جواب داد. در مورد معارف و ادبیات سوالات متناسبی طرح شده بود گرچه سوالات ادبیات به جرات میتوان سخت ترین در چند سال گذشته اما کاملا استاندارد.
فقط موردی که بحث دیدم عده ای گفته بودند اگر کنکور سخت بوده برای همه سخت بوده و ...
با کمال احترام من با این حرف موافق نیستم.

اگر به جای سوالات خارج از رفرنس ذخیره سوالاتی از درون رفرنس آورده میشد قطعا کسانی بودند که به سوالات طرح شده از کتاب آقای روحانی پاسخ درست بدهند ولی کسی که نخوانده بود نمیتوانست به آن ها درست جواب دهد. لذا به نظر من با این کار حق عده ای که روی دروس سیستم عامل و ذخیره وقت گذاشته بودند پایمال شد.
به هر حال برای همه عزیزانی که زحمت کشیده بودند آرزوی موفقیت دارم.
اما سوالی از اعضای محترم دارم.
ساکن شیراز هستم به نظر شما ترجیح دادن رجایی و شمسی پور تهران به باهنر شیراز و تحمل رنج دوری از خانه و کاشانه از لحاظ سطح علمی ارزش داره یا نه ؟ یعنی سطح علمی دانشگاه های رجایی و شمسی پور تهران این قدر بالاتر از باهنر شیراز هست که اگر رتبم جوری شد که احتمال قبولی بود اول تهران رو انتخاب کنم یا نه ؟
باتشکر

Impossible is not Impossible because it says by itself I'm Possible