خسته نباشید؟؟!!!
چرا نظر سنجی نیمه دوم نزدید؟؟ من حس کردم که سوالات استاندارد نیست. آخه من مطمئنم که دیجیتال خیلی خوب بلدم. ولی با آزمون نیمه دوم واقعا متاسفم شدم. 3بار چک کردم فهمیدم که خیلی از سوالات اشتباه هست. مخصوصا شمارنده ها. بعضی از سوالاتم نصف هست. یه کم هم آدم نا امید میکنه. در حد دانشگاه آزاد هست که خیلی سوالات اشتباه هست؟؟ لازم به ذکر هست که یه تشکر اساسی از زحمات شما کنم ولی انتقاد هست دیگه. دانشگاه دولتی یه انتظار دیگه از دنشجو داره؟! من که واقعا بیشتر از 44% نتونستم بزنم. حتی با ستادم حل کردم هر سوال نیم ساعت. ولی واقعا استاندار نبود.
نظرسنجی آزمون نیمه دوم
مدیر انجمن: rosa_127
Re: نظرسنجی آزمون نیمه دوم
سوالات این آزمون توسط تیم مهندس مقسمی طرح شده و کلید هم مشکلی نداره ...
از استاندارد بودن که استاندارد هست . شما یه سری به سوالات تخصصی آزمون 86 بندازید ( خصوصا برنامه سازی و سیستم عامل )
اگه براتون مهمه کلید این آزمون رو آپلود میکنم
از استاندارد بودن که استاندارد هست . شما یه سری به سوالات تخصصی آزمون 86 بندازید ( خصوصا برنامه سازی و سیستم عامل )
اگه براتون مهمه کلید این آزمون رو آپلود میکنم
...
-
sara_84909629
Re: نظرسنجی آزمون نیمه دوم
آره ممنون میشم. ولی شما یه نگاه به شمارنده ها بندازید باور کنید اصلا توی جواب گیت and رو دخالت نداده. اون قستی که قراره بگه تا چه عددی میشماره؟ اشتباهه! شما خودتون چک کنید!
یه سوال دیگم که یادمه توی مدار ترکیبی dmux بود که هیچ ورودی نداشت و مدار نصف بود!
من هرچه سوالات دیجیتال دولتی رو دیددم به سختی سال 83 نبوده و به آسونه 84 . من وقتی دیدم اینقدر وضعیت مدار منطقی که مثلا خوب بلدم بد شد دیگه درسای دیگمم چک نکردم. ترسیدم! نا امید بشم! به هر حال نظر دادم!
یه سوال دیگم که یادمه توی مدار ترکیبی dmux بود که هیچ ورودی نداشت و مدار نصف بود!
من هرچه سوالات دیجیتال دولتی رو دیددم به سختی سال 83 نبوده و به آسونه 84 . من وقتی دیدم اینقدر وضعیت مدار منطقی که مثلا خوب بلدم بد شد دیگه درسای دیگمم چک نکردم. ترسیدم! نا امید بشم! به هر حال نظر دادم!