بریم سر بحث اصلی تاپیک یعنی: "رفع هرنوع بی میلی و افسردگی درسی"
این مشکل معمولا قبل از کنکور وجود داره و خیلی از دوستان، دیگه میلی به درس خوندن ندارن! بعضی از دوستان هم تا حدی نا امید و یا انگیزه خودشون رو از دست میدن و عده ای هم از استرس تا حدی شدید رنج می برن.
برای رفع این مشکلات پیشنهادهایی واستون دارم که انجام دادنشون بد نیست.
برای ایجاد انگیزه یه نگاهی به دوستانتون که سال قبل قبول شدن بندازید و همین کار انگیزه رو واسه شما زیاد می کنه و یا با یکی از دوستان که اون هم واسه کنکور میخونه رقابت ایجاد کنید.
برای از بین بردن استرس که معمولا در هفته منتهی به کنکور فوق العاده شایع هست بهتره از نوشیدنی های گیاهی برای رفع استرس استفاده کنید. به عنوان مثال "سیاه دانه" که در رفع استرش مؤثر هست و اگر در دسترس نبود از چای معمولی استفاده کنید.
با توجه به اینکه زمان زیادی تا کنکور آزاد 88 نمانده باید یه برنامه ای برای خودتون بزارید که شبها قبل از خواب هم مقداری درس بخونید. برای بیدار ماندن می توانید قهوه بنوشید و سپس به خواندن دروس سبک مثل معارف بپردازید (کاری که خودم انجام میدم).
سعی کنید دروس اختصاصی رو به صورت همروند پیش ببرید تا کمتر خسته بشید و درس واستون تکراری نشه.
در ایام کنکور حدالامکان از گوش کردن موسیقی بپرهیزید مخصوصا موسیقی پاپ و یا رپ رو اصلا گوش ندید که کاملا ذهن رو خراب میکنه و تمرکز رو میگیره، مخصوصا آهنگ "عادت" شادمهر رو اصلا گوش ندید که علاوه بر از دست دادن انگیزه، استرس شما رو هم افزایش میده.
خوب و در آخر امیدوارم توصیه ها رو جدی بگیرید و در رسیدن به هدف والاتون (قبولی در کنکور) موفق باشد.
هر سوالی یا مشکلی پیرامون این مسائل و مشاوره داشتید جوابگو هستم.
رفع هرنوع بی میلی و افسردگی درسی
مدیر انجمن: rosa_127
رفع هرنوع بی میلی و افسردگی درسی
آخرین ویرایش توسط Kolang در دوشنبه 27 مهر 1388, 12:14 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
Re: رفع هرنوع بی میلی و افسردگی **سی
سلام
ببخشید فکر کنم شما خودت فکرت منحرفه همه رو مثل خودت می بینی
من که هیچ فکری در مورد اون دوتا ستاره نکردم فقط چون منظورت رو نفهمیدم اومد تو تاپیک ببینم قضیه چیه
با این ذهن فعالی که داری مطمئن باش یه روزی نفر اول کنکور میشی!!!!
در ضمن این سایت فقط و فقط درسیه و جایه اینجور مباحث نیست لطف کن دیگه ازین پست ها در سایتقرار نده وگرنه ممکنه عضویتت لغو بشه
از من گفتن بود
ببخشید فکر کنم شما خودت فکرت منحرفه همه رو مثل خودت می بینی
من که هیچ فکری در مورد اون دوتا ستاره نکردم فقط چون منظورت رو نفهمیدم اومد تو تاپیک ببینم قضیه چیه
با این ذهن فعالی که داری مطمئن باش یه روزی نفر اول کنکور میشی!!!!
در ضمن این سایت فقط و فقط درسیه و جایه اینجور مباحث نیست لطف کن دیگه ازین پست ها در سایتقرار نده وگرنه ممکنه عضویتت لغو بشه
از من گفتن بود
نبوده
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...