-------لطفا راهنمایی کنید-------
مدیر انجمن: rosa_127
-------لطفا راهنمایی کنید-------
سلام خسته نباشید - میخاستم واسه کنکور ک به ک ناپیوسته 88 دانشگاه آزاد بخونم نمیدونم کلاس کنکور برم یا خودم بخونم -- در ضمن واسه عمومی کتاب جامع مدرسان خریدم و تخصصی مقسمی -- نمیدونم خودم بخونم تو خونه یا برم کلاس کنکور -- راهنما ییم کنید
امضا که ندارم انگشت هم نمیزنم چون کثیف میشه
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
Re: -------لطفا راهنمایی کنید-------
سلام دوست عزیزداود نوشته شده:سلام خسته نباشید - میخاستم واسه کنکور ک به ک ناپیوسته 88 دانشگاه آزاد بخونم نمیدونم کلاس کنکور برم یا خودم بخونم -- در ضمن واسه عمومی کتاب جامع مدرسان خریدم و تخصصی مقسمی -- نمیدونم خودم بخونم تو خونه یا برم کلاس کنکور -- راهنما ییم کنید
اگر مدتی هست از درس دور هستی به نظر من برو کلاس کنکور
اما فقط 3 درس : برنامه نویسی ساختمان و ذخیره
البته مدار هم خوبه و سیستم تا شما چی بخوای
اما عمومی ریاضی اصلا جواب نمیده.
اینها هم در صورتی که خودت بخونی کمک می کنن تو جو درس قرار بگیری و با کلاس پیش بری و مبحث ها رو کامل بخونی.
من نظرم اینه برو کلاس کنکور اما نهایت همینا که گفتم.
تازه مدار استاد خودشم بکشه نهایت بتونی بالای 30 بزنی اما همین 30 کلی ارزش داره.
اما سیستم عامل بیشتر خوندن و البت مفهوم.
پس نتیجه هم خودت بخون هم کلاس کنکور.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی
سلام
دوستان من یه همچین تاپیکی درباره کنکوره آزاد 88 زدم و راهنمایی خواستم فقط یک نفر پاسخ داد
اونم اشتباه که مثلا نوشته بود برایه سیستم عامله آزاد کتابه فهیمی رو بخون
دوستان
من قبول دارم الان سراسری در اولویته ولی دیگه نه برایه شروع ولی برایه کنکوره آزاد الان وقته شروعه
تنها 6 ماه وقت مونده که اگه کسی بخواد جایه خوب قبول بشه رقابت براش فشردست حداقل باید
با کلی داوطلبی که برایه سراسریم خوندن و با رتبه هایه خوب جایه دلخواهشون قبول نمیشن و
میان برایه واحدهایه مطرحه آزاد رقابت کنیم و این یعنی از همین الان 4 یا 5 ماه از یه عده عقبیم
پس از تمامیه مشاورانه این سایت و اونایی که با موسسات هم در ارتباط هستن خواهش میکنم
اطلاع رسانیو درباره کنکوره آزاد و منابع و تغییراته احتمالی اونها شروع کنند و انقدر نشینن تا این تاپیک
تبدیل بشه به 100 تا تاپیک با عناوینه " جونه مادرت بگو میرسم " یا " الان لبه پشته بومم اگه
نمیرسم بگو تا بپرم" و .... . حالا که وقت هست و دستمون برایه انتخابه کلاس و کتاب و آزمون و
انتخاب رشته و ... بازه راهنمایی کنید لطفا .
من خودم میخوام تهران قبول شم اما اصلا نمیدونم تا چه میزان باید فعالیت کنم تا ریسکی تو
قبول نشدنم نباشه یا کدوم درسا تو آزاد سرنوشت سازتره که منکه نمیتوتنم همه کلاسارو
برم لا اقل مفیدترینو برم تا از بقیه عقب نمونم . همه موسساتم که زنگ میزنی فقط میگن بیا
پول بده برنامه ها بعدا مشخص میشه
لطفا کمک کنید
دوستان من یه همچین تاپیکی درباره کنکوره آزاد 88 زدم و راهنمایی خواستم فقط یک نفر پاسخ داد
اونم اشتباه که مثلا نوشته بود برایه سیستم عامله آزاد کتابه فهیمی رو بخون
من قبول دارم الان سراسری در اولویته ولی دیگه نه برایه شروع ولی برایه کنکوره آزاد الان وقته شروعه
تنها 6 ماه وقت مونده که اگه کسی بخواد جایه خوب قبول بشه رقابت براش فشردست حداقل باید
با کلی داوطلبی که برایه سراسریم خوندن و با رتبه هایه خوب جایه دلخواهشون قبول نمیشن و
میان برایه واحدهایه مطرحه آزاد رقابت کنیم و این یعنی از همین الان 4 یا 5 ماه از یه عده عقبیم
پس از تمامیه مشاورانه این سایت و اونایی که با موسسات هم در ارتباط هستن خواهش میکنم
اطلاع رسانیو درباره کنکوره آزاد و منابع و تغییراته احتمالی اونها شروع کنند و انقدر نشینن تا این تاپیک
تبدیل بشه به 100 تا تاپیک با عناوینه " جونه مادرت بگو میرسم " یا " الان لبه پشته بومم اگه
نمیرسم بگو تا بپرم" و .... . حالا که وقت هست و دستمون برایه انتخابه کلاس و کتاب و آزمون و
من خودم میخوام تهران قبول شم اما اصلا نمیدونم تا چه میزان باید فعالیت کنم تا ریسکی تو
قبول نشدنم نباشه یا کدوم درسا تو آزاد سرنوشت سازتره که منکه نمیتوتنم همه کلاسارو
برم لا اقل مفیدترینو برم تا از بقیه عقب نمونم . همه موسساتم که زنگ میزنی فقط میگن بیا
پول بده برنامه ها بعدا مشخص میشه
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
yazdanfar نوشته شده:سلام
اونم اشتباه که مثلا نوشته بود برایه سیستم عامله آزاد کتابه فهیمی رو بخوندوستان
پول بده برنامه ها بعدا مشخص میشه![]()
لطفا کمک کنید
سلام
دوست عزیز
اولا اون کسی که گفته سیستم عامل فهیمی درست گفته.
نه اینکه منبع کنکور آزاد باشه.
این چند ساله بیشتر با نگاه به کتاب های آقای فهیمی سوالات طرح شده . البته بیشتر دولتی.
اما به این معنی نیست که با خوندن بقیه کتاب ها نمی تونی تست بزنی.
اما در مورد آزاد.
واسه کلاس کنکور ها که تاپیک جدا داریم.
هیچ سطحی وجود نداره که ما پیشنها بدیم و قبولی شما رو تضمین کنه.
هیچ کتابی نیست که ما تضمینش کنیم در کنکور میاد.
دوست عزیز.
همه دوستان بنده اعم از مدیر و کاربر فعال و غیره براساس تجربیات دارن این حرف ها رو میزنن.
از اونورم طرف ما امثال سازمان سنجش و دانشگاه آزاد هستن.
که غیر قابل پیش بینی ترین ها هستند.
اما به نسبه باز آزاد کمتر.
پس ما هر حرفی که می زنیم فقط مشاوره هست.
کاش شما به جای تاپیک ایجاد کردن یه سری به تاپیک های سال 87 می زدید.
فکر می کنم ما اینجا و در سایت بیشتر از هر چیزی سرفصل نوشتیم و درباره تفاوت های سوالت آزاد و سراسری صحبت کردیم.
واسه مشاوره.
علاوه بر اینجا واسه سرفصل دروس و هر کمک غیر مستقیم من پیشنهاد میدم به شما و دوستان دیگه از ارتباط با اساتید سایت کاوشگران استفاده کنید.
مخصوصا واسه آزاد.
این رو تجربه ثابت کرده.
یا اگر در تهران هستید اساتید مشخص هستند.
کلاس کنکور های معروف هم که کاوشگران و اندیشه اساتید و ... باشند اساتیدش معمولا یک هستند.
و همه اساتید با هم در ارتباط هستند.
اصلا هم نگران هجوم داوطلبان سراسری نباشید.
کنکور آزاد ساده تر از دولتی هست.
البته تا پارسال.
بهتره به کارنامه ها نگاهی بندازید.
واسه دروس
مشخص هست دروس تخصصی مهم تر هست.
نیازی به کلاس کنکور ریاض و آمار و امثال اینها نیست.
فقط دروس تخصصی رو اگر می خواید جایی که می خواید قبول بشید برید کلاس کنکور.
دروس سرنوشت سازی هم به نسبه نیست.
ولی خوب نکاتی هست که می گم.
معمولا درس ذخیره در آمارگیری های کلی تاثیر بیشتری داره اونم به خاطر اینه که خیلی ها قید حل کردن مثال ها رو میزنن.
مدار منطقی هم همین طور.
اما معمولا برنامه نویسی و ساختمان رو تو یه رنج می زنند.
اما دلیلی نیست که بگین پس اگه مدار رو 50 بزنیم قبول هستیم.
امکان داره سطح سوالات آسون باشه و همه 30 بزنند اونوقت دیگه اینجوری نیست.
و از اونور ساختمان سخت باشه و درصد های عموم بیاد پائین.
یادتون نره .
2 برابر چیزی که کلاس کنکور میگه باید بخونید.
بهترین استاد هم باشه 20 درصد تاثیر گذاره.
شما باید خودتون بخونید.
کلاس کنکور فقط کمک میکنه در مسیر خوندن قرار بگیرین و به سریع تر جلو رفتن تو درس ها کمک میکنه.
بهتره مطالب آزاد سال های قبل رو مطالعه کنید.
اگر مشکلی بود خبر بدید.
فعلا که قرعه به نام ما خورده.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی