دعوت از دوستان که برای کنکور 91 می خواهند بخوانند
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: دعوت از دوستان که برای کنکور 91 می خواهند بخوانند
بابا یکی کمکم کنه من مدرکمو بهمن می گیرم .اگه یه دانشگاه خوب قبول بشم جامو نگه می دارن . تو رو خدا جواب بدین من دارم میمیرم......
نه خیر دانشگاههای دولتی رزرو ندارنjavate نوشته شده:بابا یکی کمکم کنه من مدرکمو بهمن می گیرم .اگه یه دانشگاه خوب قبول بشم جامو نگه می دارن . تو رو خدا جواب بدین من دارم میمیرم......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دانشگاه آزاد ولی داره سطح پاییناشون
فنی 2 تبریز-> ucna -> ؟
دانشگاه مجازی شیراز رتبه خاصی نمیخواد و با هر رتبه ای قبول میشیدely_d نوشته شده:مرسی دوستان
بچه ها کسی در مورد دانشگاه های مجازی که شیراز میگیره اطاعی داره باید رتبه مون بالا باشه که قبول بشیم کلاس هاش چطوریه من الان مشهد زندگی میکنم اگه اونجا قبول شم چند بار باید اونجا حضور داشته باشم
یه سوال دیگه علاوه بر اندیشه باید معارفم بخونیم چون من دیدم از معارف هم سوال البته در حد محدود سوال میدن
مرسی
فنی 2 تبریز-> ucna -> ؟
سلام
برای کنکور ریاضی 10 درصد خوبه یا باید بیشتر بزنم
آخه هرچی تست ها و کنکور آزمایشی میدم ریاضی متغیر 10 تا 15 هست
به نظرتون باید تلاشم رو برای ریاضی بیشتر کنم؟
بیشتر بچه ها خالی میزارن اگه اینقد بزنید عالی هست براتونماتینا نوشته شده:سلام
آخه هرچی تست ها و کنکور آزمایشی میدم ریاضی متغیر 10 تا 15 هست![]()
-
amirhoseinmahdi
- کاربر معمولي

سلام به همه دوستان .... بعد از یک ماه و پاس کردن 22 واحد دانشگاه میخوام بشینم درس بخونم ..... با اجازتون
یک سوال : این داستان ادغام کردن سراسری و آزاد چیه ؟؟؟ فقط مکان و زمان رو ادغام کردن یا سوالات هم ادغام شده ؟؟؟؟ سطح سوالات آزاد و سراسری زمین تا آسمون فرق داره .... اینا میخوان چی کار کنن ؟؟؟؟ کسی خبر داره ؟؟؟؟
با تشکر در پناه حق
یک سوال : این داستان ادغام کردن سراسری و آزاد چیه ؟؟؟ فقط مکان و زمان رو ادغام کردن یا سوالات هم ادغام شده ؟؟؟؟ سطح سوالات آزاد و سراسری زمین تا آسمون فرق داره .... اینا میخوان چی کار کنن ؟؟؟؟ کسی خبر داره ؟؟؟؟
با تشکر در پناه حق
خدا رو شکرت .............
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
همه چیز ادغام شده و یکی شده...سلام به همه دوستان .... بعد از یک ماه و پاس کردن 22 واحد دانشگاه میخوام بشینم درس بخونم ..... با اجازتون
با تشکر در پناه حق
احتمالا در سطح سراسری خواهد بود...
البته سراسری سبک خاصی رو دنبال نمی کنه...
سوال مزخرف - سوال خیلی آسون - سوال اشتباه - سوال بی جواب
همه چی توش یافت می شه
اگر در کنکور 10 بزنی معادل 30% برنامه نویسی زدی...خیلی خوبهسلام
اما کنکور معمولا بسیار سخت تره
نزدی هم عیب نداره
اما اگه قوی هستی بخون و بزن
کمکت می کنه
- majidbabaei
- کاربر ساده

- محل اقامت: تهران
- تماس:
ممنون از اینکه به سوالم پاسخ دادید اقا محسنMoh3n.Cinema نوشته شده:میبخشید شاید سوالم تکراری باشه اما به بزرگی خودتون ببخشید !
من میخوام توی آزمون کاردانی به کارشناسی شرکت کنم اما شاید تا بهمن 91 فارغ التحصیل بشم میخواستم بدونم اگه بعد کنکور انتخاب شهر کنم و قبول شم اما نرم ثبت نام کنم مشکلی پیش میاد . منظورم دانشگاه های آزاد ، دولتی و غیر انتفاعی هست هر کدوم شرایتشون چی هست لطفا اگه کسی اطلاعی داره اینجا مطرح کنه چون ثبت نام تا فردا بیشتر مهلت نداره ، من بی صبرانه منتظر جواب دوستان هستم
فقط دولتی اونم روزانه نری محرومیت داره بقیه اش مشکلی نداره...
ولی خوب شما می تونی اونایی که بهمن پذیرش دارندو انتخاب کنی که مشکلی پیش نیاد..
اقا محسن الان ثبت نام کردم و تاریخ فارغ التحصیل و زدم 91/06 اما شاید تا اون موقع فارغ التحصیل نشم و بیفته 91/11 میخواستم ببینم این مورد مشکل داره یعنی اگه آزاد یا غیرانتفاعی قبول شم مشکلی پیش نمیاد و میتونم حداکثر تا 91/11 برم برای ثبت نام ؟
بچه ها برا دانشگاه غیر انتفاعی مشهد یکی خیام یکیم سجاد رتبم باید چند بشه؟
اصلا بهترین غیر انتفاعی مشهد کدومه؟
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
از نظر رتبه و سطح سجاد بالاتره اخرین رتبه شم حدود 2500-3000 هستبچه ها برا دانشگاه غیر انتفاعی مشهد یکی خیام یکیم سجاد رتبم باید چند بشه؟
خیام بالاتره
ولی بچه های که پارسال رفتن تحقیق می گفتن خیام بهتر شده
باید خودت بری تحقیقات به عمل بیاری
اما سجاد زودتر پر می شه
تو اگه بهمن تموم می کنی باید انتخاب شهرتو بهمن هارو بزنی که مشکلی پیش نمیادممنون از اینکه به سوالم پاسخ دادید اقا محسن !
اقا محسن الان ثبت نام کردم و تاریخ فارغ التحصیل و زدم 91/06 اما شاید تا اون موقع فارغ التحصیل نشم و بیفته 91/11 میخواستم ببینم این مورد مشکل داره یعنی اگه آزاد یا غیرانتفاعی قبول شم مشکلی پیش نمیاد و میتونم حداکثر تا 91/11 برم برای ثبت نام ؟
چون دولتی ها و غیر انتفاعی های که مرخصی نمی دن شاید آزاد بده
کتاب برنامه نویسی کامپیوتر مهندس عادلی نیا
سلام بچه ها خسته نباشید
یه سوالی داشتم من تازه از امروز دارم شروع میکنم برای خوندن که البته این اصن مهم نیست
فقط میخواستم بگم که من کتابام به خصوص همین کتاب مهندس عادلی نیا رو از زمانی که برادرم کنکور کاردانی به کارشناسی داد تو سال 87 دارم - آخه ما رسم داریم
- , میخواستم بدونم کتابا تغییر خاصی کرده یا نه !؟کتابی که من دارم 320 صفحه ست
باز مزاحمتون میشم حالا مچکرم
پ.ن: فقط اگه میشه زودتر بگید که اگه عوض شده یه فکری بکنم :ی
یه سوالی داشتم من تازه از امروز دارم شروع میکنم برای خوندن که البته این اصن مهم نیست
فقط میخواستم بگم که من کتابام به خصوص همین کتاب مهندس عادلی نیا رو از زمانی که برادرم کنکور کاردانی به کارشناسی داد تو سال 87 دارم - آخه ما رسم داریم
باز مزاحمتون میشم حالا مچکرم
Re: کتاب برنامه نویسی کامپیوتر مهندس عادلی نیا
معمولآ محتوا عوض نمیشه چون سرفصل تغیری نکردهGolbargy نوشته شده:سلام بچه ها خسته نباشید
یه سوالی داشتم من تازه از امروز دارم شروع میکنم برای خوندن که البته این اصن مهم نیست![]()
فقط میخواستم بگم که من کتابام به خصوص همین کتاب مهندس عادلی نیا رو از زمانی که برادرم کنکور کاردانی به کارشناسی داد تو سال 87 دارم - آخه ما رسم داریم- , میخواستم بدونم کتابا تغییر خاصی کرده یا نه !؟کتابی که من دارم 320 صفحه ست
باز مزاحمتون میشم حالا مچکرم![]()
فنی 2 تبریز-> ucna -> ؟
-
amirhoseinmahdi
- کاربر معمولي

سلام دوستان .....
یه سوال : میخواستم بدونم برای فرهنگ و هعارف اسلامی منبع کنکور کدام یک از این دو هست ؟؟؟
1 . اندیشه اسلامی 1 ویراست دوم مال انتشارات نهاد رهبریه
2 . معارف اسلامی 1
یه سوال : میخواستم بدونم برای فرهنگ و هعارف اسلامی منبع کنکور کدام یک از این دو هست ؟؟؟
2 . معارف اسلامی 1
-
amirhoseinmahdi
- کاربر معمولي

سلام دوستان .....
2 . معارف اسلامی 1
2 . معارف اسلامی 1
سلام من تقریبا کتابارو تموم کردم البته هنوز تست نزدم ولی حالا یه مشکل ذهنم رو درگیر کرده چطور کتابارو مرور کنم و البته تست بزنم مثلا اگه بخوام هرکتابی رو یه هفته ای بخونم خب با توجه به وقت محدود دیگه امکان دوره اش رو ندارم می ترسم این کتابی که این هفته می خونم تا وقت کتکور یه سری از جزئیاتش از یادم بره(چون فقط همین هفته می خونمش و دیگه بایگانی اش می کنم) اگه صفحات همه کتابارو تقسیم بندی کنم و هرروزهمه کتابا رو تا صفحات معینی بخونم احساس می کنم وقت تست زدن رو ندارم(آخه من نمی تونم مثلا یه فصل رو با نیم ساعت مرور کنم باید حتما دو سه ساعت بخونمش اونم نکته به نکته و خیلی ریز و دقیق با اینکه قبلا هم خوندمش) واقعا مستاصل موندم خواهشا هرکی می تونه راهنماییم کنه