masoud.t نوشته شده:rosa_127 نوشته شده:eli نوشته شده: اون طراحا هم استاد دانشگاه هستند ولی یه سری عقاید خاص خودشون رو دارن که هرچقدر سوالات سخت تر باشه به جای اینکه همه با درصدهای 80-90 رتبه بیارن با درصدهای 30-40 رتبه میارن.
صحبت الهام جان رو تایید می کنم و از این بابت اطمینان داشته باشید.
پس چرا بعضی از سوالات رو این جوری طرح میکنن؟
بحث سوال سخت با سوال غیر استاندارد فرق داره.
البته تا جایی که بنده شنیدم،فرد خاصی سوالات کنکور رو طرح نمیکنه.از همه اساتید سوال میگیرن و بعد یکی اینا رو سر هم میکنه.
یه نکته دیگه هم اینکه یکی از اساتید می گفت از اساتید معروف که موسسه دارن برا این کار استفاده نمی کنن.
با سلام
دوست عزيز الان من اون كامنت كه پيمان گذاشتن كه يه نفر اينطور گفته اصلا باور نميكنم
ديگه ما گفتيم سازمان سنجش مشكل داره اما نه ديگه اينطوري كه بياد يه ديپلم سوال كنكور طراحي كنه خودشم وارد بشه تو دانشگاه تهران
شك نكنين طراح سوالات كنكور حداقل داراي مدرك ارشد حتي ديگه به ارشد ها هم نميدن سوال طراحي كنه همشون دكتر هستن و بيشترشون داراي مقالات ISI هستن
اونكه استاندارد نيست بيشتر حدس ميزنم تمام سوالات دادن به يه استاد كه طراحي كنه اونم تخصص مثلا تو يكي يا دوتا درس داره و بقيه درسها هم بلد هست ولي تخصصي نداره براي همون سوالات كنكور 1 يا 2 درس يا بيشتر مثل سيستم عامل و ساختمان و كمي هم ذخيره امسال 89 ولي مدارمنطقي استاندارد بوده پس ممكنه اون كسي كه مدار طراحي كرده كاملا به درس مسلط بوده و تخصص كافي داره تو اون درس
من يكي نمونش ميگم استاد خود من دكتر كريم پور ميتونم بگم از افرادي هست كه خداي ساختمان داده و طراحي الگوريتم هست در ايران و يك بار سوالات كنكور علمي كاربردي ايشون طراحي كرده با اون كه من ميدونم چطور استاد هست يعني از اون استادهاي عالي هست ولي خودش ميگفت 2تا سوال مشكل داشته و 3 تا يا 5 تا سوال گفت تايپيست اشتباه كرده بود اون سالي كه اين طراحي كرده سوالات رو
خوب پس مشكلات هست و بوده و خواهد بود چون طراح انسان هست و انسان جايزالخطا هست ولي خوب اگه سازمان سنجش بخواد ميتونه جلوي اين همه مشكل بگير با رد كردن سوالات از زير دست چند تا استادها مشهور مثل دكتر قدسي كه ببينه سوالات مشكل دارن يا نه بعدا بفرسته زير چاپ