با توجه به اینکه تاپیک های متعددی در مورد برنامه ریزی و شروع به خوندن برای کنکور ارشد وجود داره تصمیم گرفتم تا این تاپیک ایجاد بشه و صحبت ها و برنامه ها به صورت متمرکز در این تاپیک مطرح بشه.
برای شروع به کار به نظرم رسید که بهتر باشه تا یه بیوگرافی تحصیلی هر کس از خودش ارائه بده، از جمله وضعیت تحصیلی ( مشغول به تحصیل یا فارغ التحصیل)، گرایش مورد نظر برای کنکور ارشد و سایر اطلاعاتی که به نظرتون لازم هستش.
البته به این دلیل خواستم که این توضیحات داده بشه تا بتونیم یه آشنایی سطحی از وضعیت همدیگه داشته باشیم، چون در ادامه کار ممکن هستش هر کس تا حدودی از برنامه اش و نوع و زمان و میزان خوندنش بگه و از اونجایی که شرایط و وضعیت هر کس متفاوت هستش، ممکنه این دغدغه رو در سایر دوستان بیاره که فلان شخص مثلا داره 8 ساعت در روز میخونه ولی من 3 ساعت میخونم و از این حرفا؛ ولی اطلاع داشتن میتونه از بروز این تنش ها جلوگیری کنه و همینطور این راه رو برامون باز میکنه تا بتونیم به هرکس با توجه به شرایطش راهنمایی بدیم.
بعد از این مرحله وارد مسایل دیگه میشیم.
فقط خواهشی که دارم اینه که امیدوارم بحث ها از هدف اصلی این تاپیک خارج نشه و به حاشیه کشیده نشه؛ مثلا بحث در مورد اینکه چرا فلان گرایش و انتخاب کردی و چرا اصلا ارشد بدیم و چرا امسال ندیم و از این بحثها.
اول هم خودم شروع میکنم:
من ورودی کارشناسی ناپیوسته بهمن 86 دانشکده شریعتی هستم. 3 ترمه درسم و تموم کردم و فقط پروژه نهایی مونده که هنوزشروع به کار نکردم و تا 2ماه دیگه باید دفاع کنم (یه موضوع جالب در مورد هوش مصنوعی)
قصد دارم برای گرایش نرم افزار شرکت کنم (علی رغم علاقه ام به هوش مصنوعی). برناممم هم برای سال دیگه هستش. هدفم هم فقط یه رتبه عالی و تحصیل در یک دانشگاه خوب هستش و به همین دلیل ترجیح میدم آهسته و پیوسته جلو بیام و به هدفم برسم. یه هدف شغلی هم مدنظرم هستش که تا حدی هم بخاطر اون کنکور ارشد و 1 سال به عقب انداختم.
امیدوارم که بتونم برای امسال 50% آمادگی لازم رو کسب کنم.
البته هر مورد بیشتری که به نظر سایر دوستان لازم هستش، مشتاقانه دنبال میکنیم.
موفق باشید.