پارسال قبول شدم که 1 ترمم خوندم ولی تو کاردانی بخاطر 1 درس بهمن فارغ التحصیل شدم و اون دانشگاه قبول نکرد
ای خدددددددددددددداااااااااااااااااااا
اینجا دیگه سایت باز نمیشه ! شما می تونید براش نیگاه کنید ؟peyman نوشته شده:صفر اول شماره شناسنامه نباید وارد بشهMilo نوشته شده:درسته ها همش رو عین همونا وارد می کنم !!!به هر کی هم میگم همه میگن هیمن پیغام رو میده . میشه یکی نیگاه کنه ؟
نام : امیر
نام خانوادگی : نجف زاده طهرانی
شماره شناسنامه : 0920336116
سال تول : 68
اینم شماره پرونده : 172592
![]()
![]()
![]()

milo جان من تست کردم اطلاعات برادرت رو، متاسفانه قبول نشده.Milo نوشته شده:اینجا دیگه سایت باز نمیشه ! شما می تونید براش نیگاه کنید ؟peyman نوشته شده:صفر اول شماره شناسنامه نباید وارد بشهMilo نوشته شده:درسته ها همش رو عین همونا وارد می کنم !!!به هر کی هم میگم همه میگن هیمن پیغام رو میده . میشه یکی نیگاه کنه ؟
![]()
![]()
![]()
Milo نوشته شده:درسته ها همش رو عین همونا وارد می کنم !!!به هر کی هم میگم همه میگن هیمن پیغام رو میده . میشه یکی نیگاه کنه ؟
![]()
![]()
![]()
amirshop نوشته شده:
متاسفانه قبول نشدين
ممنون دست شما درد نکنهeli نوشته شده: milo جان من تست کردم اطلاعات برادرت رو، متاسفانه قبول نشده.

آره راست میگه..من هم نفهمیدم جریانش چیه؟ramin9072 نوشته شده:بعد از این همه خوندن بعد از این همه تلاش !
6ماه ! بگزریم ! ممکنه اشتباهی رخ داده باشه ؟ کارنامه هم میشه دید ؟ تو ویژه نامه پیک سنجش هم اسامی رو میزنه ! جریانه این نیمه متمرکز ها چی هست ؟
تو رو خدا کمک !

ببین داداش منaman نوشته شده:دوستان حالا که من جهاد دانشگاهی تهران قبول شدم به نظرتون اعتبار کدوم بهتره غیر انتفاعی یا جهاد دانشگاهی
یعنی برم برا سراسری بخونم
اگه واقعا اینطوری بخوای وارد دانشگاه بشید.شما و امثال شما(که البته در جامعه ما خدا رو شکر اینجور پارتی بازی ها نشد نداره)!!مرتضی یامی نوشته شده:سلام بچه ها تورو خدا یکی جوابم رو بده
آیا اگه کنکور قبول نشیم دانشگاه می تونه ثبت نام کنه؟ یعنی این حق رو داره؟
من پارتی دارم می خوام بدونم میشه ؟
کنکور کاردانی به کاررشناسی قبول نشدم می خوام همون دانشگاه ثبت نام کنم ایا می تونن بدون در نظر گررفتن کنکور ثبت نامم کنن؟
مررسی
09359647856