این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )
مدیر انجمن: rosa_127
-
Elham A
توسط Elham A » شنبه 10 اسفند 1387, 7:34 pm
سلام
من می خواهم برای کنکور درس بخوانم هرروز کتابم را می آرم ولی حتی 1 خط هم نمی خوانم تا حالا چندین بار برنامه ریزی کردم خیلی دوست دارم بخوانم چون حتما باید دولتی قبول بشم تمام این برنامه ها و روشهای سایت را خواندم اما بازم نمی دونم چرا این طوری هستم می خواستم بدونم شما می توانید کمکم کنید
در صورت راهنمایی و کمک شدیدا سپاسگزارم
من منتظر جواب هستم .
خداحافظ

به راحتی نرسید آن که زحمتی نکشید
-
arashmanteghi
- کاربر معمولي

- محل اقامت: چالوس
-
تماس:
توسط arashmanteghi » یکشنبه 11 اسفند 1387, 11:27 pm
به نظر من اولین و مهمترین چیزی که شما باید داشته باشی انگیزه هست و از حرف هات معلومه که انگیزه کافی رو داری و فقط کم حوصله هستی. من هم اوایل که شروع کردم اینطور بودم و بعد از یکی دو ساعت خوندن خسته میشدم اما با یکی دو ساعت خوندن روزانه نمیشه تضمین قبولی داد پس بهتره شما 4 تا 5 ساعت از 24 ساعت شبانه روز رو واسه کنکورت رزرو کنی. و مهمتر اینکه با افکار و انرژی بری سر کتاب هات که بخونیشون. تاکید میکنم اگر با این نگرش شروع کنی که: ( وای این فصل چقدر سخته ، هیچی نمیفهمم ، خسته شدم ، کاش زودتر تموم شه) مسلما از درس هات فراری میشی. پس سعی کن با انرژی و افکار مثبت شروع کنی و آخر مطالعه وقتی تست های امرینی رو خوب جواب دادی خودت هم لذت میبری. برای اینکه درس ها خستت نکنه اونا رو موازی بخون و سعی کن همه دروسی که باید بخونی رو توی هفته جا بدی. اگر آزمون های آزمایشی پارسه یا مدرسان شریف یا امثال این شرکت کردی که واسه انگیزه و حی رقابت خیلی خوبه ، اگر همنکردی اصلا نگران نباش و این کبود رو میتونی با کتاب های سی آزمون مقسمی به راحتی جبران کنی(توصیه میکنم حتما واسه 3 درس تخصصی از این کتاب ها استفاده کنی). با زمانبندی و استراحت بین ساعات درس خوندنت جولوی کسالت روزانه رو بگیر ..... "دیگه فکر کنم خودت بدونی چی کار کنی" هستند دوستانی که مثل تو بودن و الان روزانه 8 تا 10 ساعت مطالعه دارند. موفق باشی

زرتشت: خدمت به خلق وظیفه نیست ، نوعی لذت است زیرا به سلامتی و خوشی شما می افزاید.