konkurii نوشته شده:سلام دوستان من تازه عضو شدم
سوالی دارم از خدمتتون
من ازاد پزشکی شرکت کردم تا به حال بسیجی نبودم چون دلم میخواست با زحمت خودم بالا برم ولی الان که میبینم با تراز 6900 دندون هیج جهنم دره ای قبول نشدم دارم میمیرم از ناراحتی همش تو فکر خودکشی هستم حالم اصلا خوب نیست.به خدا من ادم بد و حق خوری نیستم خیلی بهم فشار اومده که افتادم دنبال بسیج!
من شنیدم خیلیا قبل کنکور دو روزه بسیج فعال شدن و کارشون حل شد!
منم شروع کردم و الان که بعد کنکوره رفتم دنبالش که لااقل یه کارت بگیرم دستم و اعتراض بزنم بلکه مشکلم حل بشه ولی گفتن از تهران مشکلاتی پیش اومده و کار گیردار شده

و گویا الان موقع کارت فعالی دادن نیست و این کارت رو فقط اسفند میدن!
-میخوام بدونم واقعا چنین مسئله ای هست و این کارت رو فقط اون موقع میدن؟
-سوال دیگم اینه که اگه من اسفند امسال یا یکم زودتر تو دیماه یا بهمن بتونم کارت و کد رهگیری سری
جدید (یعنی اون موقع که برای کنکور 91 میدن)رو بگیرم و اعتراض بزنم که من برای کنکور 90 این کارت رو داشتم راهی هست که قبول بشم از بهمن امسال یا مهر سال بعد برم سر کلاس یا نه؟
امیدوارم منظورمو رسونده باشم تو رو خدا جوابمو بدین خیلی کلافم.
خوب اولا سلام و ورود شما را خوش آمد می گم.
دوما به نظرمن درس و دانشگاه ارزش یه خورده هم قصه خوردن نداره چون خیلی ها الان لیسانس دارن و بیکارن اما داشتنش خوبه.حالا چه برسه ناراحتی و خدا نکرده خودکشی.انقدر هم برا دانشگاه عجله نکن همچین آش دهن سوزی نیست ما رفتیم دیدیم میگم حالا چه برسه دانشگاه آزاد که فقط به فکر پولتن.
درباره بسیج هم بگم که همین که افکارت اینجوریه و از بسیج استفاده نمی کنی خودش خیلی خوبه.ببین اگه فکرت اینه که مثل اونا بشی و برا سهمیه بری بسیج که اون دانشگاه رفتن یک قرون نمی ارزه چرا همش اونایی که تو این فکرن از هر راهی شده برن دانشگاه را نگاه می کنی چرا بقیه رو نگاه نمی کنی؟من خودم 3 سال بسیج فعال دارم(بسیج دانش آموزی) ولی نه برای خدمت سربازی(برای کسری خدمت) نه برای کنکور دولتی و آزاد90 از یک روزشم استفاده نکردم و خیلی ها هم ممکنه مثل من باشن.ولی الان خدارو شکر دولتی مجاز شدم.آزادم هر بار شرکت کردم قبول شدم ولی آزاد تا تو شهر خودم نباشه نمیرم خودت بهتر می دونی دانشگاه آزاد تو شهر خودتون نباشه اصلا فایده نداره رفتنش.(من کرج هستم)
منم دقیقا وضعیت تو رو داشتم باید می رفتم خدمت اگه قبول نمی شدم ،و سراسری هم تو انتخاب شهر قبول نشدم و رفتم خدمت بازم برام هیچ فرقی نکرد رفتم و از خدمت اومدم و بهتر شد برام که بدتر نشد شاید اگه اون دانشگاه های آزاد را می رفتم پشیمون می شدم.
در ضمن قبول نشدن دلیل نمیشه که طرف آدم بد و حق خوری باشه پس این همه قبول نمیشن بلانسبت همه...
در باره بسیجم درست گفتن بهت اگه الان عضو شی عضویت عادی بهت میدن و بعد 6 ماه اگه در پایگاه مربوطه فعالیت داشته باشی بهت بسیج فعال میدن(برای افرادآزاد) کلا قانونش اینه ربطی به تهران نداره.مگه پارتی که همه جا چاره سازه.
دوست من در آخر نمی دونم چرا عجله می کنی انقدر توبجای اینکه خودتو بندازی تو این وادی ها تا بهمن یا مهر91 بری سر کلاس اونم با سهمیه که می دونم به دل خودتم نمی چسبه-یه کم فقط یه کم برا کنکور بخون بهت نمی گم 1 سال فقط 2 ماه بخون در کنار کارهای دیگت.بهت قول میدم که یکی از دانشگاه ها با رتبه خوب قبول بشی(هر چند که خود وزارت علوم اعلام کرده برای همه متقاضیان در دانشگاهها جا هست)
در ضمن اینو بر حسب تجربه بهت گفتم می دونم الان ناراحتی.اینم بدون خیلی ها موقعیت تو رو دارن و خیلی ها اراده می کنن 1 سال دیگه می خونن البته اونا خیلی ارادشون قویه.گفتم نمی خواد یه سال 2 ماه کنار کارها دیگت فقط بخون ولی نا امید نباش.
بازم سوالی داشتی درباره نحوه خوندن و مدت خوندن و انتخاب شهر بگو ما در خدمتیم.