سلام
به به ارشد حالا اگه واقعا از اون قضیه مامانی نگرانی باشه یه راهی جلو پات میزارم که به امید خدا دانشگاه قبول بشی
ببینید شما همزمان میتونی هم در گروه مهندسی کامپیوتر ثبت نام کنی هم در گروه فناوری اطلاعات(IT)
شما با انتخاب مهندسی کامپیوتر چند زیرگرایش داره که عبارتند از نرم افزار-هوش مصنوعی-معماری کامپیوتر-الگوریم
مجموع کل تعداد پذیرفته شدگان در کد 1277 (مهندسی کامپیوتر) در سال 1388: 678 نفر است
در گروه فناوری اطلاعات 6 زیرگرایش داره
و اگر بخوایم سرجمع بزنیم در مجموع کل تعداد پذیرفته شدگان در کد 1276 (مهندسی فناوری اطلاعات) در سال 1388 تعداد دقیق 249 نفر است.
و اگر بخوایم یه امار دقیق بدم اینطور میشه که:
تعداد پذیرفته شدگان در گرایشهای مختلف مهندسی کامپیوتر (کد 1277) سال 1388 :
معماری کامپیوتر:
روزانه : 79 نفر
شبانه : 20 نفر
مجازی : 80 نفر
مجموع : 179 نفر
هوش مصنوعی:
روزانه : 153 نفر
شبانه : 52 نفر
مجموع : 205 نفر
نرم افزار:
روزانه : 114 نفر
شبانه : 49 نفر
پیام نور : 35 نفر
مجازی : 80 نفر
مجموع : 278 نفر
الگوریتم و محاسبات :
روزانه : 6 نفر
شبانه : 7 نفر
مجموع : 13 نفر
مجموع کل تعداد پذیرفته شدگان در کد 1277 (مهندسی کامپیوتر) در سال 1388:
678 نفر
تعداد پذیرفته شدگان در گرایشهای مختلف مهندسی فناوری اطلاعات (کد 1276) سال 1388 :
تجارت الکترونیکی:
روزانه : 29 نفر
شبانه : 14 نفر
مجازی : 90 نفر
مجموع : 133 نفر
مدیریت سیستم های اطلاعات:
روزانه : 9 نفر
شبانه : 6 نفر
مجموع : 15 نفر
امنیت اطلاعات :
روزانه : 3 نفر
شبانه : 3 نفر
مجموع : 6 نفر
شبکه های کامپیوتری :
روزانه : 29 نفر
شبانه : 14 نفر
بین الملل : 8 نفر
مجموع : 51 نفر
مهندسی فناوری اطلاعات - IT :
روزانه : 28 نفر
شبانه : 16 نفر
مجموع : 44 نفر
مجموع کل تعداد پذیرفته شدگان در کد 1276 (مهندسی فناوری اطلاعات) در سال 1388 :
۲۴۹ نفر
والله تا آنجایی که من اطلاع دارم هر چی جزوه و کتاب که در رابطه با استاد طورانی هست رو بگیر بخون که البته مربوط به پارسه هست ولی در بیشتر موارد پیشنهاد میکنم حتما از کتب پوران پژوهش هم استفاده کنید.
اگر شما واقعا مصمم به درس خوندن و قبولی در کنکور باشی با 6 ماه درس خوندن مفید حتما یه جای مناسب قبول خواهی شد ولی حواست به معدل کارشناسی هم باشه چون 20% در کنکور ارشد معدل تاثیر داره و با توجه به افزایش ظرفیتی که در بالا قرار دادم و دیدی امید به قبول شدن هم بیشتر شده و با یه حساب سرانگشتی شما حتی با رتبه 700 یا 800 هم شانس زیادی برای قبولی در ارشد دارید پس اگر بخوای میشه
موفق باشی