درمورد دوره فراگیر پیام نور
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
- NEGAHEFARDA
- کاربر ساده

- محل اقامت: توبرگه های روزگار
درمورد دوره فراگیر پیام نور
با سلام دوستان عزیز .
چنتا سوال دارم خوشحال میشم کسای باشن که جواب بدن :
1) مدرکش اعتبار داره ؟
2) کسای که کاردانی رو تموم کردن : ( در مرحله معادل سازی دروس ) چه جوریاست : چند واحد برامون میبرن ؟
3) شهریش جه جوریه ؟
4) ثبت نامش چه جوری ؟؟
آیا این جمله صحت داره :
دانجشجویان فراگیر علاوه براین که دارن دوره ی فراگیر ( رشون ) رو میگیرن میتونن تو دانشگاهای دیگه ای هم مشغول به تحصیل باشند ؟
به هر حال از همین حالا : از دوستان دیگه ای که سوال می پرسند و اونای که جواب میدن
کمال تشکر وقدردانی رو دارم .
تا بد بدرود .
چنتا سوال دارم خوشحال میشم کسای باشن که جواب بدن :
1) مدرکش اعتبار داره ؟
2) کسای که کاردانی رو تموم کردن : ( در مرحله معادل سازی دروس ) چه جوریاست : چند واحد برامون میبرن ؟
3) شهریش جه جوریه ؟
4) ثبت نامش چه جوری ؟؟
آیا این جمله صحت داره :
دانجشجویان فراگیر علاوه براین که دارن دوره ی فراگیر ( رشون ) رو میگیرن میتونن تو دانشگاهای دیگه ای هم مشغول به تحصیل باشند ؟
به هر حال از همین حالا : از دوستان دیگه ای که سوال می پرسند و اونای که جواب میدن
کمال تشکر وقدردانی رو دارم .
تا بد بدرود .
-
Ramin
دوست عزیز اگر کاردانی داری بهتره قید پیام نور رو بزنی مگر اینکه بخوای قید 30 40 واحدتو بزنی و بخوای دوباره بخونی من هفته پیش رفته بودم خیابان ویلا ( شعبه مرکزی پیام نور ) تمام این سوالات شما رو پرسیدم .
1 - مدرک کاملا معتبره
2- میتونید همزمان تو دانشگاه دیگه هم تحصیل کنید
برای تطبیق واحد ها :
1- اگر دانشگاه آزاد کاردانی گرفتید نمرات باید بالای 14 باشه ، سراسری بالای 12 : بر عکس خیلی از موسسات که برای گول زدن شما میگن سراسری بالای 10 و آزاد بالای 12
2 - باید نام درس و تعداد واحدی که گذروندید دقیقا با اسم و تعداد واحد پیام نور یکی باشه فرض کنید شما ذخیره و بازیابی رو مثل من دوتا 2 واحدی یعنی 4 واحد گذروندید اما اینجا چون 3 واحده قبول نمیکنن !! مثلا درس شیرین تنظیم خانواده اینجا 2 واحد اما ما 1 واحد خوندیم و قبول نمیکنن !!
من اینارو از کارشناس معتبر خود پیام نور پرسیدم ، هر کس سوال داره میتونه بره اونجا و بپرسه
درضمن واحدهای درسی که ارائه میشه رو میتونید بگیرید و بعد با واحدهایی که گذروندید مقایسه کنید و ببینید که چند واحدتون رو قبول میکنن ( من که دولتی خوندم وقتی محاسبه کردم 40 واحدمو بیشتر قبول نمیکنن و اصلا ارزش نداره )
1 - مدرک کاملا معتبره
برای تطبیق واحد ها :
1- اگر دانشگاه آزاد کاردانی گرفتید نمرات باید بالای 14 باشه ، سراسری بالای 12 : بر عکس خیلی از موسسات که برای گول زدن شما میگن سراسری بالای 10 و آزاد بالای 12
2 - باید نام درس و تعداد واحدی که گذروندید دقیقا با اسم و تعداد واحد پیام نور یکی باشه فرض کنید شما ذخیره و بازیابی رو مثل من دوتا 2 واحدی یعنی 4 واحد گذروندید اما اینجا چون 3 واحده قبول نمیکنن !! مثلا درس شیرین تنظیم خانواده اینجا 2 واحد اما ما 1 واحد خوندیم و قبول نمیکنن !!
من اینارو از کارشناس معتبر خود پیام نور پرسیدم ، هر کس سوال داره میتونه بره اونجا و بپرسه
درضمن واحدهای درسی که ارائه میشه رو میتونید بگیرید و بعد با واحدهایی که گذروندید مقایسه کنید و ببینید که چند واحدتون رو قبول میکنن ( من که دولتی خوندم وقتی محاسبه کردم 40 واحدمو بیشتر قبول نمیکنن و اصلا ارزش نداره )
- NEGAHEFARDA
- کاربر ساده

چه بد
دوست عزیز آیا از تعداد واحئهای که باید تو دوره فراگیر گرفته بشه خبری دارید ؟
آیا با این اوصافی که شما گفتید دوره فراگیر برای امثال ماها 6 ترمه ( 3 ساله تموم میشه ) ؟؟
آیا با این اوصافی که شما گفتید دوره فراگیر برای امثال ماها 6 ترمه ( 3 ساله تموم میشه ) ؟؟
بنا به این شواهد نمی شه همزمان جای دیگه ای تحصیل کرد :rtech نوشته شده:1 - مدرک کاملا معتبره
http://www.persianpetition.com/sign.asp ... d2caff5243
یکی از دوستان من هم پیام نور قبول شد هم دانشگاه آزاد ، ولی اجازه تحصیل همزمان در دو دانشگاه رو بهش ندادن
-
Ramin
Re: چه بد
والا واحدها رو باید برید اونجا برگه های درسارو نمیزارم خارج کنی من هم همونجا نگاه کردم ، یکی از دوستانم لیستشو داره ازش میگیرم واستون میزارم ، ولی به نظر من بشینید واسه آزاد یا سراسری بخونید بهتره .NEGAHEFARDA نوشته شده:دوست عزیز آیا از تعداد واحئهای که باید تو دوره فراگیر گرفته بشه خبری دارید ؟
- NEGAHEFARDA
- کاربر ساده

Re: چه بد
دوست عزیز دسته گلت درد نکنه ولی این کارو بکن ببینم چی میشه اگه برام صرف نداشته باشه نمیرم فقط کسب اطلاعاته دیگه .rtech نوشته شده:والا واحدها رو باید برید اونجا برگه های درسارو نمیزارم خارج کنی من هم همونجا نگاه کردم ، یکی از دوستانم لیستشو داره ازش میگیرم واستون میزارم ، ولی به نظر من بشینید واسه آزاد یا سراسری بخونید بهتره .NEGAHEFARDA نوشته شده:دوست عزیز آیا از تعداد واحئهای که باید تو دوره فراگیر گرفته بشه خبری دارید ؟
ما کاردانی 79 واحد داریم اگه 40 تاش هم بمونه و 10 تاش هم بگیم نمرش زیر 12 باشه 30 می مونه . یادم نیست هر 15 واحد مورد قبول یه ترم حساب میشه . (فقط یه احتماله و بس *)
- NEGAHEFARDA
- کاربر ساده

Re: tars
اگه نزدیک محل زندگیت قبول بشی : خوبه برات مصرفه ...........jozany نوشته شده:nagoftid hazineash chetore
rastesh mitarsam konkoor ghabool nasham va ta abad kardani bemoonam
البته ببخشیدا اااا : جسارته : اگه توی تدبیق گیر نکنی هله ...... پس یه کاری کن اون دانشگاهی رو که نزدیک محل زندگیتون هست رو خوب زیرو رو کن و برو بپرس معادل این درس های رو که کاردانی پاس کردی چیه ؟ بعد از نظر زمانی ببین چند واحد برات میمونه ؟؟
موفق باشید وشاد .
برامون دعا کنید . . .
Re: درمورد دوره فراگیر پیام نور
من با نظر دوستان در مورد توضیحاتی که در مورد دوره های فراگیر دادن موافق هستم
اقا رضا راست میگه.از عزیزان خواهش میکنیم درباره کاردانی به کارشناسی پیام نور اطلاعاتی بده.ممنون میشم.
دوستان در اين مورد تاپيك براي بحث داريم.
در ثاني شما چرا تاپيك هاي قديمي رو ميكشيد بالا؟؟
لطفا بحث هاي قديمي رو ادامه نديد!
در ثاني شما چرا تاپيك هاي قديمي رو ميكشيد بالا؟؟
لطفا بحث هاي قديمي رو ادامه نديد!
مهم نيست گودال كوچك آبي باشي يا درياي بيكران، زلال كه باشي آسمان در توست.
مرسی از امین عزیز به خاطر تذکر به جا.
بحث رو تو همون تاپیک پیام نور ادامه بدید.
تاپیک قفل شد.
بحث رو تو همون تاپیک پیام نور ادامه بدید.
تاپیک قفل شد.