معارف :60%
ادبیات:45%
زبان عمومی فکر کنم:20%
ریاضی و امار:5%
زبان تخصصی:30%
تخصصی:25%یا 30%شک دارم
مدار:5%
برنامه سازی:20%

شوخی می کنی؟farzaneh69 نوشته شده:به خاطر این می گم خراب که همه ی دوستانم تقریبا بیشتر درصد هاشون بالای 50% من نسبت به اونا خیلی خراب کردم با اینکه بیشتر سوال ها اسون بوده.maede نوشته شده:عزیزم تو به این میگی خراب؟!؟farzaneh69 نوشته شده:سلام بچه ها من چندروزه که با این انجمن اشنا شدم خیلی باحالین دم همه تون گرم .منم کنکورم خیلی خراب کردم کسی می تونه بگه با این درصدها رتبه ام چند می شه؟
اندیشه 60%
ادبیات 25%
زبان عمومی سفید
امار سفید
زبان تخصصی 20%
برنامه سازی 28%
مدار منتطقی 38%
دروس تخصصی 43%![]()
![]()
![]()
می خوای درصدامو بذارم با معنای واژه ی "خراب" آشنا شیمن خودم پارسال کنکور شرکت کردم رتبه ام حدودا 3000 شد انتخاب رشته نکردم گفتم امسال شرکت کنم که رتبه 2 رقمی بیارم ولی ظاهرا از پارسال خراب تر شد.

به نظر من حداقل زیر 300 هستlinkinpark12 نوشته شده:ممنون اقا محسن نظر خودت چیه![]()
![]()
با این حال هممون بیچاره شدیــــــــم....farzaneh69 نوشته شده:به خاطر این می گم خراب که همه ی دوستانم تقریبا بیشتر درصد هاشون بالای 50% من نسبت به اونا خیلی خراب کردم با اینکه بیشتر سوال ها اسون بوده.maede نوشته شده:عزیزم تو به این میگی خراب؟!؟farzaneh69 نوشته شده:سلام بچه ها من چندروزه که با این انجمن اشنا شدم خیلی باحالین دم همه تون گرم .منم کنکورم خیلی خراب کردم کسی می تونه بگه با این درصدها رتبه ام چند می شه؟
اندیشه 60%
ادبیات 25%
زبان عمومی سفید
امار سفید
زبان تخصصی 20%
برنامه سازی 28%
مدار منتطقی 38%
دروس تخصصی 43%![]()
![]()
![]()
می خوای درصدامو بذارم با معنای واژه ی "خراب" آشنا شیمن خودم پارسال کنکور شرکت کردم رتبه ام حدودا 3000 شد انتخاب رشته نکردم گفتم امسال شرکت کنم که رتبه 2 رقمی بیارم ولی ظاهرا از پارسال خراب تر شد.

نه عزیزم. بذار بگه چندتا دوست داره. شاید هنوز راه امیدی باشهparisa_z نوشته شده:با این حال هممون بیچاره شدیــــــــم....maede نوشته شده:به خاطر این می گم خراب که همه ی دوستانم تقریبا بیشتر درصد هاشون بالای 50% من نسبت به اونا خیلی خراب کردم با اینکه بیشتر سوال ها اسون بوده.farzaneh69 نوشته شده: عزیزم تو به این میگی خراب؟!؟![]()
![]()
![]()
![]()

در نا امیدی بسی امید است ، پایان شب سیه سپید است !نه عزیزم. بذار بگه چندتا دوست داره. شاید هنوز راه امیدی باشه
ههه ... در نا امیدی بسی امید است رو هستم...!!ali_bah نوشته شده:در نا امیدی بسی امید است ، پایان شب سیه سپید است !نه عزیزم. بذار بگه چندتا دوست داره. شاید هنوز راه امیدی باشه
تا کارنامه نیومده به درصدها و رتبههایی که گفته میشه به هیچ وجه گوش نکنید
سخت گیریشون به این صورته که استغفرالله انگاری میخوای بری حرم!farzaneh69 نوشته شده: منم نظرم درباره ی سجا وخیام همینه ولی من از چند تا ازدوستام که پرسیدم ظاهرا سجا د خیلی سخت گیری بیش اندازه دارند حتی با چند تا از اساتید که پرسیدم اونا هم همین نظر رو داشتند چند نفر شون که می گفتند مثله پادگان می مونه نمی دونم با این کنکور قشنگی که ما دادیم اصلا رتبه سجاد وخیامو بیارم یا نه البته دانشگاه خیا م بدی که داره این که هنوز ساختمان ازمایشگاه هاشون بازگشایی نشده.نظر شما چیه اگررتبه هر 3 تا دانشگاه رو اوردی کدوم رو انتخاب می کنید؟

نه خوشبختانه خیلی گیجش کردیم یعنی باهاش کل کل کردیم که دیگه هواسش پرت شد...تو عمرم هیچکی بهم واسه حجاب گیر نداده بود تا حالا لجم گرفته بود کلی بهش غر زدیم بعدشم رفت پیش اون حراستی خانومه که یه دختره نشسته بود بهش گفتم این دیگه چه جاییه اومدم! خلاصه چادر سرم کردم و رفتیم تو ....حالا بماند که تا رفتم تو سالن چادرم رودر آوردمela.s نوشته شده:آره با حرفایی که راجع به سجاد زدی کاملا موافقم.
باز خوبه تو به مانتوت گیر داده بعد که چادر پوشیدی اجازه داده بری تو.من که زمستون کار داشتم اونجا به مانتوم گیر داد رفتم پالتومو که بلندم هست نسبتا از تو ماشین ور داشتم پوشیدم روش ،اومدم گفت دانشجو اینجا نیستی اجازه نداری بری تو!!!![]()
اما از نظر علمی خیلی خوبه و از بقیه دانشگاهها بهتره اینجا.همین که دو تا ساختمونو حیاط بزرگ و یه سری امکانات دیگه داره خوب مزیتیه که اغلب دانشگاههای غیر انتفاعی ندارن دیگه.حداقل توش دلت نمیگیره.
وضعیت خیام و خاوران هم به همین صورته.
اما همون طور که به دانشگاه شاندیز اشاره کردی اکثرا اونقدر کوچیکه که نمیشه اسمشو گذاشت دانشگاه!والا هنرستانی که توش درس میخوندم دو برابر بعضی از این غیر انتفاعیا بود.
خلاصه 3، 4 تا دانشگاه داریم اینجا و ش10 ،12 تا دانشگاه نما!![]()
بنظرم وقت تلف کردنه درس خوندن تو این جور دانشگاهها(خراسان ،بهار ،یا شاندیز که گفتی و ...)
از همه نظر سطح شون خیلی پایینه و فقط نیتت باید مدرک گرفتن باشه و بس!
بازم هر چی خدا بخواد!