امروز از ترس نرفتم اما یکی از دوستام که رفت و مس خودم غیبت داشت برگه بخشش غیبت بهش دادن
البته اون جای دیگه ای بود.
ایشالا فردا جواب خوبی با عکس از برگ بخشش میزارم همینجا.
بای تا های
مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی

دوست عزیز اصلا کاری با دانشگاه نداره !mil-i300 نوشته شده:سلام... آقا نتیجه گرفتی حتما متن نامه ها تو بزار .. دستت طلا..!!
راستی.. یکی از دوستان که فوق لیسانس .. علوم تحقیقات آژاد تهران قبول شده بود.. مثل ما غیبت داشته.... ولی موقعی که رفته و ثبت نام کرده.. برگ سبز هنوز نیومده بوده..!!!
امروز که رفته کاراشو کرده.. یعنی از تهران نامه گرفته و اوومده مشهد رفته معاونت نظام وظیفه... ساعت 9 تونسته نامه رو بده.. ساعت 1 هم امضای بخشش رو گرفته..!!! الان داره میریه دنبال زندگیش.. این منو خیلی امید وار کرد..!!
فقط رفیق ما نگفته بود که غیبت داره.. یکمی هم سازمان مرکزی رو پیچونده که ما هم همین کارو میخوایم بکنیم..
یعنی میخوام موقع ثبت نام بگم من رفتم +10 ولی هنوز برگ سبز نیومده.. معرفی نامه یا گواهی بدین ما ببریم نظام وضیفه وضعیت معلوم شه..!!!![]()
دقیقا همونجوری که پیر کاردانی و کنعان عزیز گفتن شد..!! منتهی 2 روز نبود ... تو 5 ساعت نتیجه داد..!!!
خب خدا رو شکر کار تو هم داره درست میشه>mil-i300 نوشته شده:ممنون..!!
حالا ما امروز رفتیم...ساعت 6.30 رسیدیم..!! نوبتی کرده بودن.. ما هم اسممون رو نوشتیم... نفر 104 شدم..!!![]()
دیگه 8.15 که باز شد.. .. واستادیم تا 11.25 نوبتمون شد....!!
دیگه نامه دانشگاه رو با برگ سبز گرفت .. گفت برم فردا بیام...!! ساعت 11..!! چون ملت از سرو کول هم بالا میرفتن...!!
دیگه باز فردا میریم ببینیم چی میشه..!