خوابگاه خصوصی ؟!!!
مدیر انجمن: rosa_127
- arashmanteghi
- کاربر معمولي

- محل اقامت: چالوس
- تماس:
خوابگاه خصوصی ؟!!!
سلام
توی تهران دانشگاه هایی که خوابگاه (چه داخل دانشگاه و خوابگاه خصوصی) ارائه نمیدن. اگه کسی اونجا قبول شه تکلیف چیه؟ مثلا دانشگاه علم و فرهنگ هیچ اقدامی درباره خوابگاه نمیکنه. اون وقت میشه آدم تو تهران خودش خوابگاه خصوصی پیدا کنه(تقریبا نزدیک دانشگاه علم و فرهنگ)؟ بعد میشه بگید هزینه و امکانات این خوابگاه های خصوصی چیه؟ ممنون میشم یکمی توضیح بدید اگه کسی میدونه
"درضمن شرمنده از اینکه بحث خوابگاه رو اینجا مطرح کردم،آخه نمیدونستم بیشتر مرتبط به کدوم بخش سایت هست"
توی تهران دانشگاه هایی که خوابگاه (چه داخل دانشگاه و خوابگاه خصوصی) ارائه نمیدن. اگه کسی اونجا قبول شه تکلیف چیه؟ مثلا دانشگاه علم و فرهنگ هیچ اقدامی درباره خوابگاه نمیکنه. اون وقت میشه آدم تو تهران خودش خوابگاه خصوصی پیدا کنه(تقریبا نزدیک دانشگاه علم و فرهنگ)؟ بعد میشه بگید هزینه و امکانات این خوابگاه های خصوصی چیه؟ ممنون میشم یکمی توضیح بدید اگه کسی میدونه
"درضمن شرمنده از اینکه بحث خوابگاه رو اینجا مطرح کردم،آخه نمیدونستم بیشتر مرتبط به کدوم بخش سایت هست"
زرتشت: خدمت به خلق وظیفه نیست ، نوعی لذت است زیرا به سلامتی و خوشی شما می افزاید.
Re: خوابگاه خصوصی ؟!!!
سلام
به نکته خوبي اشاره کرديد
اگه ممکنه دوستاني که از وضعيت دانشگاه ها و خواب گاه ها اطلاع دارن يه اطلاعاتي به ما که قراره انشالله امسال قبول بشيم بدين تا بدونيم چه شهرايي رو انتخاب کنيم
بخصوص در مورد شمسي پور و شريعتي تهران
کلا دانشگاه هاي تهران ديگه
به نکته خوبي اشاره کرديد
اگه ممکنه دوستاني که از وضعيت دانشگاه ها و خواب گاه ها اطلاع دارن يه اطلاعاتي به ما که قراره انشالله امسال قبول بشيم بدين تا بدونيم چه شهرايي رو انتخاب کنيم
بخصوص در مورد شمسي پور و شريعتي تهران
کلا دانشگاه هاي تهران ديگه
نبوده
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
دوست عزیز دانشکده شریعتی تهران به دانشجویان روزانه خوابگاه میده و خوابگاه این دانشکده در داخل خود دانشکده هستش و البته معمولا به شبانهها هم خوابگاه تعلق میگیره هر چند که توی دفترچه معمولا ذکر میشه که به شبانه ها خوابگاه تعلق نمیگیره. در ضمن امسال مثل اینکه یک سری پانسیون هم نزدیک دانشگاه برای دانشجویان در نظر گرفته بودند.
در قفس کـــــــــه باشی دیگر شیـــــــــر یا قنـــــــــاری بودنت مهم نیســـــــــت.
آزادی یـــــــــک دنیـــــــــاست پراز حرفـــــــــای نگفتـــــــــه.
در کشـــــــــور مـــــــــن آزادی فقط نام یک میدان است.
- arashmanteghi
- کاربر معمولي

- تماس:
چرا الی خانومه عزیز درباره خوابگاه های خصوصی چیزی نگفتند (ترجیحا نزدیک علم و فرهنگ تهران)؟ منظورم اینه که دانشجو های دانشگاه های غیر انتفاعی تهران میتونن از خوابگاه استفاده کنند؟ ببینید مدیر محترم من هیچی درباره خوابگاه ها اطلاع ندارم. (در این مورد شوتم) ، ممنون میشم منو از این گیجی در بیارید. یک دنیا تشکر
زرتشت: خدمت به خلق وظیفه نیست ، نوعی لذت است زیرا به سلامتی و خوشی شما می افزاید.
خوابگاههای خصوصی زیادی هستند که در تهران فعالیت میکنند. زیاد نگران نباشید چون اونا دست شما رو هم میبوسند که اونجا ثبت نام کنیدarashmanteghi نوشته شده:چرا الی خانومه عزیز درباره خوابگاه های خصوصی چیزی نگفتند (ترجیحا نزدیک علم و فرهنگ تهران)؟ منظورم اینه که دانشجو های دانشگاه های غیر انتفاعی تهران میتونن از خوابگاه استفاده کنند؟ ببینید مدیر محترم من هیچی درباره خوابگاه ها اطلاع ندارم. (در این مورد شوتم) ، ممنون میشم منو از این گیجی در بیارید. یک دنیا تشکر
هزینه خوابگاه خصوصی برای هر ترم بین 200 تا 300 هزار تومن هست که اکثرشون امکانات اولیه زندگی مثل کمد ، یخچال ، فرش، تلویزیون و غیره رو دارند. فقط باید شما بگردید یه خوابگاهی رو پیدا کنید که به دانشگاه نزدیکتر باشه. در این رابطه از امور دانشجویی دانشگاه یا سایر دانشجوهای ترم های قبل کمک بگیرید. اگرم چند نفر آدم پایه و مطمئن، گیر آوردید هم میتونید خونه پانسیونی اطراف دانشگاه کرایه کنید. دیگه تصمیم با خود شماست ....
...
- arashmanteghi
- کاربر معمولي

- تماس:
ممنونم آقا پیمان از راهنماییتون
دوست عزیز من اطلاعات دقیقی در مورد خوابگاه های خصوصی تهران ندارم.arashmanteghi نوشته شده:چرا الی خانومه عزیز درباره خوابگاه های خصوصی چیزی نگفتند (ترجیحا نزدیک علم و فرهنگ تهران)؟ منظورم اینه که دانشجو های دانشگاه های غیر انتفاعی تهران میتونن از خوابگاه استفاده کنند؟ ببینید مدیر محترم من هیچی درباره خوابگاه ها اطلاع ندارم. (در این مورد شوتم) ، ممنون میشم منو از این گیجی در بیارید. یک دنیا تشکر
ولی منم با آقا پیمان موافقم، صد درصد دانشگاه های عیر انتفاعی خوابگاه خصوصی برای دانشجویانشون در نظر میگیرند.
بازم من سعی میکنم از دوستانم که صدرا درس می خونن یک آماری بگیرم.
در قفس کـــــــــه باشی دیگر شیـــــــــر یا قنـــــــــاری بودنت مهم نیســـــــــت.
- arashmanteghi
- کاربر معمولي

- تماس:
باز هم ممنون از الهام خانوم