هوش‌مصنوعی

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کارشناسی ارشد بپردازید

مدیر انجمن: rosa_127

آواتار کاربر
bijibuji

چند سوال در مورد مبانی منطق مرتبه اول

پست توسط bijibuji » پنج‌شنبه 18 آذر 1389, 3:33 pm

سوالاتی دارم در مورد مبانی منطق مرتبه اول (1st Order Logic) که اگر دوستان محبت کنن و جواب بدن ممنون می شم.

1- دو جمله زیر آیا با هم فرق دارن؟ اگر فرق دارن ، چه فرقی؟

تصویر

تصویر

2- ترجمه فارسی جمله زیر چیست؟

تصویر

3- ترجمه جمله فارسی:

بعضی از دانش آموزان برای هیچ کس نامه نمی نویسند، مگر دانش آموزانی که دوستشان دارند.

در منطق مرتبه اول، کدومیک از عبارات زیره:

تصویر

پوران پزوهش (مهدیه شادی) گفته گزینه اولی درسته، در حالیه که من فکر می کنم دومی درسته.

به نظر من عبارت اولی این معنا رو داره که :

بعضی دانش آموزان برای تمام آن دانش آموزانی که دوستشان دارند، نامه می نویسند.

###################################

فعلا همین سه تاست اما سوالاتم زیاد هستند. دوستان لطف کنن کمک کنن مشکلات من حل بشه، خیلی از همه تون ممنونم.
rgs poo goli tof:
یکی از دوستان کمک کنه لطفا که من لنگ موندم.
مرسی

mehdi2010_20

Re: چند سوال در مورد مبانی منطق مرتبه اول

پست توسط mehdi2010_20 » پنج‌شنبه 25 آذر 1389, 11:46 pm

با سلام.فرق دوجمله زیر توی تفاوت بین ^ و <= هست.
در معنی ^ باید هر دو لیترال صحیح باشند تا جمله درست باشد اما در <= تنها ما ادعا میکنیم که اگر جمله اول درست باشد جمله دوم درست است.
مثلا :در جمله هرکسی پرسپولیسی است لباس قرمز دارد یعنی اگه ما بخواهیم این جمله را با منطق اول بیان کنیم بین پرسپولیسی بودن و لباس قرمز باید ^ قرار بدهیم.اما در جمله هرکس لباس قرمز دارد شاید پرسپولیسی باشد تنها ما یک ادعا داریم.یعنی من ادعامیکنم هر کس لباسش قرمز است پرسپولیسی است وگرنه هیچ ادعایی ندارم.
سوال 2:ترجمه جمله :هیچ انسانی پادشاه نیست.
سوال 3:اگر دقت کنید جمله شما از نظر معنایی با جمله بالا یکی است.اما نکته اینجاست که از طرف دوم هم میشود طرف اول را نتیجه گرفت.یعنی اگر دانش اموزی به کسی نامه بنویسد پس حتما اورا دوست داردجمله ای درست است پس رابطه بین این دو لیترال دو طرفه است.
موفق باشی دوست عزیز

قفل شده