بیا تو انرژی مثبت بگیر

بحث در مورد مسائل روانشناسی
قفل شده
hosein
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: تهران
تماس:

پست توسط hosein » پنج‌شنبه 20 دی 1386, 4:19 pm

دوست عزیز، آقا عماد، صحبت از علم کردی، اگه کمی درباره فیزیک کوانتوم و تاثیراتی که انرزِی مثبت و تفکر مثبت در تحقق یافتن یک پدیده داره مطالعاتی داشته باشی میبینی که علم هم این مسئله رو ثابت کرده.
حرف شما که میگی باید تلاش کرد کاملا" درسته و متین، ولی 2 نفر رو در نظر بگیر که به اندازه هم تلاش کردن. یکی امیدوار امیدوار و دارای انرژی مثبت و یکی دیگه نشسته همش میگه اگه من قبول نشم، اگه نشه، اگه از امتحان جا بمونم و هزار تا فکر منفی دیگه که باعث میشه انرژی منفی از خودش ساتع کنه.
میتونی یک نگاهی هم به فیلم The Secret بندازی ببینی متخصصین فیزیک کوانتوم در این باره چی میگن.

بازم میگم همتون قبولین.

آواتار کاربر
nazi111
همکار قدیمی
همکار قدیمی

پست توسط nazi111 » پنج‌شنبه 20 دی 1386, 5:45 pm

وای ی ی ی ی چقدر عالی

مرسی از دوستای گلم که بهم کمک می کنید.نمی دونید چه قدر روحیه می دین.

یه عالمه دعاهای خوب تقدیم به شما.دوستون دارم.نازیلا :P همه قبولیمممممممم:wink:
آخرین ویرایش توسط nazi111 در جمعه 16 فروردین 1387, 12:59 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

آواتار کاربر
Evil Boy
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط Evil Boy » پنج‌شنبه 20 دی 1386, 6:56 pm

شما اینهمه انرژی مثبت رو کجا نگه داشته بودید. :shock: اینم از من. :wink:

اگر اعتماد به نفس نداشته باشید در مسابقه زندگی دو بار می بازید.اعتماد به نفس باعث می شود که حتی پیش از آغاز مسابقه پیروز شوید [مارکوس گریوی]

نشاط به قدرت برق می ماند.نمی دانیم چیست؟ولی نیروی آن می تواند اتاق را روشن کند. [ری چارلز]

کسی که بر تخیل خود حاکم باشد,بر همه چیز حاکم خواهد بود. [رابرت تاونزند]

اگر تنهای تنها شوم باز هم خدا هست.

قبولم.قبولی.قبوله!(اینم از تاثیر زیاد خوندن ادبیات :lol: )
.: هرکی به خودش کمک کنه,خدا هم کمکش میکنه :.

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تبريز شهر اولين ها

پست توسط kanan » پنج‌شنبه 20 دی 1386, 7:04 pm

با سلام
دوستان حالا هم چیزی الان یادم اومد
یه ضرب المثل ترکی هم هستش که در مورد همین روحیه و انرژی هستش معنی اون تقریبا این میشه
با گفتن اون چیز ،میبینی به واقعیت رسید
یدونم اگه وقت کردین ساعت 19:30 به کانال 3 یه سریال به نام کلید اسرار که محصول کشور ترکیه هست نگاه کنین هر روز میده
ببینین چه چیزهایی که میشه در دنیای ماوراء طبیعه پس اینو بدونید اگه خودتون بگید قبول میشم و اگه خدا بخواد قبولید(اما اگه لااقل لای یه کتاب باز کنید :wink: :lol:)

آواتار کاربر
nazi111
همکار قدیمی
همکار قدیمی

پست توسط nazi111 » پنج‌شنبه 20 دی 1386, 8:24 pm

بهترین موقع برای تربیت اراده ، ایام جوانی است

دوستان من مثبت فکر کنید و بدانید جدیت و پشتکار تنها مقصد را نزدیک می کند.

دوستون دارم.نازیلا :P

قبولییییییییییییییممممممممم :lol:

hosein
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط hosein » پنج‌شنبه 20 دی 1386, 9:51 pm

عجب موج مثبتی راه افتاده توی سایت، کجاست مهندس پیمان بیاد ببینه،

شاعر میگه:

این جهان کوه است و فعل ما ندا - سوی ما آید ندا ها را صدا

اگه بگی اه دوبار پژواک صدات میگه اه، اگه بگی به دوباره میگه به. پس بگو قبولی تا بازگشت این صدا ها (نتیجه رو میگم) رو بشنوی. :lol: البته درستونم بخونین مهندسین محترم.

آواتار کاربر
honeyeh
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط honeyeh » جمعه 21 دی 1386, 12:04 am

سلام .به به عجب موجیییییییییییییییییییی منم کم کم دارم امیدوار میشم :lol:
حالا اجازه هست منم برم بالای منبر البته اجازه بدبد ندید دیگه میگم :lol:
با اجازه ..............
گر بیندیشی که می توانی بی تردید خواهی توانست
ذهن تو خود واقعی توست
وجود حقیقی ات.
فرصت های بی نهایتی در دنیاست
در همه چیز در درون و برون هر کس
که به شتاب در گذر است
پس تو هم بشتاب
در طبیعت و در خویشتن
از آن ها بهره جوی
که فرصت ها
همان معجزات اند.
------------------------------------------------------------------------------
نیرویی از آن توست باور نکردنی
و توانایی به کارهایی که تصورشان هم مشکل است
تنها مانع دیوار بلند ذهن توست
پس به ناتوان بودن میندیش
باور کن که می توانیییییییییییییییییییییییییی

تقدیم به همه آقا مهندسا و خانم مهندسای گل :oops:
ایشالا که همتون قبولید :lol:

آواتار کاربر
nazi111
همکار قدیمی
همکار قدیمی

پست توسط nazi111 » جمعه 21 دی 1386, 9:29 am

هر که مثبت فکر کرد و کوشا باشد به آنچه سزاوار است می رسد :lol:

یادتون نره روزی چند بار قبولیممممممممممممممم :D

یه عالمه موج مثبت تقدیم به همه. دوستون دارم نازیلا :D

آواتار کاربر
nazi111
همکار قدیمی
همکار قدیمی

پست توسط nazi111 » جمعه 21 دی 1386, 11:47 am

فکر مثبت آدمی را به نیکویی و نیکو کاری وا می دارد

:wink: نازیلا

قبولیمممممممممممممممممممممممممممممم :lol:

emad_23
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط emad_23 » جمعه 21 دی 1386, 11:49 am

hosein نوشته شده:دوست عزیز، آقا عماد، صحبت از علم کردی، اگه کمی درباره فیزیک کوانتوم و تاثیراتی که انرزِی مثبت و تفکر مثبت در تحقق یافتن یک پدیده داره مطالعاتی داشته باشی میبینی که علم هم این مسئله رو ثابت کرده.
حرف شما که میگی باید تلاش کرد کاملا" درسته و متین، ولی 2 نفر رو در نظر بگیر که به اندازه هم تلاش کردن. یکی امیدوار امیدوار و دارای انرژی مثبت و یکی دیگه نشسته همش میگه اگه من قبول نشم، اگه نشه، اگه از امتحان جا بمونم و هزار تا فکر منفی دیگه که باعث میشه انرژی منفی از خودش ساتع کنه.
میتونی یک نگاهی هم به فیلم The Secret بندازی ببینی متخصصین فیزیک کوانتوم در این باره چی میگن.

بازم میگم همتون قبولین.
این انرژی مثبت واقعیت نداره آخه چطوری می شه ا بشینیم یه جا فکر کنیم و بعد همه چی خودش پیش بره همون قضیه هر که دانا بود توانا بود یعنی خواستن توانستنه اگه این طوری بود ما دیگه نیاز نبود هیچ کاری انجام بدیم . ما حتی اگه بدونیم چی درسته چی غلط تا تلاش نکنیم نمی تونیم به اهدافمون برسیم دانایی توانایی نیست یا خواستن توانستن . و اینکه مباحث فیزیک کوانتوم کلا مشخصه چیزی در مورد انرژی درونی بدن انسان گفته یا اثبات نشده چون ما نیرویی نداریم که بخوایم ازش استفاده کنیم ما یه وجود ضعیف و ناتوانیم. این مسخرس که ما بخوایم یه کاری انجام بشه و انجام بشه این امکان نداره خنده داره. ولی اینکه عواملی مثل استرس اضطراب بیش از اندازه و غیر طبیعی عدم اعتماد بنفس کارایی آدم رو می یاره پایین کاملا درست و علمیه .

اگه قرار به یه فیلم استناد کنید این فقط می تونه بر اساس حدسیات ساخته شده باشه فیلم که نمی تونه منبع علی باشه. رسیدن به نتایج علمی کار متخصصین اون امر نه یه فیلم ساز ما فیلمای تخیلیه زیادی دیدیم اینا نمی تونه مدرک باشه.

اگه ما حرفی می زنیم یا رفتاری می کنیم باید بر اساس علم اصول منطق عقل و اخلاق باشه و گرنه ارزشی نداره.

من تعجب می کنم شما چطور با چند تا کلمه خودتون رو بازی می دین حداقل یکم مطالعه کنین تویه کجای دنیا شده یه نفر فقط با خواستن به اهدافش برسه. و در پایان لطف کنید اگر چیزی در مورد این انرژی مثبت میدونین که ما نمی دونیم دقیقا شرح بدین که از نظر علمی ماهیتش چیه و چطوری می شه ازش استفاده کرد این که فقط می گین هست که عنوان کردن صورت مسئله ست لطف کنین با دلیل حرف بزنین تا ما هم استفاده کنیم.

آواتار کاربر
hamed_karshenasi
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط hamed_karshenasi » جمعه 21 دی 1386, 11:54 am

سلام دوستان عزیز
ممنواز شما ها که اینقدر پر انرژی هستید،من خودم کنکور خیلی خوب دادم ولی از بس به خودم انرزی منفی دادم انگار نه انگار همش فکر میکنم قبول نمی شم ،ولی بعد از دیدن این تایپک با خودم تصمیم میگیرم که به خودم انرژی مثبت بدم که به قول همه معجزه میکنه
الهی به امید
تو

آواتار کاربر
nazi111
همکار قدیمی
همکار قدیمی

پست توسط nazi111 » جمعه 21 دی 1386, 11:55 am

آقا عماد شما مثل اینکه بدون اینکه مطالعه کنی پیام های ما رو مطلب می نویسی

مگه ما میگیم همینطور بشینیم و فکر کنیم کار واسه خودش انجام می شه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

نه شما اول خوب مطالعه کن بعدش مقابله کن :wink:

آواتار کاربر
nazi111
همکار قدیمی
همکار قدیمی

پست توسط nazi111 » جمعه 21 دی 1386, 11:56 am

hamed_karshenasi نوشته شده:سلام دوستان عزیز
ممنواز شما ها که اینقدر پر انرژی هستید،من خودم کنکور خیلی خوب دادم ولی از بس به خودم انرزی منفی دادم انگار نه انگار همش فکر میکنم قبول نمی شم ،ولی بعد از دیدن این تایپک با خودم تصمیم میگیرم که به خودم انرژی مثبت بدم که به قول همه معجزه میکنه
الهی به امید
تو

قبولیییییییییمممممممم آقا حامد :wink:

hosein
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط hosein » جمعه 21 دی 1386, 12:19 pm

آيا تا به حال به اين موضوع فكر كرده ايد كه اين خود ما هستيم كه از طريق بسياري از اعمالي كه انجام مي دهيم يا انديشه هايي كه مي كنيم و حرف هايي كه بر زبان مي آوريم ، مجازاتها و تنبيهات خود را تعيين و مشخص مي كنيم. يعني اگر تفكرات و انديشه هاي ما مثبت باشند ما انرژي مثبت موجود در پيرامونمان را به خود جذب مي كنيم و اگر تفكرات و انديشه اي ما منفي باشند ، به تناسب انرژي منفي موجود در ژيرامونمان را جذب مي كنيم.راستي انرژي مثبت چيست؟
انرژي مثبت اساساً همان چيزي است كه در ذهن خود تصوري درست از آن داريم؛ يعني همان نور- خوبي - محبت- عشق- انفاق- صبر-احسان به همنوع - اميدواري و...
و به همان اندازه انرژي منفي همان چيزي است كه در ذهن خود تصويري درست از آن نداريم؛ تاريكي و ظلمت ونفرت(كه مهمترين سلاح براي شيطان به شمار مي رود) بد جنسي ،شرارت، رذالت ،بي صبري، خود خواهي ،تعصب، نا اميدي و ياس و اندوه .
اين دو انرژي مثبت و منفي در مخالفت از همديگر فعاليت مي كنند و ضد يكديگر و زماني ما بتوانيم اين انرژي ها را در درونمان،آرام سازيم و بر آنها تسلط يابيم بي درنگ خدمتگذار ما مي شوند. هر چيز مثبت ، مثبت خود را جذب مي كند و هر چيز منفي ، منفي خود را . نور در جستجوي نور است و ظلمت شيفته ظلمت پس چنانچه ما كاملاً مثبت يا كاملاً منفي بشويم كم كم به سراغ اشخاصی مي رويم و جذب مي شويم كه مانند خود ما هستند. اما نبايد فراموش كرد كه ما خود مثبت و يا منفي را انتخاب مي كنيم . صرفاً با تفكر انديشه هاي مثبت و بيان مطالب خوب و مثبت قادر مي شويم انرژي مثبت را به خود جذب كنيم . زيرا انسان با بيان مطالبي ، قادر است ميدان انرژي اطراف بدنش را تحت تأثير قرار دهد . زيرا قدرتي عظيم در افكار و انديشه هاي ما نهفته است و اين خود ما هستيم كه محيط اطرافمان را با افكاري كه در ذهن داريم ، مي آفرينيم .
روح قدرتي عظيم براي كنترل ذهن دارد و ذهن نيز بر جسم تسلط دارد و زمانيكه ذهن و فكر ما منفي باشد ، انرژي منفي اطراف را جذب كرده و باعث ضعف تدريجي سيستم دفاعي بدن شده و كالبد فيزيكي ياراي مقاومت و مصونيت از بيماريها و امراض را ندارد و اين زماني پيش از پيش صادق است كه افكار ما (منفي) بر حول محور وجود خودمان بچرخد و به نيازها و مشكلات ديگران اهميتي ندهد . حال آنكه اگر به فكر خدمت به ديگران باشد مي تواند امراض خود را شفا دهد . با پرورش نيروي ايمان كه مانند كشت گياهان است و داشتن اين تصور كه اگر خوبي كنيم ، خوبي دريافت مي كنيم و اگر بدي كنيم ، بدي دريافت مي كنيم و اينكه با داشتن تفكر مثبت و بيان جملات و واژه هايي هر چند ساده كه قادرند يكي از دو نوع انرژي مثبت و يا منفي را جذب كنند ، باورمان نمي شود كه اين خود ما هستيم كه مي توانيم راهرويي پيچ در پيچ از نااميدي و اندوه خود بيافزاييم . به همان اندازه ما مي توانيم جاده اي عريض و پهن و دلپذير از تحقق يافتن تمام آرزوها و اميدهايمان و سعادت و نيكبختي مان ، پديد بياوريم.
حقيقت اين است كه انديشه هاي ما ، از قدرتي خارق العاده برخوردارند.

بر گرفته از : در آغوش نور « بتی جین ایدی » - زهره كوليوند

hosein
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط hosein » جمعه 21 دی 1386, 12:23 pm

كسي كه داراي عزمي راسخ است ،جهان را مطابق ميل خويش عوض مي كند.
گوته

الماس را جز در قعر زمين نمي توان يافت و حقايق را جز در اعماق فكر نمي توان كشف كرد.
ويكتور هوگو

قفل شده