یعنی یه نفر نیست جواب سوال من رو بدونه؟سلام بچه ها
من دارم واسه کنکور می خونم
شنیدم دانشگاه هایی مثل شمسی پور یا رجایی معدل بالای 14 حتما باید داشته باشی
اخه من معدلم 13 و نیم هست
کل این انجمن رو گشتم ولی نتونستم به جواب درست برسم
لطفا اگر کسی اطلاع داره جواب بده
ممنون
مراجع کنکور کاردانی به کارشناسی 91
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
- mostafa2020
- کاربر متوسط

- محل اقامت: تهران
Re: مراجع کنکور کاردانی به کارشناسی 90
ghandrz نوشته شده:سلام اقا بهزاد
من دانشجوی اموزشکده دولتی هستم الان میرم برای برداشتن واحد های ترم 3 معدلم هم 19.14 خیلی برای کنکور استرس دارم تصمیم دارم از الان در کنار درسام برای کنکور هم درس بخونم میخوام بپرسم ایا امیدی برای رفتن به دانشگاه بدون کنکور با توجه به معدلم هست و شما چه اطلاعاتی میتونید بهم بدید یا اینکه جایی رو بهم معرفی کنید تا اطلاعات بگیرم و لطفا بگین که شما چطور برای کنکور درس خوندین با این رتبه های درخشان![]()
سلام همشهری،بابا تو زرنگی آره فکر کنم بدون کنکور میشه بری،غلط نکنم غلط نمیکنم،با شرط معدل انگاری هست
دوست عزيز، سال 88 سازمان سنجش در دفترچه شماره 2 شرايطي مانند معدل كل بايد بالاي 14 باشد، سن حداكثر 24 سال و سلامت جسماني را اعلام كرد كه در اصلاحات دفترچه محدوديت سن و شرايط جسمي را حذف كرد. در دفترچه هاي شماره 1 و 2 سراسري 89 و همچنين مرحله تكميل ظرفيت شرط معدل براي ورود به دانشكده ها و آموزشكده هاي فني وابسته به آموزش و پرورش ذكر نشد.mostafa2020 نوشته شده:شنیدم دانشگاه هایی مثل شمسی پور یا رجایی معدل بالای 14 حتما باید داشته باشی
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
- mostafa2020
- کاربر متوسط

خیلی ممنونrosa_127 نوشته شده:دوست عزيز، سال 88 سازمان سنجش در دفترچه شماره 2 شرايطي مانند معدل كل بايد بالاي 14 باشد، سن حداكثر 24 سال و سلامت جسماني را اعلام كرد كه در اصلاحات دفترچه محدوديت سن و شرايط جسمي را حذف كرد. در دفترچه هاي شماره 1 و 2 سراسري 89 و همچنين مرحله تكميل ظرفيت شرط معدل براي ورود به دانشكده ها و آموزشكده هاي فني وابسته به آموزش و پرورش ذكر نشد.mostafa2020 نوشته شده:شنیدم دانشگاه هایی مثل شمسی پور یا رجایی معدل بالای 14 حتما باید داشته باشی
خوب خدا رو شکر .. انشالله که 90 هم عین 89 باشه و شرط معدل نزارن
-
f.nik
- کاربر معمولي

- محل اقامت: گیلان-لاهیجان
- تماس:
تو کتاب سیستم عامل مقسمی تقریبا آخر هر فصل یه مباحثی هست که میگه تو کنکوردولتی نیومده و فقط تو آزاد میاد. واسه منی که میخام سال دیگه کنکور سراسری بدم واقعا احتیاج به خوندن نداره
لطفا جواب بدین که من بدونم وقت بزارم واسشون یا نه
لطفا جواب بدین که من بدونم وقت بزارم واسشون یا نه
پرسپولیس سرور استقلاله
کاشکی شرط معدل میشه چون من معدلم بالاست
- mostafa2020
- کاربر متوسط

ثبت نام کنکور از سه شنبه سه اسفند یعنی پس فردا شروع میشه
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
دوستان درباره اون 24 واحد پیش طی صحبتی که با استاد عادلی نیا داشتم ایشون گفتند این ابلاغیه در سال 89 به مراکز شد که زیر معدل 14 باید 24 واحد پیش بگذرونند اما خود مرکز ها اکثرا این قاونو رو اجرا نکردند.
تو خود شمسی پور که من هستم که این قانون اجرا نشد...
راجع به کتاب های مقسمی و عادلی نیا که آخر فصل تست هارو طبقه بندی کردند که کدوم تست میاد و کوم بیشتر میاد یا نمیاد اونا به چند سال اخیر نگاه کردند و اینا رو نوشتن...
ولی خود عادلی نیام می گه این طور نیست که نخونیم اونا رو اما خوب گفتیم که اهمیت کمه و وقت زیاد نذارین
تو خود شمسی پور که من هستم که این قانون اجرا نشد...
راجع به کتاب های مقسمی و عادلی نیا که آخر فصل تست هارو طبقه بندی کردند که کدوم تست میاد و کوم بیشتر میاد یا نمیاد اونا به چند سال اخیر نگاه کردند و اینا رو نوشتن...
ولی خود عادلی نیام می گه این طور نیست که نخونیم اونا رو اما خوب گفتیم که اهمیت کمه و وقت زیاد نذارین
- mostafa2020
- کاربر متوسط

انشالله همیشه خوش خبر باشیMoh3n.Cinema نوشته شده:دوستان درباره اون 24 واحد پیش طی صحبتی که با استاد عادلی نیا داشتم ایشون گفتند این ابلاغیه در سال 89 به مراکز شد که زیر معدل 14 باید 24 واحد پیش بگذرونند اما خود مرکز ها اکثرا این قاونو رو اجرا نکردند.
سلام خسته نباشید بچه ها من یه سری کامل کتابهای پارسه رو دارم کتابارو فروردین 89 گرفتم خودم الان قبول شدم اگه کسی میخواد و لازم داره برام پیغام بزاره تا به توافق برسیم و براش بفرستم.
دوست عزیز شما در آزمون های آزمایشی پارسه هم شرکت داشتید؟ نظرتون چیه.mah943 نوشته شده:سلام خسته نباشید بچه ها من یه سری کامل کتابهای پارسه رو دارم کتابارو فروردین 89 گرفتم خودم الان قبول شدم اگه کسی میخواد و لازم داره برام پیغام بزاره تا به توافق برسیم و براش بفرستم.
اگر برف می دانست کره خاکی چقدر کثیف است هرگز هنگام فرود آمدن لباس سفید به تن نمیکرد.
کنفوسیوس
http://www.iranianshop.ir
کنفوسیوس
http://www.iranianshop.ir
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
بچه ها دفترچه اومده و خوشبختانه امسال مشکلات پارسال رو نداریم و دانشگاه شهید رجایی در نوبت های روزانه شبانه - دانشکده شریعتی - شمسی پور و دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ در تهران پذیرش خواهند داشت.
و اون واژه فرهنگیان که پارسال بالای اسم اینا نوشته شده بود امسال برداشته شده و پذیرش بین همه انجام می شه
و اون واژه فرهنگیان که پارسال بالای اسم اینا نوشته شده بود امسال برداشته شده و پذیرش بین همه انجام می شه
سلام دفترچه از کجا میشه گرفت؟
کاردانی به کارشناسی
کاردانی به کارشناسی
این دفترچه که سایت سنجش گزاشته مراکز غیرانتفایی هم در دفترچه هست؟
- Hamid_CPP
- کاربر متوسط

- محل اقامت: C:\WINDOWS\system32
http://www6.sanjesh.org/Download/zip/dk2k90.zip اینم لینک دانلود
برای به دست آوردن اطلاعات درباره مرکز آموزش عالی شهرضا روی لینک زیر کلیک کنید...
http://www.shahreza-uni.blogsky.com
http://www.shahreza-uni.blogsky.com