سلام.
احساس میکنم رشته ی مهندسی نرم افزار نسبت به بقیه ی رشته های فنی و مهندسی از درامد کمتری برخورداره.(البته درسته که بازار کار نامحدودی داره ولی منظورم درامد هست)
چیز مهم تر اینه که احساس میکنم ورود به رشته ی کامپیوتر اصلا لزومی نداره!
چون اطلاعاتی و سوادی که یه مهندس کامپیوتر از نرم افزار ها و کامپیوتر داره یه فرد با رشته ای کاملا غیر مرتبط نیز میتونه داشته باشه پس چه لزومی داره طرف حتما بیاد کامپیوتر؟دوستان نظراتشون رو بگند.
ممنون
ابهامی برای ورود به رشته ی کامپیوتر
مدیر انجمن: rosa_127
Re: ابهامی برای ورود به رشته ی کامپیوتر
لطفا دوستان نظراتشون رو بگند
ای بابا این همه دانشجوی کامپیوتر اینجا هست.
چند نفر بیان این حقیر رو کمک کنند
چند نفر بیان این حقیر رو کمک کنند
سلام
ببين دوست عزيز درسته ، بدون رفتن به دانشگاه و يا ورود به رشته کامپيوتر هم مي تونيم خيلي چيزا ياد بگيريم
خود من قبل از رفتن به دانشگاه خيلي چيزا از کامپيوتر بلد ودم و اکثرش رو هم به صورت تجربي ياد گرفتم اما از وقتي رفتم دانشگاه و بطور اصولي اين رشته رو دنبال کردم تازه حالا دارم معني خيلي چيزايي رو که قبل از دانشگاه ياد گرفته بودم مي فهمم
در مورد درآمد هم بايد بگم اگه هميشه آپ ديت باشي خب چرا نتوني درآمد خوبي داشته باشي؟
البته بخاطر مسئله قانون کپي رايت توي کشور ما اين موضوع خيلي به مهندسين و برنامه نويسات ضرر وارد کرده اما هستن کساني که در اين رشته موفقيت هاي بزرگي کسب کردن
همه چيز بستگي به تلاش و اراده و دانش خود آدم داره در هر رشته و هر زمينه اي
با اين حرفي که شما زدي يعني الان اين همه دانشجوي کامپيوتر که توي مملکت هستن همه ول معطلن؟
ديگه اينجوريام نيست
هرکسي به اندازه تلاشش موفق ميشه
ببين دوست عزيز درسته ، بدون رفتن به دانشگاه و يا ورود به رشته کامپيوتر هم مي تونيم خيلي چيزا ياد بگيريم
خود من قبل از رفتن به دانشگاه خيلي چيزا از کامپيوتر بلد ودم و اکثرش رو هم به صورت تجربي ياد گرفتم اما از وقتي رفتم دانشگاه و بطور اصولي اين رشته رو دنبال کردم تازه حالا دارم معني خيلي چيزايي رو که قبل از دانشگاه ياد گرفته بودم مي فهمم
در مورد درآمد هم بايد بگم اگه هميشه آپ ديت باشي خب چرا نتوني درآمد خوبي داشته باشي؟
البته بخاطر مسئله قانون کپي رايت توي کشور ما اين موضوع خيلي به مهندسين و برنامه نويسات ضرر وارد کرده اما هستن کساني که در اين رشته موفقيت هاي بزرگي کسب کردن
همه چيز بستگي به تلاش و اراده و دانش خود آدم داره در هر رشته و هر زمينه اي
با اين حرفي که شما زدي يعني الان اين همه دانشجوي کامپيوتر که توي مملکت هستن همه ول معطلن؟
ديگه اينجوريام نيست
هرکسي به اندازه تلاشش موفق ميشه
نبوده
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
123456y نوشته شده:سلام.
احساس میکنم رشته ی مهندسی نرم افزار نسبت به بقیه ی رشته های فنی و مهندسی از درامد کمتری برخورداره.(البته درسته که بازار کار نامحدودی داره ولی منظورم درامد هست)
چیز مهم تر اینه که احساس میکنم ورود به رشته ی کامپیوتر اصلا لزومی نداره!
چون اطلاعاتی و سوادی که یه مهندس کامپیوتر از نرم افزار ها و کامپیوتر داره یه فرد با رشته ای کاملا غیر مرتبط نیز میتونه داشته باشه پس چه لزومی داره طرف حتما بیاد کامپیوتر؟دوستان نظراتشون رو بگند.
ممنون
اتفاقا بیشترین درآمد رو هم داره
یه شبکه بری ببندی واسه یه شرکت کوچیک حداقل پولی که ازشون میگیری تا 20 یا 25 شاید هم بیشتر بتونی بگیری
من این پولا رو دیدم که مهندسین نرم افزار و سخت افزار میگیرن
حالا حساب کن تو ما مثلا 2 تا شرکت رو بگیری...
در ضمن اگه اگه یه نفر با یه رشته ی کاملا غیر مرتبط میتونه دانش کامپیوتر رو داشته باشه پس این همه دانشجوی نرم افزار و سخت افزار و هوش مصنوعی و ... الافن دیگه؟؟
مسلما یه شخصی که رشته ی تخصصیش کامپیوتره 100 درصد بیشتر از اونایی که بیرون یاد میگیرن کاربلده.
میشه با 2 میلیون فقط یک زبان برنامه نویسی یاد گرفت ولی دنیا فقط به یک زبان برنامه نویسی احتیاج نداره
میشه پول بیشتری خرج کرد تا فقط برنامه نویس شد ولی مسلما الان برنامه نویس در رشته تخصصی نرم افزار رو رو هوا میبرن...
به هر حال کسی که علاقه مند به این رشته باشه می تونه ادامه بده
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزارRe: ابهامی برای ورود به رشته ی کامپیوتر
با سلام
دوست عزيز تو عنوان تاپيك كه من ميبينم نوشتين رشته كامپيوتر و رشته كامپيوتر هم فقط مهندسي نرم افزار تا كارشناسي همه رشته ها تقريبا يكي هستين ولي وقتي ارشد قبول شدي اون موقع سكوي پرتاب شما ميشه و اون موقع ميبيني رشته كامپيوتر ارزش خوندن داره يا نه
مثلا يكي از رشته هاي كامپيوتر همين مكاترونيك هست كه من زماني خودم تو اين كار و واقعا ماهي پيش اومده بود كه من در آمد 2 تومن داشتم البته براي 4 نفر يا بيشتر
كه يادگاري اون زمان و درآمدي كه داشتم يه رنو 5 هست
كه 3 ساله دارم ولي خدا نگم چيكارشون كنه لعنت به اين سربازي كه من ميتونم بگم 10 سال عقب انداخت اگه با اون روند پيش ميرفتم فكر كنم الان حداقل ماهي 1 تومن درآمد داشتم
پس رشته كامپيوتر اونطور هم كه ميگي زياد بد نيست و رشته كامپيوتر فقط نرم افزار نيست
دوست عزيز تو عنوان تاپيك كه من ميبينم نوشتين رشته كامپيوتر و رشته كامپيوتر هم فقط مهندسي نرم افزار تا كارشناسي همه رشته ها تقريبا يكي هستين ولي وقتي ارشد قبول شدي اون موقع سكوي پرتاب شما ميشه و اون موقع ميبيني رشته كامپيوتر ارزش خوندن داره يا نه
مثلا يكي از رشته هاي كامپيوتر همين مكاترونيك هست كه من زماني خودم تو اين كار و واقعا ماهي پيش اومده بود كه من در آمد 2 تومن داشتم البته براي 4 نفر يا بيشتر
پس رشته كامپيوتر اونطور هم كه ميگي زياد بد نيست و رشته كامپيوتر فقط نرم افزار نيست
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
-
shiraz_ nazi