اموزشگاه برم يا نرم!!!!!

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
sale2000
کاربر ساده
کاربر ساده

اموزشگاه برم يا نرم!!!!!

پست توسط sale2000 » شنبه 30 شهریور 1387, 5:16 pm

عزيزان من ميخواستم براي کنکور سال بعد در اموزشگاه علوي ثبت نام کنم من اين سال نتونستم قبول شم ايا صلاح است که برم اموزشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

_____________________________________________________________________________________
وقتي نگاه ميکردم از گل به خار رسيدم
با خود گفتم پروردگارا
چه فلسفه ايست در اين همسايگي
و چه حکمتيست در اين بيگانگي
آخرین ویرایش توسط sale2000 در یک‌شنبه 31 شهریور 1387, 5:33 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

sale2000
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: اموزشگاه برم يا نرم!!!!!

پست توسط sale2000 » یک‌شنبه 31 شهریور 1387, 5:08 pm

دوستان عزيز اين بخش فقط اسمش مشاورس انگار ,
کسي جوابي بده!!!!! :?: :idea: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :?: :?: :idea: :idea: :idea:

آواتار کاربر
farsijava
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: karaj

پست توسط farsijava » یک‌شنبه 31 شهریور 1387, 5:27 pm

سلام دوست عزیز.
والا برای کارشناسی ناپیوسته من آموزشگاه نرفتم و ‍پشیمون هم نیستم. این که بری یا نری به خودت مربوط میشه. من برای کاردانی می رفتم کلاس کنکور که البته یکی از معلم های هنرستان بود خوب درس می داد و نکات زیادی رو هم می گفت ولی من اصلا نمی خواندم همون سال هم خیلی از اونهایی که می آمدند کلاس قبول نشدند ولی سال بعد که نمی رفتند قبول شدند.
شما نگاه به خودت بکن. مسلما کلاس های کنکور نکات خوبی رو یاد می دهند ولی من اگه جای شما باشم خودم می خوانم و فقط تو آزمونهای آزمایشی ثبت نام می کنم. مهمترین چیز به نظرم برنامه ریزی دقیق ۰- ‍پشتکار و امید داشتن.
اگه امسال قبول نشدی طوری نیست انشاالله سال بعد قبولی.
ضمن اینکه تا اونجایی که من دیدم بچه هایی که درس خواندن و قبول نشدن سال بعدش جای خوبی قبول شدند.
شما سعی کن یه برنامه دقیق برای خودت بریزی و از روی اون جلو بری و از روی کنکور های آزمایشی هم می تونی بفهمی نسبت به بقیه تو چه جایگاهی قرار داری.
باز هم انشاالله دوستان به صورت کامل و درست راهنمایی می کنند
موفق باشید
http://www.gaza.ir
----------------------------
bbc یک نظر سنجی راه انداخته در مورد حمایت از اسراپیل یا فلسطین. که متاسفانه با اینکه از هرچند رای یکی طرف اسراییل هست درصد آمار اسراپیل بالاتر هست
با شرکت در اون و گسترش این خبر از حقانیت فلسطین دفاع کنید:
http://www.israel-vs-palestine.com

آواتار کاربر
mona_k
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط mona_k » یک‌شنبه 31 شهریور 1387, 9:38 pm

سلام
منم با صحبت های این دوستمون کاملا موافقم
من هم هیچ کلاسی نرفتم ولی خودم 2ماه مفید واقعا خوندم
باید خودتونو بشناسید اگه حوصله کتاب خوندن و فهمیدن درس از توشو ندارید حتما کلاس برید یا اگه فکر میکنید تو یه سری دروس خیلی دیگه ضعیفید واسه اونا برید کلاس
در مورد ازمونم اگه میخواید شرکت کنید به نظر من ازمون های جامع اخر رو شرکت کنید
چون تو ازمونهای 15روز یک بار یه موقع شما درس خوندنتون به اون حد نصاب واسه امتحان نمیرسه ماه بعدم مجبورید درسای همون ماهو بخونید و اون مبحث ناقص قبلی ناقص میمونه و در اخر شماییدو عدم تسلط رو اکثر درسا و استرس ماهانه رسیدن به حد نصاب ازمونا

به نظر من کلاس نرید ولی واقعا کتاباتونو تا اخر بخونید و روی مطالب تسلط پیدا کنید
موفق باشید
با خدا باش و پادشاهی کن
بی خدا باش و هر چه خواهی کن

niknaz_220
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط niknaz_220 » چهارشنبه 3 مهر 1387, 1:21 pm

سلام منا جان.
به نظرتون من که کتابهای مقسمی رو دارم لازمه جزوات پارسه رو هم بگیرم.؟
میدونید آخه آزمونهای پارسه فقط با جزواتش ارائه میشه..
من برای آزمون به نظر شما چیکار کنم..کجا برم؟؟؟ go:
وقت هم به سرعت داره میگذره..... khk:

قفل شده