در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی پیوسته بپردازید
مدیر انجمن: fatemi
-
Phoenix_CCC
توسط Phoenix_CCC » شنبه 2 مرداد 1389, 11:32 am
سلام دوست عزيز
من به شما ميگم
اما اين كه 1 ماه مونده به كنكور و شما هنوز داري كتاب مطالعه ميكني ديگه الان خيلي ديره
1ماه به كنكوره
يه هفته ام به آزاد بهترين كار تست زدن هستش اونم نه تست معمولي تست 15 سال كنكور سال هاي پيش رو بزن وهم چنين كنكوره سال هاي پيش تخصصيتو
وسعي كن اگرم مبحثي رو نخوندي تو تست ياد بگيري و حفظش كني
به هيچ عنوان اگه درسي رو هم نخوندي به كتاب برنگرد
فقط تست بزن
و تست حفظ كن اين بهترين راه حله كه تو اين موقعيت عالي جواب ميده
-
fatemi
- مدیر انجمن

توسط fatemi » شنبه 2 مرداد 1389, 12:21 pm
سلام بچه ها
یک ماه چرا ؟؟؟؟؟ الان دقیقا 54 روز وقت هست برای یه دانش آموز فنی و حرفه ای وقت خیلی زیادیه
.مگه کنکور الکیه که تست حفظ کنه . من فقط دو هزار تست سیستم عامل دارم . اگه اینا رو بخوای حفظ کنی 10 روز وقت میبره . در صورتی که توی ده روز میشه کتابشو خوند . این کارو اصلا نکن
بعدم تازه معلوم نیست اون تست هایی رو که حفظ کردی بیاد
میتونی روی هر کتاب که دوست داری وقت بزاری . البته برای دانشگاه آزاد از همین الان جمع بندی کن نمیخواد بخونی . ولی بعد از کنکور آزاد شروع کن به خوندن . بعد به اون میزانی که میخونی برای جمع بندی وقت بزار . مثلا اگه 10 تا کتاب رو تا دو هفته مونده به کنکور خوندی . توی دو هفته باقیمانده فقط جمع بندی کن و تست بزن . یا اگه 15 کتاب خوندی 20 روز برای جمع بندی وقت بزار .
موفق باشی
-
r e z a
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط r e z a » شنبه 2 مرداد 1389, 3:11 pm
fatemi نوشته شده:سلام بچه ها
یک ماه چرا ؟؟؟؟؟ الان دقیقا 54 روز وقت هست برای یه دانش آموز فنی و حرفه ای وقت خیلی زیادیه
.مگه کنکور الکیه که تست حفظ کنه . من فقط دو هزار تست سیستم عامل دارم . اگه اینا رو بخوای حفظ کنی 10 روز وقت میبره . در صورتی که توی ده روز میشه کتابشو خوند . این کارو اصلا نکن
بعدم تازه معلوم نیست اون تست هایی رو که حفظ کردی بیاد
میتونی روی هر کتاب که دوست داری وقت بزاری . البته برای دانشگاه آزاد از همین الان جمع بندی کن نمیخواد بخونی . ولی بعد از کنکور آزاد شروع کن به خوندن . بعد به اون میزانی که میخونی برای جمع بندی وقت بزار . مثلا اگه 10 تا کتاب رو تا دو هفته مونده به کنکور خوندی . توی دو هفته باقیمانده فقط جمع بندی کن و تست بزن . یا اگه 15 کتاب خوندی 20 روز برای جمع بندی وقت بزار .
موفق باشی
سلام دوست عزيز ! ميدونستيد كنكور امسال مفهومي هست ؟ مگه ميشه 10 كتاب رو تو 2 هفته تموم كرد ؟ شبكه 200 صفحه ، سخت افزار 180 ، مباني 100، رياضي3 200 ، برنامه سازي 1و2و3 ، سيستم عامل 1و2 ، بانك اطلاعاتي . !!!
يه سوال مهم داشتم : مباني رايانه جلد دوم هم تو كنكور مياد ؟!!!
-
alamdar133
- کاربر معمولي

- محل اقامت: خراسان رضوی
-
تماس:
توسط alamdar133 » شنبه 2 مرداد 1389, 5:22 pm
سلام
آره مبانی جلد دوم هم میاد !!
برنامه من برای کنکور امسال اینه که

چون درس ها رو تو این چند وقت کنار گذاشته بودم ونمیخوندم میخوام یه نگاه سریع داشته باشم البته فقط تخصصی ها رو که مطالبش بیاد تو ذهنم بعدش فقط تست بزنم به نظر شما این برنامه چطوره

-
imanlavasani
- کاربر معمولي

توسط imanlavasani » یکشنبه 3 مرداد 1389, 10:01 am
سلام ببینید من تخصصی رو همهش رو خودم دارم برای آخرین بار نگاه میکنم تا روز 3 شنبه میخونم دوباره یعنی میتونم تو این هفته به دور کامل بخونم بعد روز 4 و 5 شنبه تست میزنم برای جمعه که آزاد هست خوبه ؟
حالا برای آزاد چی کار کنم ؟

-
fatemi
- مدیر انجمن

توسط fatemi » سهشنبه 9 شهریور 1389, 3:36 am
سلام بچه ها
17 روز دیگه تا آزمون کاردانی پیوسته وقت هست . مهم ترین موضوعی که وجود داره جمع بندی دروس هست . سعی کنید دوران جمع بندی رو به هیچ عنوان از دست ندید . در ضمن میتونید از کتاب هفت کنکور قلمچی هم استفاده کنید . کتاب خیلی مفیدی هست .البته من کتاب کامپیوترو دیدم ،شامل (همه سئوال های کنکور 86، 87،88 _ مهم ترین صفخات کتاب درسی - مهم ترین درس های کتاب درسی )سئوال های 3 سال گذشته ی کتاب های مبانی رایانه - سخت افزار - برنامه سازی 1و2و3 -شبکه های رایانه ای - سیستم عامل 1و2 - بانک اطلاعاتی .
موفق باشید
-
m0trix
- کاربر معمولي

توسط m0trix » چهارشنبه 10 شهریور 1389, 2:49 am
سلام. به همه بچه ها !!
1_التماس دعا !
میگم این مبانی جلد دوم چیه ؟ من پارسال فارق شدم تازه امده ؟
بد بختی خیلی عقبم هیچی نخوندم (تخصصی ها رو به جز ریاضی 3 خوندم یه بار)
خدایا خودمو سپردم بهت همه بچه های فنی و کاردانش رو
خدا کمک کنه قبول شم سراسری
نیا باران زمین جای قشنگی نیست !
من اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است
و سوادی بلبل دارد و گل را هم دوست میدارد
-
fatemi
- مدیر انجمن

توسط fatemi » چهارشنبه 10 شهریور 1389, 4:21 am
m0trix نوشته شده:سلام. به همه بچه ها !!
1_التماس دعا !
میگم این مبانی جلد دوم چیه ؟ من پارسال فارق شدم تازه امده ؟
بد بختی خیلی عقبم هیچی نخوندم (تخصصی ها رو به جز ریاضی 3 خوندم یه بار)
خدایا خودمو سپردم بهت همه بچه های فنی و کاردانش رو
خدا کمک کنه قبول شم سراسری
سلام عزیز
کتاب مبانی که شامل دو جلده چاپ سال 87 هست . جلد اول از فصل 1 تا 6 جلد دوم هم فصل 7 و 8
تخصصی ها رو یه دورم که زدی خیلی خوبه . فقط جمع بندی یادت نره . ان شاء الله حتما قبولی .
موفق باشی دوست خوبم