سهمیه بـــــــــــــــــــومی

جهت طرح ابهامات و مشکلات درسی خود به این بخش مراجعه نمایید

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
mohinet
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: تهران

سهمیه بـــــــــــــــــــومی

پست توسط mohinet » جمعه 30 بهمن 1388, 11:01 pm

با عرض سلام و خسته نباشید
من داوطلب کنکور کاردانی به کارشناسی سال 89 هستم و مدت 9 ماه است که کلا به تهران آمدم و خونه ی دایی ام زندگی می کنم و تصمیم دارم به طور دائم در تهران بمانم می خواستم بپرسم با این که من متولد شهرستان هستم آیا من بومی استان تهران حساب می شوم یا خیر؟
یا اگر من در این شرایط استان بومی تهران را بزنم آیا هنگام ثبت نام برای دانشگاه باید مدرک خاصی ارائه کنم ؟ یا دانشگاه از من برای اثبات این قضیه مدرکی می خواهند ؟
چون من اقامت دائم در تهران دارم ولی مدرکی برای اثبات آن برای ارائه به دانشگاه ندارم.
در دفترچه مربوطه تعریف استان بومی به شکل زیر است:
استان بومی: به استانی اطلاق می شود که داوطلب در آن اقامت دائم داشته و یا استان محل تولد وی باشد .
با تشکر

آواتار کاربر
Milo
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: ایران
تماس:

Re: سهمیه بـــــــــــــــــــومی

پست توسط Milo » سه‌شنبه 4 اسفند 1388, 1:07 am

mohinet نوشته شده:با عرض سلام و خسته نباشید
من داوطلب کنکور کاردانی به کارشناسی سال 89 هستم و مدت 9 ماه است که کلا به تهران آمدم و خونه ی دایی ام زندگی می کنم و تصمیم دارم به طور دائم در تهران بمانم می خواستم بپرسم با این که من متولد شهرستان هستم آیا من بومی استان تهران حساب می شوم یا خیر؟
یا اگر من در این شرایط استان بومی تهران را بزنم آیا هنگام ثبت نام برای دانشگاه باید مدرک خاصی ارائه کنم ؟ یا دانشگاه از من برای اثبات این قضیه مدرکی می خواهند ؟
چون من اقامت دائم در تهران دارم ولی مدرکی برای اثبات آن برای ارائه به دانشگاه ندارم.
در دفترچه مربوطه تعریف استان بومی به شکل زیر است:
استان بومی: به استانی اطلاق می شود که داوطلب در آن اقامت دائم داشته و یا استان محل تولد وی باشد .
با تشکر
نکته :
داوطلب بومی کسیه که حداقل 4 ساله دبیرستانش رو در اون شهر مربوطه گذرونده باشه .
کسی از شما مدرک نمی خواد مهم برای اونها اینه که کدرک دبیرستانی تون واسه تهران باشه . بدشم اصلا کسی نمیاد تحقیق کنه که شما بومی هستی حتما یا نه . سهمیه بومی واسه دانشگاه سراسری رشته های نظری هست نه واسه این کنکور . bil:
تو رفتی و من آهسته پشت سرت گفتم نرو ... تصویر

قفل شده