در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
Elham
- کاربر ساده

توسط Elham » شنبه 17 شهریور 1386, 2:52 am
سلام دوستان
من می خواستم بدونم معدل کل دوره لیسانس برای کسی که از کاردانی به کارشناسی می یاد چه جوری محاسبه میشه ؟؟ مثلا اگه معدل کل کاردانی 15 باشه و معدل کل کارشناسی 19 این 2 تا معدل میانگینشون معدل کل کل لیسانس میشه ؟؟ یا سیستم یه جور دیگه هست ؟؟ لطفا کسایی که می دونن در این مورد توضیح بدن .
ممنون

-
*mitra*
- کاربر ساده

توسط *mitra* » شنبه 17 شهریور 1386, 3:32 am
سلام بچه ها
منم برام سوال بود معدل کارشناسی ناپیوسته چه جوری محاسبه می شه، آخه معدل کاردانیم خیلی کمه گفتم کاش از شرش راحت می شدم، هر کسی می دونه بگه خواهشاً
-
mohammad
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط mohammad » شنبه 17 شهریور 1386, 7:28 am
ببينيد اينطوري كه بيان و مثلا دقيقا" معدل 15 كارداني رو با معدل 19 كارشناسي جمع و تقسيم بر دو كنن نيست!!
در واقع واسه محاسبه معدل كل كارشناسي ميان و ميانگين كل واحد هاي پاس شده ( چه در دوره كارداني و چه در دوره كارشناسي) رو محاسبه مي كنن و نه ميانگين معدل دوره هاي كارداني و كارشناسي رو!! چونكه به هرحال تو هركدوم از اين دو دوره ممكنه واحدهايي كم و زياد پاس شن!!
مثال زدن يكي از روشهاي آموزش نيست، بلكه تنها راهِ آن است!!!
-
aie_saber
توسط aie_saber » شنبه 17 شهریور 1386, 8:59 am
تا اونجایی که من اطلاع دارم این دو دوره یعنی کاردانی پیوسته (برای دیپلمه های هنرستان) و کارشناسی ناپیوسته دو دوره کاملاً مجزا و مستقل محسوب می شوند و معدل هر کدام هم مستقل است !
در ضمن برای دیپلمه های دبیرستان که دوره پیش دانشگاهی رو هم گذروندند دوره کاردانی ناپیوسته محسوب میشه که یکی از مزایایی که نسبت به کاردانی پیوسته داره اینه که شما میتونید تو کارشناسی ناپیوسته تغییر رشته داده با گذروندن دوروس جبرانی در رشته جدید ادامه تحصیل بدید ولی در کاردانی پیوسته مخصوص دیپلمه های هنرستان شما این اجازه رو ندارید و فقط میتونید تو رشته مرتبط ادامه تحصیل بدید.