اعتراض دانشجویان پذیرفته شده که نمیتوانند تکمیل ظرفیت شرکت ک

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
siteman
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: karaj
تماس:

Re: اعتراض دانشجویان پذیرفته شده که نمیتوانند تکمیل ظرفیت شر

پست توسط siteman » چهارشنبه 11 آبان 1390, 10:04 pm

mitra_mitra نوشته شده:منم پایه ی تحصن هستم
مگه یادتون نیست
پارسال اگه انقدر جلوی مجلس نمی رفتیم که سهمیه ی فرهنگیا رو بر نمی داشتن
دانشگاه هم زیر نظر وزارت علوم نمی رفت
یکی رهبری راه بندازه
هر کی تو دانشگاه خودش بچه ها رو راه بندازه
منم بچه های ابرار رو جمع می کنم
ولی این سری باید بریم جلوی سنجش نه مجلس
موافقم ولی سنجش کجاس؟
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند

جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip

hosseinakb
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط hosseinakb » چهارشنبه 11 آبان 1390, 11:42 pm

مگه یادتون نیست
یکی رهبری راه بندازه
یکشنبه فکر می کنم زمان خوبی باشه چون شنبه بریم دانشگاه و بچه های دانشگاهو باخبرکنیم.البته هنوز فکر میکنم رو هم 10 نفرم نمیان
Die like an explode ,maybe people in other planets will see you even after your death

hosseinakb
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط hosseinakb » چهارشنبه 11 آبان 1390, 11:46 pm

siteman نوشته شده:
مگه یادتون نیست
یکی رهبری راه بندازه
موافقم ولی سنجش کجاس؟
خیابان کریم خان زند
Die like an explode ,maybe people in other planets will see you even after your death

eyc
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط eyc » پنج‌شنبه 12 آبان 1390, 3:38 am

منم موافقم بچه بریم سازمان سنجش من خودم شخصا شنبه با 2 از دوستام دارممیرم شماهم بریدچون یکشنبه کلاس دارم ضمنا مجلس ربطی نداره شایدمنظور دوستمون همون سنجشه ایمیل ریاست سنجش و روابط عمومی سنجش روهم میذارم یه ایمیل هم هرکدومتون بزنید و بگیددر صورتی که اقدام نکنید ما ازدانشگاه خودمون انصراف میدیم اینا فکر کردن اگه قبولی هارو نذارن شرکت کنند میتونن دانشجوی بیشتری جذب کنند نمیدونن با این کارشون دانشجوهایی که قبول شدن و شرایطشو ندارن برن و فقط به امید تکمیل ظرفیت بودن از دست میدن .
پست الکترونيک روابط عمومي : public-relations@sanjesh.org
تماس مستقيم با رياست سازمان : soruraddin@sanjesh.org
تلفن هاي مستقيم روابط عمومي- تهران : 9 الي 88923595 - (021)
مرکز تلفن ساختمان تهران : 3 الي 88923950 - (021)
تماس حضوری
آدرس : تهران ، ابتدای پل کریمخان زند ، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی ، پلاک 204 ، سازمان سنجش آموزش کشور

hosseinakb
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط hosseinakb » پنج‌شنبه 12 آبان 1390, 12:00 pm

eyc نوشته شده:منم موافقم بچه بریم سازمان سنجش من خودم شخصا شنبه با 2 از دوستام دارممیرم شماهم بریدچون یکشنبه کلاس دارم ضمنا مجلس ربطی نداره شایدمنظور دوستمون همون سنجشه ایمیل ریاست سنجش و روابط عمومی سنجش روهم میذارم یه ایمیل هم هرکدومتون بزنید و بگیددر صورتی که اقدام نکنید ما ازدانشگاه خودمون انصراف میدیم اینا فکر کردن اگه قبولی هارو نذارن شرکت کنند میتونن دانشجوی بیشتری جذب کنند نمیدونن با این کارشون دانشجوهایی که قبول شدن و شرایطشو ندارن برن و فقط به امید تکمیل ظرفیت بودن از دست میدن .
پست الکترونيک روابط عمومي : public-relations@sanjesh.org
تماس مستقيم با رياست سازمان : soruraddin@sanjesh.org
تلفن هاي مستقيم روابط عمومي- تهران : 9 الي 88923595 - (021)
مرکز تلفن ساختمان تهران : 3 الي 88923950 - (021)
تماس حضوری
آدرس : تهران ، ابتدای پل کریمخان زند ، بین خیابان های استاد نجات الهی (ویلا) و سپهبد قرنی ، پلاک 204 ، سازمان سنجش آموزش کشور
واقعا ممنون از اطلاعات!!!من که یه نامه ی 20 خطی نوشتم شما هام بزنید شایدتا شنبه خودشون عوض کنن قانون رو..
اتفاقا بد نیست یه گروه شنبه یه گروه یکشنبه ولی اگر قراره که بریم باید مشکلای همه رو بگیم نه فقط خودمون!!!!!یه ساعت مشخص بگید تو این دو روز همه باهم بریم rgs rgs bale

آواتار کاربر
bahar62
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: تهران

پست توسط bahar62 » پنج‌شنبه 12 آبان 1390, 6:45 pm

سلام یکشنبه منم می آم
فقط یک چیزی رو باید بدونید در صورتی که بیش از سه نفر باشید پلیس می آد همتون رو جمع می کنه از خیابونهای اطراف دوربین دارن سر یک ساعت مشخص تک تک بریم
واسه یکشنبه منم هستم
مسئولین تاپیک های مختلف
لطفا ظرف امروز و فردا به تمام دوستانی که در تاپیک های مختلف هستند و قصد اعتراض دارن راهنمایی کنید که بیان اینجا و با بقیه هماهنگ بشن
مرسی

siteman
كاربر عالي
كاربر عالي
تماس:

پست توسط siteman » پنج‌شنبه 12 آبان 1390, 6:47 pm

bahar62 نوشته شده:سلام یکشنبه منم می آم
فقط یک چیزی رو باید بدونید در صورتی که بیش از سه نفر باشید پلیس می آد همتون رو جمع می کنه از خیابونهای اطراف دوربین دارن سر یک ساعت مشخص تک تک بریم
واسه یکشنبه منم هستم
مسئولین تاپیک های مختلف
لطفا ظرف امروز و فردا به تمام دوستانی که در تاپیک های مختلف هستند و قصد اعتراض دارن راهنمایی کنید که بیان اینجا و با بقیه هماهنگ بشن
مرسی
سلام منم یکشنبه میام bale bale
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند

جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip

آواتار کاربر
bahar62
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: تهران

پست توسط bahar62 » پنج‌شنبه 12 آبان 1390, 7:05 pm

دوستانی که اعتراض دارند
لطفا همگی به ایمیلی که دوستمون لطف کرد و توی تاپیک گذاشته ایمیل بزنن
این متن ایمیلی که من زدم لطفا عین همین رو نفرستید فقط گذاشتم تا بتونید الهام بگیرید dan
حالم بد بود نمی دونم خوبه یا نه به بزرگی خودتون ببخشید
مدیریت محترم سازمان سنجش

با سلام

احتراما بدینوسیله از شما مقام محترم خواستار تجدید نظر در رابطه با نوع تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ناپیوسته را داشته و تقاضا مندم که جهت دانشجویانی که قبول شده اما به هر علتی من جمله دوری مسیر امکان ادامه تحصیل در این دوره را نداشته و منتظر تکمیل ظرفیت بوده اند ، نیز امکاناتی را فراهم آورید . قابل ذکر است که نیمی از دانشجویان مذکور به علت عدم اتمام دروس خود تا پایان شهریور ماه مجبور به انتخاب مراکزی که در نیمه دوم پذیرش داشته اند که تعدادشان به اندازه انگشتان یک دست نیز نمی رسد ، شده و امید به تکمیل ظرفیت داشته تا بلکه با وجود داشتن رتبه های بسیار عالی به مراکزی که مد نظر خودشان بوده است بروند که متاسفانه با این اقدام حیرت انگیز سازمان سنجش عزیز امیدها به نا امیدی بدل شده و باعث اندوه و نگرانی های بسیاری جهت آن دسته از دانشجویان و خانواده های آنان گردیده است . ضمنا جا دارد که این نکته را خاطر نشان کنم که شاید بهتر بود از ورود سیل آسای دانشجویان شهرستانی که با دلیل و بی دلیل جهت ادامه تحصیل به تهران هجوم می آورند، امکاناتی جهت خود دانشجویان تهرانی که بعضا رتبه های خوبی خصوصا در کنکور امسال داشته و به دلیل تکمیل ظرفیت قادر به ادامه تحصیل نبوده اند ، قائل شوید

امیدوارم که این نامه و نامه های مشابه حداقل از سوی یک مقام مسئول خوانده شود .

در زمانی که مردم نمی توانند حق خود را از ظالم بستانند فقط خدا است که قادر است ، او را بر سر جایش بنشاند

کم نبوده اند از این گروه(در تاریخ حتما خوانده اید

شما را به همان خدا می سپارم

eyc
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط eyc » جمعه 13 آبان 1390, 3:33 am

سلام من یکشنبه ساعت 9 صبح در سازمان سنجش هستم هرکس خواست بیادمن از کرج میام ضمنا پلیس هم به این چیزا کارنداره مگه میخواهیم جرم سیاسی انجام بدیم که بخواد گیربده ما اعتراض داریم بابت درس و کنکور همین که صددرصد جواب هم میده راستی بچه ها من رتبه 2600 شدم در یکی از موسسات عالی که تقریبا رتبه های بالا رومیگیره امروز تو دانشگاه یه نفر با رتبه 27000 اومد ثبت نام کرد و همون لحظه هم بهش پرینت انتخاب واحد دادن و بهش گفتن برو سر کلاس الان هم تو کلاس ما و در کنار ما میشینه خودتون قضاوت کنید

eyc
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط eyc » جمعه 13 آبان 1390, 7:14 am

با عرض سلام خدمت دوستان عزیزانی که مانند من و دیگر دوستان مشکل تکمیل ظرفیت دارند به هردلیل که قبلا در موسسه دیگری پذیرفته شده اند اما هم اکنون به دلیل اقدام بیهوده و اشتباه سازمان سنجش امکان این را ندارند که در مرحله تکمیل ظرفیت ثبت نام شرکت کنند در مبحث (اعتراض دانشجویانی که نمی توانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند) انجمن بچه کنکوری! کارشناسی، مراجعه کرده و اعتراض و مباحث خود را در انجابیان کنید و از گفتن مباحث و اعتراض دراین مورد در تاپیک های دیگر خوداری کنید تا بتوانیم هماهنگی لازم را با دیگر دوستان در این مورد داشته باشیم

adi

پست توسط adi » جمعه 13 آبان 1390, 6:36 pm

سلام .منم دانشگاه ساوه قبول شدم می خواستم تکمیل ظرفیت شرکت کنم حالا نمیشه؟

آواتار کاربر
reza_1724
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: پشت اون دریا که سهراب سپهری گفت

پست توسط reza_1724 » شنبه 14 آبان 1390, 6:55 pm

سلام.من1ی که موندم بخدا تو کار این مسوءلین محترم مملکتمون.آخه یعنی چی؟1جا نوشته بود این کارو کردن که دیگه کسی الکی انتخاب رشته نکنه و راه دور بزنه و نره، خوب اگه واقعا این سیاستتونه چرا دفترچه های انتخاب رشتتون 50 تا الویت داره خوب محدودش کنید که هر کس شهر های اطراف خودشو بزنه.من از غرب کشور قبول شدم1ی از اولویت های آخرم که1ی از شهر های پر هزینه شمالیه خوب نرفتم، چون نمیتونستم به هر دلیل، اصلا حال نکردم برم به امید تکمیل ظرفیت موندم حالا آقایون شب بد خوابیدن صبح بلند شدن قانون جدید تصویب کردن واسم.واقعا وضعمون تاءسف داره.khk: ger
منم با اعتراض بچه ها کاملا موافقم و هر کاری از دستم بیاد انجام میدم واسه اصلاح این بخشنامه مزخرف.
صبر کن سهراب....
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی روی زمین بیزارم....

hosseinakb
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط hosseinakb » شنبه 14 آبان 1390, 10:26 pm

siteman نوشته شده:
bahar62 نوشته شده:سلام یکشنبه منم می آم
واسه یکشنبه منم هستم
مسئولین تاپیک های مختلف
مرسی
سلام منم یکشنبه میام bale bale
من هنوز هنگم!!!موندم این مسولین رنجش چی میخوان بگن؟؟؟امیدوارم تک تک این عزیزان از خدا بی خبریک روز خوش تو زندگیشون نداشته باشن.فقط میخوام فردا سنجش یکی جوابمو نده بادندونام به 3000 قسمت مساوی تقسیمش می کنم.شورشو در آوردن...عجب غلطی کردم اومدم فنی gld gld nar:

mohammadkimiya
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط mohammadkimiya » یک‌شنبه 15 آبان 1390, 2:55 am

ger: ger: looc ger ger ger ger ger یعنی ما گناه کردیم که جایی قبول شدیم و نرفتیم؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadkimiya
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط mohammadkimiya » یک‌شنبه 15 آبان 1390, 2:56 am

دلم واسه خودمون میسوزه....الهی اونی که این قانون رو گذاشت خیر نبینه

ger ger ger ger ger ger ger ger

قفل شده